phu

Datum: 2008-04-29 Klockan: 21:36:34
suck och stön. Att jag inte bara kan må frisk! okej, dedär lät lite konstigt, men jag tycker det åtminstone Ser bra ut.. allså uttrycket må frisk. de kanske är nåt man brukar säga, men jag har inte hört det förrut iallafall.
Blev inte mycket städa för min kropp gjorde kraftigt motstånd, och inga läxor heller, men jag har iallfall suttit lite å verandan och käkat köttbullar. mums
Men nu mår jag inge bra, jag har inte feber men de känns som om jag ångar av värme och mosighet.

Nu har jag iallfall beställt en fjärrutlösare och ett uv-filter från kaffebrus.se, billigt och bra.
Hoppas de kommer snabbt, men nu är de ju helg så jag får se om de kommer nästa vecka.

Nu ska jag sov/vila och försöka bli frisk, tror dock inte att de är över imorn men man kan ju hoppas.. kram

och en liten redigerad bild får ni oxå!
image83

tjuvlyssnat.se

Datum: 2008-04-29 Klockan: 13:25:46
haha, den här var kul, eller det var egentligen bara de sista som Tjej:2 sa som var kul men ändå.. hihi

image82

still sick

Datum: 2008-04-29 Klockan: 08:37:42
Morgon, fortfarande sjuk, känns sjukt i halsen. Men ska försöka städa skrivbordet så jag kan göra lite läxor idag, eller matte och så..

En fråga till er: Är det okej att lägga ut en bild på en nätsida (som playahead, lunarstrom, bilddagboken eller varför inte blogg.se)? Säg vad ni tycker. (fick en kommentar om frågan vad de var för bild, märke då att jag inte skrivit det, men en bild på en människa, tex om man har en bidl på en kompis, eller kanske en på nån inte gillar, men man lägger upp den även fast personen på bilden inte vill det, förstår ni?)

risig

Datum: 2008-04-28 Klockan: 19:07:46
uuuh! mår icke bra idag allså... ont i huvudet, ögonen, det är nog inte träningsverk trots allt. och så är jag svettig och alldeles mosig. Usch! Jag orkar inte skriva något mer, tänkte bara berätta hur mitt fysiska tillstånd var idag. hoppas ni är friska å mår utmärkt.

En sak måste jag bara berätta! imorse när jag kollade av bloggen såg jag att Maria hade skrivit en kommentar till mig! då blev jag glad.

bild

Datum: 2008-04-27 Klockan: 19:27:56
Tänkte bara slänga in en bild jag snabbredigerat innan jag hoppar ner i badet!

image80
blir
image81

Home

Datum: 2008-04-27 Klockan: 17:08:21
Heloo!
Nu är jag hemma här igen, med mitt internet. Fast jag har inte saknat det direkt eftersom jag inte haft någon tid för dator, så va beredda på det, det blir nog inte så mycket bloggade i sommar. Men jag ska försöka få några i veckan, men de är ju ett tag kvar iallafall..
Jaa, vad hände på landet nu då? Jag och johanna fotade en del, fikade (kladdkaka, mums!) och så, haha juste, vi gick till badberget, ett ställe där man kan bada, och på vägen tog vi "modellfoton" och när vi kom fram och suttit på berget i ca. 5 minuter så kommer två andra, haha, de va våra kompisar eller vad man kan säga, johanna har inte träffat dem så mycket men jag har.. iallfall, de hade följt efter oss hela tiden och de tyckte att vi var sega, *vadårå, bara för att vi gillar att stå å fota i en kvart...*
Sen gick vi hem igen å då var det typ mat, nåt kött, fläskkotlett eller nåt. gottigotti. Nästa punkt på schemat var.. Körslaget! Tyckte att Teams Cans andra låt var riktigt bra framförd.. såg ni den?

Johanna orkade inte vara kvar så hon åkte hem med Bitte istället, jag förstår hur hon kände sig, jag har problem med att sova borta, inte för att johanna har det men jag tycker iallafall att det är mycket svårare när ens förälder är kvar där till sent.

Och på morgonen, puh, jag kände mig verkligen risig. Hade ont i ögonen, mamma trodde att de var träningsverk efter kameran, hahaha, eller vem vet.. men de är nästan helt borta nu. Och så hade jag såndär huvudverk som gör ont när man rör huvudet upp och ner.. usch. Och så hade jag ont i halsen, men de gick snabbt över. Nu har jag fortfarande lite ont i huvudet men de beror nog lite på att jag är trött...

Jag har även vart sportfotograf. hihi. fotade fotbollsspelare. vissa bilder blev riktigt fina :)

Nu ska jag lägga upp några bilder, det blev inga hästbilder, tyvärr men massa blombilder.
Och vad har ni gjort idag? och igår? hoppas ni haft det suveränt!KRAM

image79

Landet

Datum: 2008-04-26 Klockan: 09:47:35
Tja! Idag drar jag och johanna till mitt land, har ej internet där. Eller vi har modem med de är i segaste lagret.. men jag kommer ju hem imorn igen så de spelar ju inte så stor roll. Men ifall ni vill nåt kan ni ju alltid skriva en kommentar så svarar jag på den imorn ; )  och ni som har mitt nummer är det bara att ringa å messa till mig.

Men först ska jag och johanna till hennes ridning så de blir lite hästfoton kanske?? jag hade tänkt lägga upp en till bild på vitsoppor för jag tycker sånna är vackra..

Nu måste jag röja, mitt rum är som ett bombnedslag, eller inte riktigt, men som ett potatiskrig utan potatis.

Ni får ha det jättebra över helgen så hörs vi när ja är hemma igen! kram till er!

image78

Bilder

Datum: 2008-04-25 Klockan: 18:35:41
Hej! Det blev inge mer inlägg igår som jag hade tänkt, men jag firade med kompisarna, nicole var tyvärr tvugnen att åka till Linköping så hon kunde inte vara med och fira efter skolan.. men vi andra fotade massor om vi säger så. Igår tog jag ca 800 bilder, vilket är mitt rekord. Det kommer komma upp massa bilder här idag, och även om andra dagar, kul va?? detta kommer ju bli en fotoblogg! Man kan ju hoppas, eller vad säger ni?
Jag kanske ska berätta vad jag har gjort idag då, jo, först så var det skola som vänligt, NO-läxförhör om fåglar, gick bra tror jag. Och så är våran lärare tillbaka! WOHO! nu slipper vi våran vikarie... det blir skönt, fast hon brukade inte komma på lektionerna ibland så vi träffade henne inte så jättemycket.. men nu har vi våran riktiga lärare iallafall.
Och så har jag haft lite matte, lyckades lösa ett tal som jag trodde att jag aldrig skulle lösa, bra där. Och så hade vi SO, genomgång av läxan och nutidskryss.
Och så hade vi språk, jag läser spanska, och där hade vi ett litet förhör om olika verbformer(?). Och så engelska, där hann vi typ bara med ett läxförhör, verb, och så ett verbpapper. Mycket verb och läxförhör, tycker ni inte?
Sen var det leeedigt, nu är det ledigt i en helg :P Men jag, linnéa och johanna gick hem från skolan i det varma vädret och sen gick jag och johanna hem till mig. Efter ett tag gick vi till henne istället för hon skulle på konstsim. Ha så kul (hon simmar kanske just nu?). Så jag fotade med min dröm på vägen dit och så åt vi lite pizza och tog lite modellkort på hennes balkong, haha.
Sen skulle ju johnanna till konstsimmet så vi knallade iväg och på vägen mötte jag mamma så jag fick sällskap hem. Roligt.

