Funtar..

Datum: 2008-11-30 Klockan: 21:00:30


Här sitter jag och kollar bloggar och funtar på massa grejer som jag inte vet vad. Bara jobbigt.. ska iallafall egentligen göra so. Men det går ju frammåt.. ehe.. Börjar tio imorn vilket är ytterst najs. Det är skönt att veta för när man ska sova och inte somnar så tycker inte jag det spelar nån roll för jag har lång sovmorgon.
Nej, ska nog göra lite so nu iallafall..

Ljudet av ditt hjärta

Datum: 2008-11-30 Klockan: 11:25:07


Kollade nyss mejlen, boken Ljudet av ditt hjärta av Stephanie Meyer har kommit så jag ska hämta den imorn. Denhär serien och HarryPotter är bäst i världen. Fatta glad jag är! haha. Jag har inte läst så jääättemycket på sista tiden men nu har jag en bok. åååh!
Har ni hört om filmen Twilight? Som hade premiär ganska nyligen. Detta är trean i den serien. Tihi!
Nu ska jag till joh, hörs!

Sthlm international horse show

Datum: 2008-11-30 Klockan: 10:47:30

klicka på bilden för att se i större format

Morning! Gårdagen var superskoj! Jag, vickan och kusinanan var på SIHS! Även johs mamma var med, som blir typ faster till mig kom vi fram till. Krångligt detdär med vem som blir vad till vem..
Över till gårdagen! Det var en fyra timmars lång show, och det var massa blandat.. Skiiiiitcoola grejer! Har dokumenterat allt, fick ju låna vickans objektiv och det var guld värt. TACK! <3
Det började typ med detta som är på bilden och sen blev det hoppning och andra uppträdanden. Men jag visar nog inte allt idag för jag har ca tusen pics att gå igenom... -.-

Detta känns som om det kommer bli lite trist att läsa men jag kan förvarna för att jag ska plugga hela dagen så inte mycket bilder idag, tyvärr. Jag som bara vill sitta och knarka alla nya bilder!
Först blir det en sväng till Joh för att plugga No med Lilla Björne och BlondieBjörne.
kyssar

Betyg

Datum: 2008-11-29 Klockan: 12:39:19
Hejsan!
Håller på med en argumenterande text i svenskan. Går väl rätt okej, hoppas jag. Men jag vet inte riktigt om jag är för eller emot betyg. Det är ju bra på vissa sett, men ett rent helvete på andra sett. Så jag får funta lite på det tror jag.. men jag är ju en långsökt person, som man fick en liten smak på igår. Sååå.. jag börjar babbla om det ena och slutar med att jag skriver om nåt annat.. men jag försöker verkligen mitt yttersta till att hålla mig på samma språk. Det är ett av mina problem i blandannat so, jag kan börja svammla om massor av saker i en text.. haha. Jaja, det kommer nog till användning nångång! Vi kanske ska skriva en långsökt text nångång.. haha!
Men i denna text har jag nog hittils lyckats hålla mig på samma spår, änsålänge.. -.-
aja, kanske ska ta och skriva klar. Och kryma texten, höhö!

Wii fit

Datum: 2008-11-28 Klockan: 23:06:19
Det som underhållit mig hela kvällen är vårat nyinförskaffade Wii Fit, sjuuuukt roligt. Svettigt och så men roligtroligt. Jag kommer ju bli värsta muskelknutten med bästa kondisen och kunna hålla balansen på en tändsticka.. Om det inte vore problemet att tändstickan är så otränad så den kan inte bära min då vältränade kropp... höhö

Men fetans med najs är den iallafall, rekomenderas till alla, från soffpotatisar till muskelpaket! Fast jag tror det är roligast för iallafall bara vanliga potatisar. En soffa brukar ju inte vara så smidig.. och så ska vi ju inte komma in på villospår nu.
Men det är ju lite roligt! Wii fit leder till en soffas smidighet.. woho. Fast inte så långsökt om man tänker efter.. det står faktiskt ibland att man är en soffpotatis på wii fit.. taskigt va?!?! Men jag blev muscle legend eller nåt sånt, helt sjukt.. fast man blir ju stolt huh! Skillnaden på en soffpotatis och en muskellegend är ju gaaaanska stor.. och så är min moder grym på hopa hoop eller nåt sånt. Rockring, även det sjuukt roligt. Men jobbigt och magen tror att den ska gå av, eller jag tror. inte magen.. jag tror nog jag är lite trött för jag kan inte riktigt hålla mig vid ett ämne.. hehe.
Som om folk orkar läsa sånhär skit som inte har nåt syfte. Men det finns nog små trevliga typer där ute i världen som gillar det. Jo, det tror jag. Vi säger så, riiight?
På tal om mamma, så är hon dagens födelsedagsbarn! Så då säger vi massa grattis! Love yaa mamis!
Jag längtar till jul, då får ju jag lite paket. Men varför önskar man sig så dyra saker när man blir äldre?! Eller, vi säger såhär. Sakerna blir dyrare med åren. Vilket är sant på sett och vis.. Man ska ju inte ljuga, då får man inte bra karma eller moral för den delen. Son sitter djupt rotad i hjärnan känner jag. Vilken hjärna jag nu har vid detta tillstånd av lite halvtrött och flummig och lite blablablaBLA!

