Bilder

Datum: 2008-04-25 Klockan: 18:35:41
Hej! Det blev inge mer inlägg igår som jag hade tänkt, men jag firade med kompisarna, nicole var tyvärr tvugnen att åka till Linköping så hon kunde inte vara med och fira efter skolan.. men vi andra fotade massor om vi säger så. Igår tog jag ca 800 bilder, vilket är mitt rekord. Det kommer komma upp massa bilder här idag, och även om andra dagar, kul va?? detta kommer ju bli en fotoblogg! Man kan ju hoppas, eller vad säger ni?
Jag kanske ska berätta vad jag har gjort idag då, jo, först så var det skola som vänligt, NO-läxförhör om fåglar, gick bra tror jag. Och så är våran lärare tillbaka! WOHO! nu slipper vi våran vikarie... det blir skönt, fast hon brukade inte komma på lektionerna ibland så vi träffade henne inte så jättemycket.. men nu har vi våran riktiga lärare iallafall.
Och så har jag haft lite matte, lyckades lösa ett tal som jag trodde att jag aldrig skulle lösa, bra där. Och så hade vi SO, genomgång av läxan och nutidskryss.
Och så hade vi språk, jag läser spanska, och där hade vi ett litet förhör om olika verbformer(?). Och så engelska, där hann vi typ bara med ett läxförhör, verb, och så ett verbpapper. Mycket verb och läxförhör, tycker ni inte?
Sen var det leeedigt, nu är det ledigt i en helg :P Men jag, linnéa och johanna gick hem från skolan i det varma vädret och sen gick jag och johanna hem till mig. Efter ett tag gick vi till henne istället för hon skulle på konstsim. Ha så kul (hon simmar kanske just nu?). Så jag fotade med min dröm på vägen dit och så åt vi lite pizza och tog lite modellkort på hennes balkong, haha.
Sen skulle ju johnanna till konstsimmet så vi knallade iväg och på vägen mötte jag mamma så jag fick sällskap hem. Roligt.

Ni kanske har lust att veta lite om igår? Jag berättar i vilket fall som helst!
Det var JÄTTEKUL! Vi fotade typ hela dan (bilder kommer) och vi åt en rulltårta med blåbär som jag hade bakat, själv tycker jag att den blev riktigt god. Och så fick jag lite presenter! :D En urgullig affisch av Linnéa med en minaalva på... (a) och så ett nyckelband med smajlisar på av Louise, va lovisa med på den oxå kanske?
Och de finaste av allt, som var från alla tjejorna! Jag trodde inte att de var sant när jag öppnade de. De visste ju hur mycket jag ville ha en kamera så de hade gett mig ett kuvert med pengar som de hade samlat ihop. Jag är rörd.

Nu kommer det upp bilder här och ni får ha en fortsatt rolig dag, och om ni inte har haft de så får ni börja ha det nu!

min tårta. det står 14 med 14 ljus.    mitt halsband
födelsedagsbarnet.   elisas armar.
jag och min kamera, som vickan och jag döpte till Majsan.
kusinens vackra öga.   vitsippor
vita stenar.   lyftande fågel.

Kommentarer
Anonym sa:

Jag gillade halsbands bilden. Det var häftigt att banden på din(?) tröja ser ut att vara i olika färger. Du är super ducktig. Diggar din blogg. ;D

2008-04-25 / 20:24:04
Stina sa:

Ååh! tack att du gillar den! Det är alltid kul att få lite beröm. Halsbandsbilden har min kusin tagit. Men det är jag på bilden. ;)

2008-04-25 / 20:41:54 / http://skogens.blogg.se
Johanna sa:

Haha "Anonym" det är jag som fotat halvbandet :D *stolt*

2008-04-25 / 20:41:58 / http://langenojas.blogg.se
Anonym sa:

hahahh mycket fotande på onödiga saker :D
jag gillade sten bilden, ljuset och kontrasten
stämde bäst på den bilden :)

2008-04-25 / 22:06:15
Stina sa:

Haha, man måste ju testa kameran, då blir det mycket bilder. med de flesta var på vännerna och de är alltid kul att titta tillbaka på :)
Gillar oxå stenbilden, ser så mysig ut på något sett. Plåtade dem när jag var på väg hem till Johanna.

2008-04-25 / 22:41:38 / http://skogens.blogg.se
Lovisa sa:

Jaa, det var jättekul hos stina verkligen! Och jag tyclte dem där bilden med vitsipporna och stenarna var jättansfina!! :D

2008-04-26 / 10:24:44 / http://thunan.blogg.se

- Jag fotar med min Nikon D40

- Jag gör mina redigeringar i Photoshop Elements 5.0 och Photoshop CS2

- Alla bilder är mina egna om inget annat nämns

- Jag vill inte ha massa reklamkommentarer, TACK

Ditt namn här tack:
Bli ihågkommen?

Här kan du skiva din epost om du vill: (visas bara för mig)

Om du har blogg eller annan URL skriv den här:

Åsikten:

Trackback