Ni kanske har lust att veta lite om igår? Jag berättar i vilket fall som helst!
Det var JÄTTEKUL! Vi fotade typ hela dan (bilder kommer) och vi åt en rulltårta med blåbär som jag hade bakat, själv tycker jag att den blev riktigt god. Och så fick jag lite presenter! :D En urgullig affisch av Linnéa med en minaalva på... (a) och så ett nyckelband med smajlisar på av Louise, va lovisa med på den oxå kanske?
Och de finaste av allt, som var från alla tjejorna! Jag trodde inte att de var sant när jag öppnade de. De visste ju hur mycket jag ville ha en kamera så de hade gett mig ett kuvert med pengar som de hade samlat ihop. Jag är rörd.

Nu kommer det upp bilder här och ni får ha en fortsatt rolig dag, och om ni inte har haft de så får ni börja ha det nu!

min tårta. det står 14 med 14 ljus.    mitt halsband
födelsedagsbarnet.   elisas armar.
jag och min kamera, som vickan och jag döpte till Majsan.
kusinens vackra öga.   vitsippor
vita stenar.   lyftande fågel.

Birthday

Datum: 2008-04-24 Klockan: 08:14:50
Goder morgon! Nu sitter jag här med min nya Nikon D40 i min hand.. har inte lärt mig den än men den har tagit några riktigt fina bilder. Jag ska snart duscha och äta frukost men jag tänkte lägga in ett kort som den har tagit nu imorse, vad säjs om det? Ni får ha de bra, skriver masssa sen hoppas jag.

image68

dagen före födelsedagen

Datum: 2008-04-23 Klockan: 16:16:11
Tja! Har mycket att berätta nu så jag tar allt från början..
Jo, jag hade massa tid imorse, började halv nio, och jag gick upp tio över sju så att jag skulle hinna allt.
Kl halv åtta står jag nere i köket för att fixa frukost som vanligt, när jag är nästan klar med den, då är klockan tjugo i så ringer mamma. Hon har kommit på att jag ska till sjukgymnasten tio i åtta!! Så jag vräker i mig mackorna och kastar mig på cykeln för att rakettrampa till vårdcentralen. Kom lite försent dåra, men de gjorde inte så mycket. Så jag gör lite gummibandsgympa där i ca en kvart. Sjukgymnasten är lite jobbig tycker jag men jag behöver bara gå dit en gång till, förhoppningsvis.
Så jag snabbcyklar hem igen för att gå till skolan med Nicole.
Vi kom i tid iallafall för vi hade reflektionsdag idag, vilket menas med att man får planera sitt schema själv, man får även vara hemma men de kände vi inte för, och på första lektionen kom ingen lärare så vi satt i korridoren och gjorde lite engelska.
Sen hade vi lite andra lektioner. Och juste! på lunchrasten så skulle vi gå på toa, jag gick förbi en och såg att nån hade satt upp en tavla på toaväggen så jag gick in där glatt tjoande haha, och när jag kommer in och ser att de ligger blod i toaletten, ja vad gör man? jag sprang iallafall ut från toaletten lite halvpanikslagen.

Sen har vi gjort läxor, jag och vickan har läst om fåglar på NOn och pratade med en nia som var rolig, han sa imot vår lärare om att han tyckte inte att vi behövde lära oss fåglar. Och de tyckte vi var riktigt bra ;o) fast läraren ville tyvärr inte lyssa på det!

Sen satt jag och gjorde matte, gillar kapitlet vi är på nu, Algebra och Ekvationer, men tillslut gick vi hem iallafall. Pappa kom hem från Berlin idag så då pratade jag lite med honom angående kameror, haft lite ångest... är Nikon D40 rätt för mig? Kommer den att vara för stor? Kommer jag att kunna ha med mig den hela tiden? Men nu har jag bestämt mig, det är en sån jag vill ha!
Och jag har en lysande idé som jag kom på igårkväll när jag skulle somna, jag kom på en ritning i huvudet om ett jättesnyggt kamerafodral ;) ska nog göra en egen och privat väska till den. Kul va? :) har nån något bra tips om hur man  gör så tell me!

Men iallafall, jag skulle följa med och hämta Amigo, nicoles hund, på hans dagis, så hon kom och ringde på dörren och sa att vi skulle få sjuts dit, men vi gick hem i detta underbara väder. Tycker ni inte att det är heelt fantastiskt??

Ja, och nu sitter jag här och väntar på att nån ska komma hem. Vad ska ni göra idag? jag gillar att få kommentarer ;) Kram

Spinning + bilder

Datum: 2008-04-22 Klockan: 20:30:10
Hej. Min kropp är dödstrött.. först bära alla Johannas tunga böcker hem från skolan, sen bära den, en gympapåse och saxofonen till jakan, och sen därifrån till friskiskällan, där sitter jag och spinner i ca 40 min, skönt ändå, men sen tog johannas mamma böckerna hem till johanna så min rygg fick vila lite från dem iallafall..
Sen har jag även gjort ungspannkaka, blev riktigt god.. mumsit! och nu ska jag egentigen städa med jag har suttit och gjort bilder i PS som jag tänkte visa, vilken är bäst??

image63 bild ett

eller

image67bild två

båda är fina tycker jag, men på olika sätt, detta är hunden siris vackra öga som jag ändrat till blått :P

tre lektioner och pasta

Datum: 2008-04-22 Klockan: 15:29:59
Härliga dag.. skulle haft fyra lektioner, men en av lärarna var sjuk och de fanns ingen vikarie så jag, linnea, nicole, lousie och lovisa gick till ica, eller först till nicole för att hämta pengar, vi skulle köpa köttbullar, vi hittade en femma i en kundvagn oxå, och två pantflaskor, men pengarna räckte inte iallafall så nicole och lousie fick springa å hämta lite till pengar haha.. men sen blev de köttbullar å pasta, fast pastan blev väääldigt blöt om vi säger så.. men de var gott ändå, haha!