Det är så skönt att bara låta fingrarna brinna iväg över tangentbordet och imorn när jag vaknar kommer jag säkert läsa igenom detta och tänka nåt i denhär stilen: "öööhm... jaaa.. fniss" Det var ju när man vaknat, nämnde ju det. Och hur bra funkar hjärnan då på en skala?
Nej nu ska jag nog inte sitta och randomprata. Ska kanske movsa runt lite (still ett najsigt ord). Det äär ju så roligt. Och sa jag att jag skulle skaffa stor spegel. Jo det gjorde jag, guldfiskminne (varningvarning)..

Effektiv som jagvetintevad!

Datum: 2008-11-27 Klockan: 21:57:24
Tjabbatjenahallå! Två bra dagar i rad! Nytt rekord eller?! Känns ju för najs allså. Även om jag långt bak i huvudet har oron att jag ska upptäcka nåt som jag vet att jag kommer må dåligt av. Men just nu har jag kastat det av mig för stunden. Naaajs!
Pratade med psykologen idag, om man tänker att man har en ond gubbe och en god gubbe med sig hela tiden så ska man försöka slå ner den dumma! Ska tänka på det!

Har varit med kuselinen idag igen, vi var i simhallen. Kul! Reflektionsdag idag oxå, najsigt värre. Slappt och bra! Me like!
Har städat oxå, men jag och musik kan inte kontrolleras.. jag dansar.. dansar... dansar lite till. Movsar runt lite.. haha, bästa ordet juu! Movsa.. Move är ju typ rörese eller flyttande eller nåt sånt.. så jag movsar runt då och har kommit fram till att jag behöver en större spegel så jag ser bättre! Ni antecknar väl nu? ;)


Ganska slarvig, men det är detta jag menar iallafall! haha

Nejmen PUSS

Datum: 2008-11-26 Klockan: 22:13:10


Idag har jag gått och kärat ner mig i ett av försvarets många hudsalvan som finns på apoteket. Det blev mitt för 29 kr. Har slitit bort den tråkiga etiketten och satt dit lite egna lappar och dyl.
Har varit med Joh i stortsett hela dagen, super som vanligt. Fin kusin dedär! Puss på dig!

Jag inser nu att om jag ska kunna komma upp både psykiskt och fysisk ur sängen imorn måste jag kuta in i duschen och tvinga mig sedan att somna. Då i sängen, inte i duschen.. tihi!


Torra läppar..

Datum: 2008-11-25 Klockan: 20:53:03
Rubriken säger väl en del? Mina läppar klarar inte av denna kyla, de känns som om mina läppar är typ som torkade vindruvor...
Söker hjälp på apoteket.se för att få råd om ett superläppsyl som jag är i behov av nu.. De hade ett bäst förut men de slutar ju sälja de! Dumt!
Ska nog ta och dränka mina läppar i läppsyl tror jag.. Det känns som om jag har missat nåt för jag gör typ inga läxor! Känns sjukt, men najs.. men ska kanske skriva lite på en text som ska in nästa vecka eller nåt.

Jag ska gå och äta lakrits nu, äter det varje dag men det är ju de ända som hjälper mot mitt dumma låga blodtryck!
Jag orkar inte, finns det inga supertabletter eller nåt annat..


Blossis öga.. - me like

paus tack!

Datum: 2008-11-24 Klockan: 21:40:18
Kan inte bestämma mig om jag skulle vilja ha en paus från mig själv just nu eller köra förbi allt i racerfart.. men ingetdera funkar ju såå.. Och det känns ganska förjävligt just nu.. jag vet inte vad det är med jag tror jag har ångest för nåt som jag inte vet. eller inte kan känna av och det är väldigt jobbigt. jag tror jag kräks snart. fast de kan ju bero på nagellacken oxå.. men jag behöver lakrits och helvete jag vill pausa..
men det får ju hjälp på traven av alla blodtrycksfall jag får nuförtiden!

Snoooow

Datum: 2008-11-24 Klockan: 18:56:31
Tjooolahopp!
Dagen har spenderats i stan, stan, stan med johanna.. Kul, men kallt, blåsigt, snö, slask osv.. inte lika kul. Men allt kan ju inte vara bra!
Hittade lite julklappar till andra och så har jag äntligen fått tag på mitt silvriga nagellack! Ska kanske ta och måla naglarna nu ikväll? Ska bli en riktig slapparkväll. Inga läxor heller, bääääst juuue!
Bästa veckan oxå!
Idag halv studiedag, onsdag slutar vid lunch, torsdag är det reflektionsdag och då får man göra eget schema, naaajs!

Sitter även och myser i mina nya adidasbrallor. Känns som om att de och jag kommer trivas tillsammans. Och de är ju bra för 399 fick jag punga ut för dem, haha. Och hittils är de värda de, helt klart!

Häromdagen var jag och såg high school musical 3, och favvolåten?
The boys are back!




Jag har nån kick just nu, ska nog typ.. dansa lite.. tihi!

Hårtävling

Datum: 2008-11-23 Klockan: 09:24:22
Morning.
Är med i en tävling hos Linda där man kan vinna grejer från loreal, jag är med och tävlar. Man kanske kan vinna julklappar till nån, eller till mig själv, eller både oxå. Alltid värt ett försök, och det är ju större chans att man vinner om man gör ett inlägg om det i sin blogg såååå.. ni förstår va??



Klicka på bilden för att komma till tävlingen

Horses

Datum: 2008-11-22 Klockan: 19:06:11
TjaTjaTja!
Jag tror att efter gårdagen så håller jag på att sjukna lite. Typ skor i näääästan en decimeter snö är inte alltid det bästa skulle jag tro.
Dagen har varit helt okej. Följde med kussen till hennes ridning. Hästen hon skulle rida är mysig, bra för mig för hon är enorm. Stor och Snäll. Bra där!
Mötte även en gammal klasskompis, Erica, hon har fått en egen häst. Naaajs! Och den hästen är ju en väldans duktig fotomodell! Tjoho säger ju jag då!

Jag har aldrig varit ett mjukisbyxfan direkt men på sista tiden har jag kännt att jag är i behov av ett par snygga mjukisar. Så de ska nog införskaffas.
Jag har aldrig riktigt vetat varför jag inte gillar mjukisar, jag som älskar pösiga kläder, men även tajta dåda men det är ju en annan sak, höhö. Men jag ska nog köpa dessa. Ska till vällingby med Nicolen imorn, och om min julklappsbudget och allt håller så kanskekanske de blir mina.. och jag vet att jag har pengar såå haha. Och det känns ju bara för najs. Pengar är bra!

En liten bild på Ericas islandshäst Blossi!



Kärlek.

Datum: 2008-11-21 Klockan: 22:42:33
Hejhej!
Kvällen har typ varit bästaste.

Några anledningar?

Jo, jag har världens finaste och bästaste vänner. Jag har äntligen sett high school musical 3, med mina Vänner, med stort V. Det är snö, riktigt snö. Rolig snö, bäst ju! Snöbollskrig, kullerbyttor, flum, och popcorn, tihi!

Och jag har även kommit fram till att jag aldrig skulle kunna förklara för mina vänner hur mycket de betyder.



Upside down

Datum: 2008-11-18 Klockan: 17:46:29


Gryyymt coolt! Lär mig!

Dagen har varit lite som rubriken. Herregud gympan. Jag tränar typ alltid mer magmuskler än de muskler man ska jag för garvar ihjäl mig och springer omkring som en höna.. Och det är johannas fel, vi är inget bra team. Våran koncentrationsförmåga försämras kraftigt.. hehe.

Hon och jag ska även sy sånnahär döööcoola byxor! Våran syslöjd börjar imorn, vi kommer vara cooolast! höhöhö

http://farm3.static.flickr.com/2395/1578329554_a92301c81c_o.png

Försov mig även lite imorse, great! Men bara ett tag, jag tror jag snoozade i sömnen, hehe. Lyckat! Men det gick bra iallafall. Och sen då när man har skyndat sig lite, kommer to thaa school så är ju första lektionen inställd!
Äcklig lunch oxå, men god sallad och fina vänner.
Ska på saxofon nu! Seees! pussar

Black and White

Datum: 2008-11-17 Klockan: 20:52:40


Känner att det är mycket bilder här på bloggen när jag är så ordtom, hehe. Men jag kan iallafall uppa lite neeews. Jag gick till skolpsykologen idag. Jag orkar inte med panik, ångest och må dåligt längre. Inte i denna mängd iallafall. Och den kändes rent ut sagt skitbra att ha pratat lite. Och jag tror att det kommer bli bra. Hopppas..
Och jag saknar faktiskt att blogga av mig. Inte bara bild och så. Lite text oxå! Men jag vill inte skriva när jag inte feeel great för att uttrycka det milt.
Men jag är sakta men säkert mer skrivftligt bloggig igen. Hur många bryr sig? Jag har ju inte så mycket läsare, höhö.
Och jag måste förövrigt träna bort mitt otroligt hemska skratt.. Men good luck säger jag bara. Jag kommer att fortsätta på min personliga touch så det låter som om det bor en trumpet som laggar i korridorerna.. great.
Nej, men parsonlig touch är bra.. haha.
Me like!
Kram!