Idag ska jag på saxofon med linnea och sen ska jag spinna lite med nicole, haha, skojj.
Nu måste jag gå då.. ska möta linnea om tio minuter och jag har inte plockat ihop mina saker heller..
kramkram

Ett morgoninlägg

Datum: 2008-04-22 Klockan: 08:30:51
Hejsan, idag har jag iallafall tid att skriva lite på morgonen oxå! kul, hoppas ni oxå tycker det.
Idag är det en kort och skön dag i skolan. Sen ska jag till saxofonlektion, var jättelänge sen jag va på det. har bara spelat tre gånger i orkestern sen gipsavtagningen ni vet.
Inatt drömde jag att jag fyllde år, haha, vill att de ska vara nuuu! men det är ju iallafall snart.
Typ IDAG - IMORGON - FÖDELSEDAG!

Ååh, gud så jobbigt, jag har hicka, såndär jobbig en, beror kanske på att jag och vännerna satt å pratade om hicka igår på lunchen.. hmm..
Jag brukar hålla andan när jag försöker få bort min, har någon fler tips? eller har några kuliga hick-historier kanske? jag kommer ihåg när jag och linnea gick i en tunnel och hon hade världens hicka, värre en den jag har nu, mycket värre, för den lät verkligen högt.. så vi gick där i tunneln, och där ekar de å låter ännu mer, och så går de typ förbi några tanter eller nåt, och dem stirrar typ på linnea, detta var nåt år sen tror jag. men roligt var det kommer jag ihåg.

Nu kanske jag ska gå å göra mig klar, ska gå om en kvart så de är inte jättebråttom. Men nu får ha de så bra allesammans!

en mil plus nya skor

Datum: 2008-04-21 Klockan: 19:28:14
Nu sitter jag här med enorm skoskav.. fattar inte att jag fick dem, jag brukar inte få de av mina skor, men de fick jag på vägen till orkesten så jag typ.. halvhaltade.. haltade lite halft med båda fötterna typ.
Men jag är stolt, jag cyklade på en motionscykel en hel mil, tänka sig, en mil.. kanske inte så mycket för alla, jag har cyklat längre, men typ inte vetat om hur långt å så.. lite stolt får man ju vara, eller hur?
Sen bytte jag mina skor till ett par andra, svarta denna gång. Rätt söta :) visar bild nån dag.
Ska snart äta, men hörrni, jag vill ha tips, vad ska jag skriva om, min blogg känns så tråkig. men jag vet inte, vad tycker ni? ska jag fortsätta såhär eller ska jag ändra på något, jag tänker inte skriva om vad som helst men tips vill man alltid ha! ;) kram

Nudlar

Datum: 2008-04-21 Klockan: 16:26:38
tjeeenamors!!! haha, jag är lite.. WOHOaktig idag.. det beror nog på min födelsedag, och kameran. Tycker lite synd om mina kompisar som måste stå ut med att jag sitter och pratar om den.. aja, inte många dagar kvar nu!
Idag var det en rätt skön dag faktiskt, ingen svenska, vi skulle egentligen haft prov med de blev inget med de, gjorde inget för min del. Satt ute på en bänk med de andra istället, härligt. Vilket gulligt väder.. lyser å är varmt. på tal om lyser så tycker vår NO-lärare att han lyser så jag å vickan döpte honom till Lord Ronny :P väldigt kul.. vi tänkte lixom att han är gud.
Har ni andra vart ute idag? hoppas det, för ert eget bästa.
Nu ska jag äta upp mina nudlar och sen dra iväg till orkestern. Ciao, skiver mer när jag kommit hem.

PS. stackars johanna blev sjuk och var tvungen att gå hem, krya på dig! DS.

Skor

Datum: 2008-04-20 Klockan: 18:02:13
HejsanHejsan.
Jag har faktiskt haft fullt upp idag. Först till outlet, köpte skor :P fast jag ska lämna tillbaka ett par, eller byta kanske det heter, för de var såhär : tag tre betala för två. så det blir nog bra, skulle vilja ha ett par "sommarfinskormedlitenklack". Köpte ett par svarta tygskor och ett par svarta glansiga "silkesskor" fast de va typ plast eller nåt lite hårdare material där fram på dem. Jättevackra..
Sen köpte jag oxå två grillade korvar och en burk coca cola. haha, smaskigt.
Sen tog jag och mamma en cykeltur till ica för att köpa lite mat, blev lite blandat, kyckling, lövbiff, sallad och tio paket nudlar, haha, jag älskar nudlar.

Linnéa kom förrut för hon behöve svenskapapper för våran kompis hade glömt ta med papprerna till deras basketträning i torsdags. Så nu ska jag träna lite granna, stavning på svenska typ.. har repeterat på lektionerna en del så det behövs nog inte så mycket träning men de är ju alltid bra att vara på den säkra sidan.
Vad har ni gjort idag, hoppas ni haft det skoj. ni kasnke oxå har shoppat lite? ;) kram

ny header

Datum: 2008-04-20 Klockan: 09:19:18
God morgon hörrni!
Det blev inge mer inlägg igår, tyvärr... men det kommer nu, dubbelt upp.
Järfälla Basket vann, woho! 48-27, haha, de är bäst. Fast jag och johanna blev lite besvikna för Lidingö spelade inte i kjol, haha. Vickan å Louise hade lurat oss.. fast en bonus var iallafall att Linnéa kom dit. Fast hon är fortfarande lite sjuk men hon pallrade sig dit iallafall.
Sen hände inte mycket mer, fixade en header till Elisa, jag blev faktiskt ganska nöjd, hehe.. sen har jag gjort en ny till mig som ni nog märkte. Bakgrundskortet på headern har jag tagit själv, fast de är typ gräs som råkade bli suddigt, men de har ju en viss charm det med. Och sen satte jag in min nya älsklingsbild, haha, eller jag vet inte, men den är lite kul.
Och så fixade jag bakgrunden till lite mer grönt. Så, vad får den för betyg? den nya stilen allså.

Idag ska jag nog inte göra så mycket. Jag måste städa toan haha.. men de går typ på tio minuter så..
Jag lääängtar till på toorsdag. min födelsedag allså.
hoppas de hinner köpa kameran tills dess. Det märker vi då.
Vad ska ni göra idag?? jag hoppas ni får det super! kramar

Zara Larsson

Datum: 2008-04-19 Klockan: 14:32:33
Ouf! hittade detta klipp på youtube. Jag hade inte sett detta på tvn, tror det var när jag o Johanna var på spex.
Visst, Funny Bunnies är hur kul som helst tycker jag. Men detta får jag gåshud av...