Poppa Joe - Sweet

Datum: 2008-11-17 Klockan: 18:01:04



Poppa Joe, the sweet, kärlek ^^

You're the one that I want

Datum: 2008-11-16 Klockan: 20:22:51


helt random

Tävling

Datum: 2008-11-16 Klockan: 17:26:28
Är med i en tävling hos Linda.
Tävlingen sponsras av paprikastore

Hålla tummarna nu då så kanske jag vinner :)

Jag har förövrigt haft en bra och glad helg. Det är jag grymt tacksam för. Och då räknar vi inte fredag som helg, den var inte bra men det orkar jag inte gå in på! Ska göra lite svenska så den blir klar. Det kommer kanske nåt inlägg sen, pussar.

Brist.

Datum: 2008-11-15 Klockan: 20:19:06
Svenska, hjärtans fröjd. Brist på ord, men inte på bilder, wei.



Färg.

Datum: 2008-11-15 Klockan: 17:15:18
Fotomässan, 2008.



Tears

Datum: 2008-11-14 Klockan: 20:01:52
Just nu, jag vill bara kunna försvinna ur min egen kropp. Ur mitt eget medvetande och jag vill bara bedöva hjärnan.
Jag vet inte varför jag har börjat få panik. Men det är skit.
De kallas typ panikångest.

Mår bättre..

Datum: 2008-11-12 Klockan: 21:10:03
..för stunden.
Jag vet inte vad det är med mig, men nåt jag inte gillar.
Men har fotat av mig lite, säger man så? skitsamma, fotat har jag iallafall!



Jag tror datorn deppar ner mig lite just nu..

Paus

Datum: 2008-11-11 Klockan: 20:28:53
Hej.
Jag ska ta en paus från bloggen. Jag har mått piss nu ett tag. Fast inte när jag är med mina vänner (♥) men annars.
Inte för att det är så många som läser min blogg. Och jag kanske bloggar imorn jag vet inte. Men jag ska inte pressa fram trista inlägg när jag egentligen vill gömma mig under täcket och bara lyssna på Harry Potter om och om igen vilket har blivit oftare. Men jag gillar det iallafall. Avkopplande.
Det här är ju en del av tonåren men jag önskar att man kunde hoppa över det.
Pussar

Panik.

Datum: 2008-11-10 Klockan: 21:44:20



Nuförtiden får jag panik och ångestattacker för ingenting. Sjukt störande.






Sleepmoorning..

Datum: 2008-11-10 Klockan: 08:40:27
..är nog bland de bästa mornarna.. Fast en grej var lite rolig, dock mycket posetiv, men speciell. När jag snoozade så sov jag lixom.. långsamt. Helskumt men sant. Jag tyckte jag sovde längelänge (härligt..) och så hade det bara gått typ två minuter och det är bäst!

Idag är det en lååång dag.. inte lika bäst direkt! Vi slutar tjugo i fyra men jag överlever tack vare min härliga sovmorgon. Fast sen är det hem och plugga igen! Jag vill tillbaka till höstlovet, nu.
Det var ett tag sen jag morgonbloggade, men jag har inte haft nåt att säga direkt. Och då är det bättre att inte skriva en att bara sitta och babbla på om nåt jag inte vet och som låter skit.
Men för att inte det ska inträffa nu så säger jag hejdå för stunden, även av anledningen till att jag har upptäckt att jag äter tydligt långsammare när jag bloggar, heeeh!

Fars dag!

Datum: 2008-11-09 Klockan: 20:41:04
Grattis på fars dag pappsen!



Älskar dig pappa!

Shoppeloppe!

Datum: 2008-11-09 Klockan: 16:56:43
Hej!
Har shoppat idag. Hittat några julklappar, till andra allså. Jag tycker det är bra att vara ute i någorlunda god tid när man letar julklappar. Är inte så förtjust i julstress eller stress överhuvetaget. Det ska vara lugna puckar vettni!
Så idag har jag allså shoppat, och lite till mig själv oxå. Man måste ju passa på när man hittar nåt. Linne, myssockor, strumpor, strumpbyxor och en tada.. VÄSKA!
Den är mer Stinig än den förra om vi säger så. Och jag gillar grejer som är stiniga. Fast det är nog förstprkugt.. haha, stavning? Förstårligt ska det stå, lite svårt att urskilja tycker jag faktiskt.