Konsert

Datum: 2008-04-19 Klockan: 14:17:49
Tjäna!
Nu är det bestämmt, det stora besluet, helt allvarligt KAMERAN KOMMER BLI MIN!!! :D
Var å klämde lite på den idag, tog lite kort med den, kul att man får testa den. och den är ooooootroligt snabb, man hinner inte änns reagera på att den fotar. Cooolt. jag är helt.. vad heter de nu igen?? exalterad?? heter det så. Vi säger jättesprallig istället.
Vad har ni gjort idag, eller det har ju inte gått så lång tid på dagen, så frågan ställs om, vad har ni för planer för dagen, har ni gjort nåt intressant redan?
Jag har iallafall spelat konsert, jag spelar saxofon. Sopranmodellen, jag visar bild för er som ej vet hur de ser ut. Det gick bra, men de var andra gången jag spelade sen jag tog bort gipset så det är lite ovant..

Sen ska jag och johanna gå på basketmatch hade vi tänkt, järfälla basket mot lidingö tror jag det var. Vickan å Lousie sa att lidingö skulle spela i kjol! :S aja, får se hur det blir med de. Nu ska jag snacka med Johanna så får vi göra upp en plan om hur vi ska skämma ut vickan å lousie, linnéa kan inte spela för hon är sjuk :( men hon kanske håller mig å J sällskap på lektaren.

Hadebra! kram

image58

Funny Bunnies

Datum: 2008-04-18 Klockan: 22:08:07
Hahhahahahah, jag dööör av skratt, hoppas de går till final.. jag ska minsan rösta på dem..


Fredag

Datum: 2008-04-18 Klockan: 19:21:29
Hejhej!
Vad har ni gjort idag då?? själv har jag haft otroligt flummigt i skolan haha!
hände massa roliga saker, en missförstådd låt, bör nog inte nämna den här. och lite kul prat med en kille i klassen, vi satt typ å irriterade honom tror jag, eller han kanske tyckte det. men jag hade precis sagt nåt bra (tror jag) och så ska jag gå till min plats, och vet ni vad som händer då?? jo, jag fastnar i stolen och snubblar iväg. Mitt pampiga avslut förvandlades på mindre än en sekund till ett lite fjasko..
Sen gick jag och köpte mina chips, köper nästan de varje fredag. Estrella grain delight tror jag de heter.. smaskens!

sen har jag gjort en nyckelring i form av ett hjärta, "lovely". kommer en bild sen, laddar in dem i datorn nu, men den känner inte riktigt för att göra det snabbt idag.. snaark.

Sen har jag för första gången smakat vanlijte idag, gott gott! får ♣♣♣♣ av ♣♣♣♣♣

Och vet ni vad!!?!? Jag kanske ska få en NIKON 40D på torsdag, pappa tror att den är bäst för mig iallafall..
JIPPIEJÄÄHUUU

image56Nikon D40

image57hjärta


biblioteket

Datum: 2008-04-17 Klockan: 16:58:39
tjena, sitter på bibblan och skriver, coolt.. tänke bara säga det. harebra nu ska jag dra!

Sovmorgon, elak blogg

Datum: 2008-04-17 Klockan: 09:41:05
Hej! Jag skrev faktiskt ett kort inlägg igår innan jag var tvungen att springa till tvn för att se på Top Model, riktigt bra program enligt mig. Men som sagt, inlägget ville inte ladda upp sig.. >.<  så det är de jag menar med elak blogg, det är inte nån "privat blogg" som har gjort nåt elakt allså. Utan det är kanske dethär med att blogg byter plattform, vad vet jag? nån som vet?

Igår iaf var jag och vickan ute med hundarna, vi var mest i rastgården och busade och gjorde massa trix med dem. Hundarna verkade ha roligt iallafall, nån annan som har hund och har lite trixtips? eller nån som inte har hund som har lite tips om vad som skulle vara roligt att lära dem. alva hoppade över kopplet några gånger, man kanske kan få henne att hoppa hopprep, skulle se kul ut. Alva verkar älska att hoppa.
Sen cyklade jag och pappa till onoff för att kolla lite på kameror, igen! nu fick jag testa en, fast det är föregångaren till den som jag vill testa.. men den tog "bra" bilder, men inte "jättebra" bilder, men det är ju somsagt inte den jag vill ha.. jag ska kolla vidare nån dag. Eller har ni några tips?
Mina krav är:
  • ca 7-8 megapixlar, vill inte ha för många.
  • bra mackrobilder, allså att den är bra på att ta nära.
  • rätt lång zoom.
  • inte för stor.
  • skön att hålla i.
  • kunna ställa in manuella inställnigar som ISO-värdet och slutartiden och så. slutartiden viktigast.
  • det är ett stort PLUS om man kan ha fjärrutlösare till.
  • inte för dyr, ca 3000kr.
Det är väl inte så mycket begärt?? Så tell me ifall ni hittar nån, behöver tips!

Idag var de andra i klassen och simmade, jag får inte simma än, eller rättare sagt, inte bli blöt om armen. eller såret dåra, och det känns himla osmidigt att simma med en plastpåse tycker jag, och tänk om den skulle läcka in.. ;O

Nu ska jag snart gå och görra  mig i ordning, mina fina kusin johanna kommer förbi från simhallen så kan vi ha sällskap till skolan, najsnajs.
Efter skolan ska jag och mamma till en sjukgymnast så jag kan träna upp min handled. undrar hur det blir...?
Ni får ha det bäst idag!sköt om er! kram

Spinning och kameror

Datum: 2008-04-15 Klockan: 21:09:26
God kväll.
Sorry för dålig uppdatering idag men jag har inte haft tid å så.. hehe
Men iaf, jag och vickan satt förrut och gjorde en lista A B C åsåvidare med hundras på varje, fick idé från kusin som gjorde de i skolan idag. Kulkul.
Skolan var väl som vanligt, börjat med nytt mattekapitel, hade vikare, blöhö på det, men vi fick iallafall vara i datasalen på svenskan, haha.

Vid tjugo över fem knallar jag iväg för att möta johanna innan spinningen, jag ska inte möta henne förrns tjugo i så jag förstår inte varför jag gick så tidigt. Men jaja, jag tog en liten omväg för de tog bara tio minuter dit jag skulle möta henne. Man kan ju säga att jag hade gott om tid för än gångs skull. Brukar alltid komma på nåt i sista minuten, min icke idag.
Det var otroligt skönt att få spinna igen. Vet inte vad det är, men alla känslor bara åker iväg med pedalerna, nåt sånt..