Nu vet jag vad som är the problem med mobilen oxå! Kära syster min sa att jag behöver ett 3G-simkort och det har jag inte så jag ska be tele2 skicka mig ett uppgraderat kort till mig. Men borde väl kunna ha kvar mitt nummer, right?

Nu tar vi lite egopics oxå! Ibland går det trögt med no om vi säger så och har man kameran i närheten.. då kan man ju alltid knäppa ett kort eller så. Extra roligt om man gillar att göra grimaser! Och det gör jag ^^, och här är ju oxå ett par av mina glasögon. Favoriterna, wei.





Och jag vill ju gärna visa vad jag köpte. Men jag vill ha ljus, ljus kom till mig! Allså inte dödens ljus.. för är det inte så att man typ åker i en ljus tunnel när man ska dö?

Klump!

Datum: 2008-11-08 Klockan: 22:55:52

Love.

Svensson Svensson och Filip och Fredrik. Humor på högsta grad. Speciellt F&F. Mitt nya favvoprogram typ, och top model. Är en topmodelälskare men humor, humor är bäst!
Jag älskar spontanhumor, att allt bara kommer så naturligt.
Jag orkar inte gå in på nåt låång inlägg om spontanhumor för min hjärna börjar lixom slooowa.. Ska upp imorn vid åtta-nio för att börja på min nogrej. Tre sidor om fossila och biobränslen. Skoj.. ehe..

Men sen ska jag till la vällingby med mamma för att shoppa lite. Och hitta nåt najs till pappsen. Har jag sagt att jag nog hittat en väska. Jo det har jag! (var tvungen att gå och kolla det i förra inlägget, guldfiskminne).
Och sen hem igen för att fortsätta med non. och nåt tal i matten. Men det blir nog bra!

En sak har jag att ta upp. Min otroligt älskade mobil är inte riktigt lika älskad längre för den är dum! Den stänger av sig stup i kvarten. Och det ordagrant. Och den får perioder där den stänger av sig, man startar den, den dör, man startar, den dör. Och det är väääldigt blä!
Nån tekniknisse där ute som kan förklara vad problemet är?? Skulle vara tacksam då! (a)

Jag har börjat blogga på ett nytt sett. Som ni säkert märkt! Och jag gillar det. Känns mycket lugnare (?), eller harmoniskare.. aja, jag vet inte hur jag ska beskriva det men det känns iallafall bra!

Ska nog gå nu. Ska försöka hypnotisera mig själv till att somna. Kan man hypnotisera sig själv?.. jag kommer börja tänka på det! ååh...

Check

Datum: 2008-11-08 Klockan: 16:03:28


Lik denna men ändå inte samma ;)

Hej!
Dagen har bestått av plugg. Som jag förutspått. Jag har faktiskt kommit fram till att jag borde bli siare, för mig själv allså. Fast det har jag nog redan sagt. Haha, jag kanske ser bättre framåt än bakåt, hehe.

Men jag hade trott jag hade behövt sitta heeeela helgen, alla timmar, pluggpluggplugg. Snark. Men icke ska det blir så. Är klar med matten, gjorde ungefär 20 tal. Har gjort klart nästan all NO. Har en punkt kvar, den största troligen men iallafall. Det känns bra, riktigt bra! Och klockan är ju faktiskt bara fyra. Och angående klockan så är det ju mörkt ute, ingen nyhet kanske. Men jag tycker det är lite väl tidigt. För man blir ju tyvärr tröttare av mörkret.. Och om vi spår vidare på det så hjälper inte det mig för jag har fått jättesvårt att sova på kvällarna. Tar minst en timme, och det är jobbigt. Man bara ligger där och blundrar. Man vill bara: Taaadaa! Jag sover.... fast jag somnar inte av det, hehe.
Det är ju lite roligt hur man kan koppla vidare saker, från läxor till att jag inte kan somna.

Imorn ska jag kanske göra det sista (om jag har nåt kvar?!) och sen ska jag nog försöka hinna shoppa lite oxå. Har maaassa julklappar att köpa och så har jag hittat en snygg väska som jag nog ska ta och införskaffa.
Det är ju pappadag imorn oxå. Måste ta och hitta nåt fint.. haha.
Nu ska jag nog fortsätta med non så att den blir klar. Då kan jag ju checka den oxå. Wiho!

Fredag

Datum: 2008-11-07 Klockan: 20:18:26





Hej!
Idag är det fredag. Fredag är bra, och nu börjar helgen. Efterlängtat helg ska jag säga!
Men helgen ska innehålla massa pluggpluggplugg så jag kommer nog vara en riktig häst efter!
Men idag ska jag slappa. Jag måste ju ta och vila upp mig lite inför helgen. Fast jag kanskekanske ska ta en sväng till nåt fik typ imorn. Mina små basketspelade finisar ska stå och sälja bullar och så. Haha, så jag kanske ska ta och vara lite snäll och köpa lite. Bullar is the shit. Fast kakor är ju nästan snäppet bättre..
Tror jag ska hinna blogga och fota i helgen. Men skolan går ju i första hand.. tyvärr..

Och det har hänt nåt som jag aldrig trodde att det skulle kunna hända mig i detta liv.
Jag har blivit beroende av att träna, eller aktivera mig. När jag inte tränar mår jag dåligt, så jag måste träna för att må bra.
Ungefär som depritionstabletter, man mår dåligt om man inte äter dem och man blir beroende.
Det känns väldigt konstigt. Jag har aldrig varit ett fan av träning (för att underdriva). Men det är väl bara att träna. Jag är tvungen, för mig själv. Men somsagt.. WEIRD!

Juste! idag hade jag bestämt mig. Jag ska köpa en lila ipoddare med 16gig. Så jag åker till media markt där den är anmärkningsvärt billigare för en som är ekonomisk. Och gissa vad? Den är ju såklart slut! Gissa om jag blev en aning arg på mig som inte köpte den förra veckan. GHA! Och den kommer typ in om tre veckor.. Hade kunnat tänka mig en blå oxå. Men såklart finns inte den heller. Surt.

Har förresten börjat lyssna på engelska Harry Potter. Riktigt bra! Och jag fattar lite. Fast jag kan ju typ böckerna utantill för jag har lyssnat på dem på svenska väldigt många gånger. Men det är ju bara lättare då. Haha, bäst ju!
Jag älskar Harry Potterböckerna. Jag kan inte fatta att de är skrivna av en människa.
Fast alla ser inte det magiska i böckerna (fyndigt va?) och det tycker jag är svårförstått.
Nu börjar jag babbla på om allt igen.

Ska nog ta fram min slapparstina och lyssna och fixa lite bilder osv.
Over and Out

Dagens mening: Vid hädan, ananas på väg!


G som i gud och ghost

Datum: 2008-11-06 Klockan: 19:50:08


hatar bildkvalitén som blir när jag laddar upp bilden! auurg!

Aja, inte mycket blogg idag. Men jag har inte haft nån lust. Dels för att jag inte haft så mycket att skriva och dels för att jag inte mått så bra. Men iallafall. Skoldagen har varit flummig. Speciellt svenskalektionen! Herregud.. haha!
Har haft utvecklingssamtal oxå, gick bra enligt mig. Fick svar på lite frågor och annat.

Jag och min coola polare Vichnu har kommit fram till lite gudagrejer i hinduismen, jobbar om det nämligen på son.

Brahman - världsguden är i hemlighet Björn Borg
Han är cool, fast jag tänker alltid namnet som braham och då påminns jag av graham (typ nån fullkorn)

Nästa gud och den som är den som håller världen igång är Vichnu, det är allså min vän Viktoria. Det är coolt!

Och sen, to the best! haha, nej men jag ska ju oxå vara en gud, mohaha! Den mest spännande dessutom.. jag är ingen mindre än Shiva! Han dansar så jorden går under, woha! Vilken makt allså! Och så är det ju tillpåköpet skoj att dansa!

Och jag som inte hade tänkt skriva så mycket, ja, jag kan ju helt enkelt inte sluta.. hehe.
Men nu ska jag typ dammsuga och plugga lite.. kanske ska skriva lite om Shiva.. haha.

Kaaanskekanske uppar igen!

Kramar från den mångaarmade och mäktige Shiva!

 Dagens ord: hanniballe

Tonight

Datum: 2008-11-05 Klockan: 20:24:35


Tjatjatja!
Dagen har varit bra!
Sovmorgon, fast det sa jag ju imorse. Svenska, rätt okej, pratade om e-mobbing.
Sen hemkunskap. Usch, jag gillar inte hk. men idag, det var faktiskt okej! För första gången. Jag kunde svara på lite frågor och sen fick man ju macka och vaniljte och love till det!

Sen gick jag och johanna till simhallen för att "träna". Men min kusin är ju smartaste så när vi är där och ätit klar -oj, jag glömde mitt kort hemma!. Bara att traska tillbaka men som tur är inte så långt.
Sen simmade vi 250m. vi tänkte simma 250 till men vi lixom plaskade runt i ca en timme och då blev vi inte sugna på att simma riktigt sen!
Och ett stort plus till simhallen, de har öppnat rutchkanan igen! weei! men tyvärr fick jag ingen riktigt bra tööörbo! (mitt och johannas ord som vi fastnade på i simhallen, haha).