Sen kom papi å plockade upp mig och vi for vidare till outlet för att spana in kameror. Hittade ingen "måste-ha" men jag kollade in olika kameror som sagt. sen när vi kom hem igen satt vi och kollade på nätet på kameror, hittade en som är både billig och rätt bra. Olympus 560uz. Ska kolla vidare på den, den har fått rätt bra recentioner faktiskt.
Jag åt faktiskt landgång till middag, har ni ätit det? pappa fick med från jobbet igår, smarrigt.. det är svårt att förklara med de är som förrätt, varmrätt och efterrätt på en lång skiva bröd :P

Vad har ni andra gjort idag?? Har ni haft skoj? det hoppas jag iallafall. Ha en bra kväll och sov sött! superkram

Snabbt

Datum: 2008-04-15 Klockan: 08:15:01
Tjena! Detta inlägg blir inte långt för jag måste gå och fixa mig, johanna kommer vid tjugo i och jag måste dricka upp mitt varma tee :P Men jag hinner nog, jag har ju klätt på mig iallafall. Tänkte bara berätta att idag så ska jag på spinning igen, evigheter sen. Och så kanske jag ska "köpa/få" en ny kamera, mamma och pappa betalar lite och jag lite. Eller ja, vad man nu ska säga, de betalar lite mer hade jag tänkt. Men de ska bli som en födelsedagspresent. Och nu har jag hittat drömkameran, Nikon Coolpix P80, ett liiiitet problem är att den inte kommit hit till sverige än.. den beräknas komma i slutet av april, så snart så.
Nu måste jag kila, ha en bra dag! KRAM

Engla

Datum: 2008-04-14 Klockan: 19:13:10
Jag tycker det är så sorligt och onödigt att Engla ska ha dött, bara för att just hon cyklade där, och han kidnappar henne eller vad som nu hände. Hämskt är det att sånt ska behöva hända! Stackars henne, endast tio år ,och hennes anhöriga som måste gå igenom detta.. usch, jag ryser vid tanken.

Jag fick ett meddelande på msn. Tänd ett ljus vid fönstret ikväll kl 21.00, gör det allihopa, för att hedra minnet av Engla.

bild: expressen.se
image51

Måndag

Datum: 2008-04-14 Klockan: 16:43:39
Vet inte vad jag ska skriva rikigt. Men just nu sitter jag och äter pasta med mackrill, det fanns inga nudlar hemma, vem kan ha ätit upp dem??
Aja, har nu skrivit upp på matlistan att nudlar måste köpas.
Idag var det väl en vanlig dag i skolan. Höll på att somna på Non, vi hade vikarien. snark..
Hon märkte inte att när hon ropade upp mig så svarade Linnéa och tvärtom, det va kul, *hehe*.
Jag måste gå snart, linnea ska komma och hämta upp mig för vi ska till orkestern, det blev inget spelade igår så jag får se hur det går idag.. lite nervös faktiskt. Tänk om det går heelt åt skogen, haha, och jag heter ju de i efternamn så de passar ju in.
Jag ritade ju min outfit igår, det blev lite ändringar, jag tog jeans och ett kort vitt linne istället för de va minusgrader i morse och lite snö, våren borde komma och stanna här, det ska inte vara kallt! Jag vill ha sommar NUU!
Nu ska jag kila, ha de bra, lägger in bild sen så får ni se på kläderna iaf. Hade! puss

Outfit

Datum: 2008-04-13 Klockan: 20:48:14
Hejhej! Har ritat en liten kladd över vad jag hade tänkt ha på mig imorn. Ni kanske kan få se det på bild imorn, vem vet.
Vad gör ni denna söndagskväll då?? kram
image50Leggings, långt vitt linne, och min nya blåa kofta.

Ond kamera

Datum: 2008-04-13 Klockan: 16:23:52
Hej!!
Kom ganska nyligen hem från vällingby, eller en timme sen kanske, har ätit och så.
Hittade en lila bläckpenna, finfin, och en marinblå (?) kort kofta, gina, 149,50:-, jättemysig och så, passar utmärkt med vita linnen. och andra oxå säkert.

Jag hade fått önske mål om att lägga upp bild på jackan men nu är det så att min kamera inte känner för det. den tar bara mörka bilder så man itne ser vad det är. kanske beror det på ljuset, men de funkar inte i nåt av rummen, och ljuset kommer ju från olika håll då, så jag ska försöka fota den ute nån dag. Och min nya blå kofta oxå.

Men jag hade väldigt trevligt i vällingby idag, vad stort det har blivit! Massa affärer.. det är några innomhus å andra utomhus, det va inte så roligt väder idag så de va lite kallt där ute, men varmt i butikerna iaf :P
Men jag åker gärna dit igen, ett bra ställe.

Nu ska jag plocka på min säng så jag kan rensa min garderob lite, sen kommer farfar min och äter middag här. trevligt :P nä, nu måste jag börja, hade tänkt att hinna spela lite saxofon oxå, har inte gjort det på väldans länge och vi har konsert nästa helg! aja, det går nog. tjing! ♥

Vällingby

Datum: 2008-04-13 Klockan: 09:01:16
Godmorgon alla!

Idag ska ju jag, mamma, johanna och bitte åka och shoppa lite, och vi har bestämt att vi ska till... Vällingby. De hade ju perimär ganska nyligen tror jag, vet inte när men de har iaf gjort om massor, det var ett tag sen jag var där. Fast jag var där å såg på bio i vintras tror jag det var.. höstas kanske. Aja, men det var iallafall år sen jag var där å shoppade, brukar nån av er vara där, vart där nyligen eller så? säg vad ni tycker om stället, jag berättar min åsikt om de sen.

Snart måste jag gå å duscha å äta för vi vill vara där ungefär när dem öppnar, vilket är vid 11.00 såg jag nu på deras sida så jag har inte akut bråttom direkt, gillar inte att stressa å så. försöker att bara göra det när det är nödvändigt.

Igår var ju jag hemma hos johanna, vi åkte hem till hennes pappa för att hämta lite grejer, det var planerat att vi skulle hämta några bilder som vi tog i höstas typ, men vi hittade dem inte på nån dator... (vart planerat att vi skulle dit å kolla, vi har haft saker att göra andra helgler).
Sen när vi kom hem igen så bakade vi kladdkaka typ, den blev riktigt god faktiskt. Sen tuperade vi våra hår, tror det kallas tupera iaf, så det blev jättestort, lägger kanske inte bild sen för johanna tog kort på mitt hår, jag ska bara komma ihåg att fråga efter bilderna oxå.

Vad tycker ni som läser bloggen att jag ska skriva om, det känns som om jag skriver väldigt tråkigt men jag vet inte vad ni vill att jag ska skriva om. Jag skriver ju typ bara om vad jag ska göra och lite så. Hade tänkt ha en lite fråga nån dag. Som exempel: Vilken är din favoritfärg? Blå, gul, grön, röd, lila, orange, svart, vit eller rosa??
ska inte ha den frågan, inte denhär gången iaf (men om ni känner för det kan ni ju svara på den iaf), men det var bara ett exempel så ni fattar vad jag menar, låter det som en bra idé??

Nu ska jag kila, mamma har hittat några grejer som man sätter på ett band (har ett i resår) så att man kan använda det som skärp, ska kolla hur det blir.

Vad gör ni idag? jag hoppas ni får det bäst. harebra! kram

oj, vilket långt inlägg...

spexbild

Datum: 2008-04-12 Klockan: 14:45:43
Hej! hittade jacka förrut, Lila på hm :P snygg faktiskt, min favvofärg är ju lila så.

Gjorde en bild nyss (eller två) men de är nästan lika, men lägger upp båda. fick insperation från Spexet igår..
Ska snart till johanna. hejdå, kram

    
Enkel                   Lite mer design

Spex

Datum: 2008-04-12 Klockan: 11:11:05
God morgon!!

Igår var jag och johnna på teatern (ett spex), sjuuuukt kul! man höll på att skratta ihjäl sig HELA tiden... haha, "Gud" var skönast, och den Heliga Anden, fast den var bara med och dansade lite... men sånt tycker jag är kul. Det är svårt att förklara men kul är ordet..
länk till spexet.

Imorse höll jag på med en blomma i Cs2, blev nöjd men sen råkade den göra nåt konstigt när jag sparat den så den sparades inte och så stängdes det (eller jag kanske stängde det, det var så förvirrat den stunden) så jag gjorde en ny men den är INTE alls lika bra tyvvärr.. ska göra fler bilder sen men jag och mamma ska åka å kolla på vårjacka, och imorn ska jag, mamma, johanna å bitte åka och kolla på kläder! :D

jag visar er bilden iaf, så får ni säga vad ni tycker. och jag blev en aning sur när den försvann så den är itne så noggrant målad.. kram
image47

bild

Datum: 2008-04-11 Klockan: 16:42:13
image46
Jag hade tråkigt, men det är lite upppiggade att rita i PS..
kram

Trött

Datum: 2008-04-11 Klockan: 16:02:09
Hej.
Ååh, jag är så trött. sov väl dåligt i natt antar jag.. och ida ghar jag gjort två prov. matte och NO, gick väl sådär, jag tror NOn gick bättre än matten, men typ alla tyckte att det var ett jättesvårt prov.

Idag har jag som  sagt vart i skolan som vanligt, hände inte så mycket. Mötte Alva och Gunnar på vägen hem.
Ikäll ska jag, mamma, pappa, bitte och johanna på nån teater, fattar inte riktigt vad den handlar om, men de är lite humor i den har jag för mig. Ni får höra mitt betyg sen..

Skönt att det är fredag! nu ska jag kolla vidare på kameror, sonys långzoomskameror är rätt bra, och Canon 450D är ju superbra verkar det som.

Måste vila nu, är nog lite trött pga att jag vart sjuk oxå. vem vet. Ha de gött.

Adidas

Datum: 2008-04-10 Klockan: 16:14:50
Hittade världens snyggaste adidas enligt mig.... vad tycker ni om den?

image45

läxor och prov

Datum: 2008-04-10 Klockan: 14:47:07
Hej! har studiedag idag, skönt!
Jag har typ suttit och gjort läxor idag, matte och massa oregelbundna engelska verb, snark. Fast i morse låg jag och drog mig lite i sängen och sen satt jag och kollande på tv till frukost. fast typ bara en halvtimme. sen gjorde jag läxor som sagt. fast jag måste göra spanska och mer engelska och sen ska jag träna till no-provet. det handlar om djur. Sen är jag fri... fast ni måste jag stoppa undan tvätten. Usch vilken slitig dag... och jag är fortfarande lite sjuk så det går ju extra långsamt oxå eftersom jag tar det lugnt. Fast så jobbigt är det egentligen inte. men jag vill gå ut och göra saker, men det kan jag inte iaf pga sjukgrejen.. suck. nu ska jag sätta igång så jag hinner klart nån gång.
och juste, ska göra matteprov nåndag, för jag var och tog bort gipset när de andra gjorde så jag ska förbreda mig lite. men jag tycker jag kan de mesta nu, för jag gjorde ju matteläxa imorse och repetare lite igår (kollade på sidorna).

Vad gör ni andra idag, hoppas ni har roligare än jag. kram

Sjuk

Datum: 2008-04-09 Klockan: 09:41:15
Hej! jag är sjuk idag, jobbigt. Ont i halsen och huvet och känns som om hela kroppen är halft förlamad... suck.
Det blir nog inte mycket bloggade idag pga det. Men jag kanske piggnar till. ska försöka sova lite nu. kram

PS. vad tycker ni om min nya design? DS

Jag + gips = falskt

Datum: 2008-04-08 Klockan: 16:05:44
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! MITT GIPS ÄR BORTA!!! YES YES YES YES YES, JAG ÄR LYCKLIG

Allt gick bra, det gjorde inte speciellt ont. Men min arm är gräsligt äcklig. Med förståele. Har ju vart instängd ett tag nu. Men ska ta och rengöra å så. Har tvättat av den förstås men jag måste tvätta lite mer. Och allt hår som har grott på mina armar. BORT!

Aja, efter borttagningen åkte jag och pappa till kista för att looka på lite kameror. Ska inte ha en G9, icke skön i handen. men hittade massa andra. Och jag som sagt till mig själv att inte ha en systemare... får se hur det blir med den saken. Ska kolla på nätet. Men hittade fina + billiga sonys.. nu ska jag fixa lite, skriver mer sen.

Bilden bör inte kollas på för mycket känsliga personer pga att den inte är så trevlig..


spiken och massa hudlager

KRAM, och hoppas ni inte är för äcklade, jag blev, jag lovar.

stegmätare

Datum: 2008-04-07 Klockan: 20:51:41
HejsanHejsan och god kväll!

Idag var jag i skolan som vanligt, hade tunika + leggings på mig för andra gången, i skolan allså. Lite stolt faktiskt.. att jag vågar, men nu känns det inte alls konstigt. hehe
På idrotten idag hoppade jag och vickan lite dubbelhopprep eller vad man ska säga. För jag får inte hoppa så himla mycket egentligen. Men jag tror inte det gör så mycket nu eftersom det är läkt och jag tar bort gipset och spiken imorgon!!!! Det va roligt iaf.

Resten av skoldagen var väl rätt som vanligt tror jag. Eller juste! Det va nåt kostigt tjutade larm i slutet, när vi skulle gå hem, skumt, jobbigt ljud iaf... Aja, jag och Johanna gick hem till mig sen för att käka lite mellis å så, för vi skulle till jakan. Men först skulle vi hem till henne å hämta pengar å lämna hennes cykel. På vägen dit var det väldigt skoj enligt mig. Vi gick och vissla på olika låtar så skulle den andra gissa vilken. Mest hsmlåtar och melodifestivallåtar.