Och när vi gick hem så fick jag typ kraftig frustration (säger man så) för det var så fiiint! Dimma, ljus.. allt! Och gissa om jag hade kameran med mig? såklart inte! Men efter maten tvingade jag pappsen min att åka dit med mig.. johanna kom dit oxå (a) <3
Men tyvärr så fick jag inte så många bra kort. Jag kommer bannemig gå ut varje kväll tills jag är bra på att fota mörker med ljus!
Jag ska bli bra på det! sådeså!
Tog även lite spök-pics på joh. Blev ganska coola men johanna kom knappt med på bild. Ska fixa dem lite coola så får ni se!

Nu är det eenglishtaajm. Inte så mycket dock och ganska roliga grejer. Lite uppgifter bara. Tar nog inte evigheter direkt. men jag måste ha te! Jag har frysit ihjäl. Iallafall fingrarna och tårna!
PUSSAR

En timme!

Datum: 2008-11-05 Klockan: 08:16:05
God morgon! Jag har verkligen haft en härlig morgon (?), skulle ju varit ännu härligare om man fick ligga kvar och sova men jag fick iallafall 1 timme längre sömn! That's naaajs!
Har tyvärr tråktråkig Hemkunskap idag. Det är inte roltigt! Ska nog ta och läsa på läxan lite tror jag.. hehe.
Handlar om tvätt, snarksnarksnark.

Men jag har ju iallafall bara två lektioner så jag överlever, wei!
Därför att jag inte vet vad jag ska skriva så fyller jag ut dethär inlägget med en fin liten bild, woho!


En oootroligt vacker hund jag ritade. Vickan har en liknade. Haha, det rimmar!.. tror jag.

Majjooooonäs

Datum: 2008-11-04 Klockan: 20:27:18
Tjaaa! Här sitter jag, lite trött efter dagen men samtidigt lite go och glad! Hade ett gympapass i skolan och sen danspass. Men jag måste nog säga att skolans var den bästa. åtminstone den absolut flummigaste. Jag är typ alltid flummig på gympan. Har en tiori om att det är allt adrenalin som är laddat som bara far upp till huvudet så jag bara måste skratta typ hela tiden, that's najs!

Men nu är det så att min mage inte kan göra så att jag skrattar så mycket som jag vill.. jag kan helt enkelt inte få ut allt skratt vilket kan vara lite frustrerande. Men jag överlever.. mitt röda fejs får förklara hur mycket jag skrattar! Waho!
Idag var det inte musik på idrotten idag. Lite synd.. fast kanske tur. Man blir ju extra flummig av musik, jää!

Glad nyhet idag.. ingen matte imorn så det är sovmorgon! Bäst! Men man ska jobba 40min matte men det gör jag ikväll.. haha.
Men då kanske det är bra om jag börjar nu?

PEACE ÄGG! nåt sjukt som jag och kusin kom på idag..



Mycket.... lite?

Datum: 2008-11-03 Klockan: 20:30:54
Hej!
Jag har en liten fråga.
Hur mycket eller lite känslor tycker du att man ska uttrycka i sin blogg på nätet?

Det finns väl ingen maxgräns. Men man kan ju samtidigt bli väldigt sårbar.

skuul

Datum: 2008-11-03 Klockan: 16:38:27
hemma från skolan. Fick sluta tidigare. Yaho!
Har glott lite på tupphotellet men jag har redan sett det avsnittet så jag satte mig vid datorn.. undra när säsong 11 börjar.. hmm..

Vet inte riktigt vad jag ska göra.. radio, gåsensåsen (moses)
Jag vill göra nåt. Jag ska nog ta och prata lite med the Vickan! Haha. Hoppas vi kommer på nåt galet! ; D
haha. jag vill vara lite galen just nu.. haha!
pussar

nejnejnej jag vill inte

Datum: 2008-11-02 Klockan: 21:24:05
Jag har vetat det hela veckan. och speciellt hela dagen. Men nu kommer vågen... imorn är det skola. Inte själva skolan utan det är det att man inte kan sova hur länge som helst..

Höstlov.. jag kommer sakna dig.

Säger man så.. haha. aja.
Jag har iallafall tröstat mig med lite mangobango! Så gott men det är dåligt att de tar slut så snabbt! Och att det är så slafsigt när man ska skala den osv.. bläbläblä. Men det är det faktiskt värt!
Nu ska umgås lite.. över internet och per telefon.. haha. Socialt ni vet! ;D

Läääämps!