Aja, vi gick iaf till jakan för johanna skulle köpa en jacka och jag skulle köpa ett skärp som jag kollade på igår. Hur snygg som helst. 99:-, prisvärt för jag älskar det.. hihi (a) (se bild)
Men stackars johanna hittade inte någon jacka så hon får fortsätta leta nån annan dag. Vi har studiedag på torsdag så då kanske hon kan leta.

haha, vill ni veta vad som hände på vägen hem? aja, nu får ni det iaf. Vi hade köpt glass och johanna hade köpt nån strut, cornetto typ. Och så hade hon massa glass i munnen så började hon skratta för nånting, det är ett mysterium. Men iaf, och de sprutar vanlijglass. Och jag får lite vita stänk i ansiktet å johanna får i sitt ansikte. Det va kul tyckte vi.. haha *tänker på den stunden*

Nu är jag iaf hemma och har ätit lite å så. Men jag hade tänkt berätta för er att jag har börjat med stegmätare. Riktigt skojj faktiskt. och idag gick jag typ 155000 steg!!! ;O låter mycket tycker jag...

ciaociaokramkram


Apoteket

Datum: 2008-04-06 Klockan: 15:16:59
Morsining korsing!
Idag har jag inte skrivit så mycket idag pga att jag har vart beroende av PS cs.. aja, nu skriver jag iaf.
imorse då satt jag å gjorde min första animation. Men den blev lite konstig när jag skulle ladda upp den i skognojas blogg så jag ska göra ett nytt försök ikväll.
Jag och mamma gick till jakan för att köpa lite hudgrejer till mig på apotek, blev rätt mycket... heh
Köpte även en hoodtröja på hm, 98kr. Den har kostat 249kr så jag är glad att jag fann den, har kollat på den förrut nämligen. Men då kostade den för mycket tyckte jag. haha, snål jag vet.
Och så köpte jag ett linne på gina för 99kr, johanna har likadant.

Sen gick vi hem och så kom johanna hit så nu ska vi gå på promenix, det är en cirkus här i närheten så vi sak gå utanför å lyssna in.. kanske.

Vad har ni andra gjort idag då??

kram

Vårkänslor med smak av lakrits

Datum: 2008-04-05 Klockan: 20:43:19
Hejsan hopsan på er alla!
Idag följde jag med Johanna till hennes ridning, hon galopperade idag och är väldigt lycklig om vi  säger så :D
I stallet träffade jag min gamla klasskompis Erica och vi stod och pratade medans Johanna red. Dem red uteritt så vi fick stå ute i det vackra vädret. Viss var det underbart väder idag??
Vi sjutsade Erica hem och sen åkte jag med johanna och bitte hem till dem för johanna hade blivit genomblöt av svett så hon var tvugnen att ta en liten dusch.

Sen tyckte vi att vi skulle passa på att vara ute i "naturen" så vi gick till ica och köpte glass, jag tog en lakritspuck för första gången, inte godaste jag ätit för lakritsen var rätt så salt men inuti, yummy! Vanliljglass med lakritskräm!! ljuvlig smak för en som gillar det. Jag är laktosallergiker med jag tog tablett som gör att jag kan äta mjölksocker (som finns i glass å mjölk å sånt).
Sen gick vi hem å foto lite, och juste! Johanna råkade tappa sin tjugolapp på vägen, så om nån hittar den, vi vet inte var vi tappade den, men nånstans i Järfälla så kontakta skogsnojas blogg (länk) är ni snälla.

Sen har jag inte gjort så mycket mer, johanna fixade mina naglar lite, men alla är inte klara än, haha. Men jag ahr väl mest pratat idag.. kul det med. Vi mötte nicole och hennes mamma på väg till ica oxå. De skulle hälsa på nicoles kusiner, hon fick en ny för några dagar sen, grattis!

Nu har jag mest räknat matte, matte på en lördagkväll, nejtack, men vi har prov på tisdag och jag gillar att vara förberedd...

Nu ska jag gå å se på Körslaget, vi har satt på tidsförskjutning så man kan pausa å spola å så.
Ha en bra lördagkväll och en kramig kram till er!

image38
Säsongens första glass - lakritspucken

image39
Vårkänslor - jag i väntan på Johanna å Bitte till ridningen

Andra bloggen

Datum: 2008-04-05 Klockan: 10:20:15
hejsan och god morgon. Jag skulle bara vilja hänvisa till en annan blogg. har gjort det förrut men jag säger det igen. skogsnojas blogg
Gå in där allesammans!!

Förövrigt så måste jag gå å ätafrulle nu, min mage skriker.. hu. Sen ska jag städa. jag "glömde" göra det igår.. och sen ska jag hänga med Johanna till stallet! Woho!

Kramkrampuss

Sorry

Datum: 2008-04-04 Klockan: 19:13:56
Hejsan, sorry för dålig uppdatering i bloggen idag. Men nu är det så att jag har cs2 på min dator!! Helgrymt!
Johanna å Lovisa följde med mej hem idag och vi spelade lite instrument, det blev inte mycket spela för mig, men lite guitar blev det allt :P hade tränat på musiklektionen idag så min tumme är alldeles död... kan inte hålla i ett plektrum, och vet ni vad? det känns jättekonstigt att spela gitarr och inte kunna böja på handleden, testa själv. Jag kan ju inte det pga mitt dumma gips som jag för övrigt får ta bort på tisdag!!!!! längtar så mycket, och om jag inte nämnt det så är det första jag ska göra är att bada badkar.. (a)

Skolan var som vanligt, men att skriva om fåglar på non, döjobbigt. Men jag upptäckte att jag skrev ganska mycket mer än de andra. Så jag skrev lite kortare och då blev de lite mer roligt, betonar lite.

Just nu försöker jag få tag på min kära kusin Johanna men hon vägrar svara, vi har gjort en animation i cs idag, och jag vet inte i vilket format jag ska spara den i. prutt.
Blev "överlycklig" när jag fick cs, iaf inombords..

Nu måste jag tyvärr städa -_-  men sen blir det televinkis för mig, talang 2008 hade jag tänkt se..

Ni får ha en superbäst fredagkväll, tell me vad ni gjorde ifall ni har lust, kramkramkram

Vågafeeeest!

Datum: 2008-04-03 Klockan: 21:50:01
Hej i stugan din!
Kom nyss hem från vågafesten, woho xP haha, de va faktiskt kul, tro mig eller ej, jag var med i både "smart-tävligen", man skulle typ ta godisbåtar och man skulle ta den sista, man fick antingen ta en, två eller tre. Det gick inge bra för mig, men jag anmälde mig faktiskt inte frivilligt.. aja, och så mötte jag vinnaren, så han måste vart smart, eller haft turen med sig. Who knows?
Aja, sen skulle jag vara med i "mod-tävligen", där var jag halft frivillig. Jag hade inte planerat att vara med direkt men de var två från klassen som ville sjunga, men de ville ha en till med sig så efter en stund gick jag med.. vi sjöng åttahundra grader och de finns de som säger att jag hördes mest ;/ heh..

Sen var de några som spelade lite grann, sen var de prisutdelning, de var faktiskt så att det var en tipsrunda oxå! i början. Men vår klass vann inget, tyvärr :( de kanske kommer nån ny chans på nåt annat jippo.. kul hade jag iaf.
Disco var de oxå ja! Några rockade loss riktigt ordentligt! Jag dansa oxå en del, haha, älskar att släppa loss :D

Vad har ni andra gjort denna kväll? Haft kul hoppas jag (:
JUSTE! Har nu PS cs2 på denna dator, men jag fattar inte vilken mapp jag ska öppna av alla fyrahundranånting.. Johanna kan nog hjälpa mig med det I think.

Nu ska jag gå å duscha, men vill som vanligt ha tips om hur bloggen kan bli bättre och om ni har önskemål om vad jag ska ta upp, och förståss lite PS-tips! Puss å Kram till er från mig

Ireland

Datum: 2008-04-03 Klockan: 15:03:18
Tjenamors!
Här sitter jag och väntar på Johanna. Vi ska göra engelska, vi håller på med ett häfte i skolan om irland, men vi ska färglägga lite å så. Och jobba lite. Men Johanna glömde sitt häfte i skolan så hon blev tvungen att cykla tillbaka för att hämta det.. haha
Idag var det väl en vanlig dag, blev mycket bokprat och så lite flumm förståss :D

Idag drack jag te till frukost så jag var faktiskt lite piggare, jippi!
Hoppas Johanna kommer snart, orkar inte bara sitta här å vänta, haha..

Vill gärna ha fler förslag om vad jag ska skriva om oxå, och det är nån som undrar om jag kan visa mina PS-bilder. Men jag är inte särskilt duktig på PS enligt mig själv, men jag har kommit på en grej som jag ska göra, så den hoppas jag kunna lägga upp.

Nu kom Johanna, KRAM

Låååång promenad, onsdag

Datum: 2008-04-02 Klockan: 19:36:01
HEJ!
Idag var skolan som vanligt, men jag blev Enormt trött på NO-lektionen. Skriver om fåglar.. fåglar kanske är trevliga å så. Men jag orkar bara inte skriva om dem. Vet inte varför, det går bara inte... ;/
Idag var iaf jag, johanna, vickan, alva å siri ute på en riktigt långpromenad, min å vickans blev typ tre timmar, för vi skulle gå å hämta alva å siri.. men kul va det! Men den blev väl runt två timmar med "alla" eller vad man ska säga. Och så dök Nicole upp en snabbis oxå. Skoj!

Jag vill ha en ny kamera.. vill... vill... vill...
Jag vill ha en som tar bra rörelsebilder, det är väl inte förmycket begärt??
Aja, jag kollar vidare och svante skulle hjälpa mig att kolla lite (:

Imorse lovade jag ju att skriva om min blogg, så de tar jag och gör nu.

Är det nåt speciellt ni läsare vill att jag ska skriva om? Jag är inte särskilt modekunnig. Har typ på mig kläder som jag trivs i å som känns bra. Så de funkar inte.. och inte kändisar heller, vet ju lite å så. Men det är inte riktigt mnin grej.
Det känns nämligen som jag bara skriver samma sak hela tiden. Men ni kanske har en annan uppfattning om det. TELL ME!
Jag gillar teknik å foto oxå. Men jag är inte så bra på det, men jag tränar. både i PS och i verkligheten eller vad man ska säga.. Men det är skoj tycker jag. Jag gillar illustrationer som nevnariens (länk) bilder. Men jag kan inte rita.. *hosthost*
Jag gillar böcker å hundar men de kanske är tråkigt.. Aja, säg till mig om ni har önskemål! Vill gärna veta det vettu!

Har jag sagt att jag ska skaffa PS cs2?? Men måste typ skaffa uTorrent först :P, men johanna ska hjälpa mig att installera cs2 nån dag. Hon skaffade sitt igår. Verkar skojj. Då kanske jag lär mig ännu mer i ps..

Är det nån som har ett roligt tips som jag kan göra i PS elements 5.0 sålänge?? (a)

Nu måste jag göra matteläxan, seulejter!

anti-sovmorgon

Datum: 2008-04-02 Klockan: 08:50:34
God morningen.
Idag gick jag och Linnéa till skolan till, fast vår lektion var tydligen inställd. Vi mötte Lovisa i skolan oxå, hon skulle oxå ha träslöjd dårå.. bara en lite del i klassen som har det.
Aja, vi gick ivarjefall hem till Nicole för hon bor nära och jag la mig på soffan för att "vila" lite.. somnade sent igår.. typ vid ett och de tog typ flera timmar att somna så jag ringde min bror svante, han brukar ju vara vaken sent..

Nu sitter jag här vid Nicoles dator å skriver lite medans Linnéa fotar, Nicole fixxar sig och Lovisa sitter och rättar mig :P haha

Nu ska jag ge lite tips till Lovisa om blogg så vi höres senare. kram till er


PS. När jag kommer hem ska jag skriva lite om min blogg å så, så ni får ge lite tips, men om vad, de berättar jag om senare. DS.

Bloggen funkar!!

Datum: 2008-04-01 Klockan: 16:44:34
Äntligen!! Bloggen har bytt "plattform" för de hade typ förmånga medlemar så ibland kunde man inte komma in. Ser ingen skillnad på den men men, huvudsaken är att det går att skriva å så.
Har därför inte kunnat fortsätta min behandling av bloggen. Men det kommer. Ta det bara lugnt!

Jag har faktiskt en "ny" dator nu. Det är mammas gamla. Men den är snabbare än den förra och jag å pappa bytte till den stora hårddisken på 120gb. Jippi! Får plats med massa nya bilder nu!!
Har faktiskt hittat en  fin, men tyvärr dyr kamera som jag skulle vilja äga.. en Canon Powershot G9 (skulle inte tacka nej till en G7, men G9 är nyare med lite mer funktioner).
Kostar runt 4000-5000 vilket inte är särkilt gratis... *host*
Aja, får se hur det blir med det.

För några dagar sen var jag, vickan, johanna, alva och siri ute på världens skojjigaste promenad, kan inte berätta allt som hände. Men kul va det! Längre ner kommer det en film på min lilla gumma alva, söt som alltid och otroligt kul. Säg vad ni tycker (hittar inte filmen på youtube)

Idag är det bara en vecka kvar tills mitt gips är borta!! Fast jag har fått lite ondare sen den skojjiga kvällen. Men det går nog över får jag hoppas.

Kram

RSS 2.0