Datum: 2008-11-02 Klockan: 20:24:29




jag tror helt ärligt att jag har en förkärlek till gatlyktor, haha!
Samma motiv men lite annat iallafall ; D

naahaajs!

Datum: 2008-11-02 Klockan: 20:14:35
Kommit ganska långt på bloggen! Jag tror jag är klar för ikväll, grunden och allt är klart. Vad jag ser nu iallafall. Det kommer fortfarande bli lite små ändringar i headern men jag måste klura ut hur man gör först! haha ; P
Nu ska jag ha dageninnanskolanslapp. Naajs! Jag har varit en riktig slappare detta lov. Deäänaajs!

Men imorn, ja, då är det inge mer slapposlappo. Då är det skola och hårda tag. Nä skojja bara. Lite. Det är skola men jag kommer nog slappa en del ändå xD kan helt enkelt inte låta bli.
Men jag ska träna oxå. Nu när jag har slappat så. haha

Kvällen ska bestå av tittande på bloggen för jag tycker den blev så fin haha, kanske greja med håret. Ja, jag har blivit ytterst spegelberoende. haha. Fast det är ju skoj! och så ska det käkas mango! : D
Kärlek till mango

Men jag ska nog ta och visa nattbilderna. Har fler bilder från fotogrejen med känna vännerna!


copyright Stina Skog

ooh no!

Datum: 2008-11-02 Klockan: 17:51:35
Jag hade förutspått det. Jag skulle inte köpa nån. Ska jag satsa på en kariär som siare tro. haha : P
Men den går ner i pris (redan?) så jag ska vänta lite.. haha. Men jag behöver en ny så.

Ska tillbringa en stund i köket för att laga mat. Orkar inte men det blir kanske bättre när jag kommer igång. Sen ska resten av kvällen tillbringas av bloggen. Designen iallafall! haha.
Men jag gillar den, mycket. Men har upptäckt lite fel så de måste ju rättas till! :O
Och så ska allt grått byta färg osv. Lite pyssel. Haha : P
PUSSAR

ipod till mig? (a)

Datum: 2008-11-02 Klockan: 16:07:29
Uuuh! Älskar min nya header, älskar färgen. Jag gillar färg ^^
Och denna dag kanske slutar bra oxå. Jag ska kaaaaanske köpa en liten iPod nano till mig idag.. woahaha! En lila tror jag. NAJS!
Men jag kommer stå med en hel hög beslutsångens på mig när jag ska bestämma mig.. hehe.
Men kanske kanske! Jag behöver ju en ny såå..
Och så finns den i 8 och 16 gb. Svårt!
Men åker snart. Ska bara dricka upp min varma koppensoppa. haha! Yummieee!
Pussar!


Copyright Stina Skog!

Jag gillar bilden, av nån anledning. Haha!

Ny header! :O

Datum: 2008-11-02 Klockan: 14:16:20
Inte klar, men en uppfrächning. Ska nog fixa klart ikväll, har lite ideér vettu! Tror det kommer bli apsnyggt!
Nu måste jag städa, alltid detta tjat. haha :P

Känns najs med en lite annan version av den förra som är älskad.. men somsagt. Det kommer komma lite ändringar de närmaste dygnet. Känns NAJS! riktigt riktigt najs!
Nej, ska fixa lite nu, kom in i detta. haha!

Hjärt Sparrow

Datum: 2008-11-02 Klockan: 10:10:12
HejHej och god morgon!
Igår såg jag och Johanna på Pirates of the Caribbean 2. Och det hände lite roligt, vi skrattade ganska mycket.. fast jag har lite svårt för tentackler så det känns typ som om jag ska kräkas och får rysningar och uuuee!
Men iallafall, en liten konversation igår..

S: Jack är så cool!
J: Jet?
S: Jack!
J: Hjärt?
S: JACK!

hahaha, okej, roligare när man är där. Men tänk detta:
"Iam Hjärt Sparrow, captain Hjärt Sparrow!"

hhahahahah. Och så är det han bläckfiskmannen.. uschusch, äääcklig!
Men han gör lite roliga ljud.. Men det är lite svårt att beskriva. Haha.

Ska nog fixa min header idag tror jag! Och resten av bloggen. Det är ju bra väder ; D

Och så har jag lite nattbilder från igår. Inte så många men iallafall! ; D


<3

NAJS

Datum: 2008-11-01 Klockan: 13:02:45
Tja! Vilken slapparmorgon det har varit. Låg och drog min från tio till halv tolv. Sen vidare till duschen och sen lite mat. Ska träffa Johanna idag oxå! Vi ska typ baka och fota, NAJS!
Denna dag har börjat bra!



RSS 2.0