Fixat lite

Datum: 2008-06-30 Klockan: 21:26:27
Snart dör batteriet på datorn så jag ska strax gå in.
Men har ni sett att jag har ändrat lite färger och andra små grejer. Är inte riktigt klar men snart så. Är så nöjd, hittils..
går kanske ut senare igen med datorn när den har laddat lite och ska ha lite hjälp med html från papi. Vi satt igår oxå.
Så skojj, jag gillar verkligen att hålla på med de..

Idag var vi på en ö som heter Lokrum. Jättefin och bra vatten. Härligt. Så har jag och mamma vart runt lite i ett köpcentrum, men de är ganska dyrt här.. så det blev inget för mig men ett halsband till mamma.

Ni får svara på frågorna i förra inlägget, och säg vad ni vill om Veckans Foto-fråga(bytte namn till de istället för Dagens bild, för det blir en bild i veckan så att man hinner tänka lite!).
Men jag ska testa de iallafall och jag tror att de ska bli skoj om några röstar. Eller vad tror ni?
Imorn är det dags för mig att åka hem igen. Ska bli rätt skönt att komma hem men på sitt sett är det härligt med värmen. Men jag tycker det kan bli för mycket om man är ute och går. I vattnet är det underbart.. men jag har ju vatten hemma så jag får väl nöja mig med det. Och jag har inte klagat på de förr.
Nu dör nog datorn snart men om pappa orkar/vill så går jag ut igen men får se om det blir ett inlägg. Det blir nog inget imorn tror jag men jag skriver på onsdag!
Ett litet meddelande till mina vänner, ni vet ju vilka ni är eller hur?
Jag ska nog åka och shoppa lite på onsdag. Åker till landet på onsdag kväll men vill ha lite kläder som jag har planerat här att jag behöver.
Om nån är villig att hänga på så skriv på en gång!!

Många kramar, Stina Skog

Croatien - söndag

Datum: 2008-06-29 Klockan: 15:43:25
Hej!

När man är på semester, eller för mig är det så, eller överhuvetaget är ledig. Då glömmer jag helt bort datum och veckodagar. Men idag vet jag att det är söndag för det har jag kollat upp.
Idag gick vi till hamnen, trodde jag skulle dö av värmen, och så poff var mamma försvunnen där nere. Efter en kvart hittade vi henne. Hon hade vart på toa. Hon sa det innan men vi visste ju inte vilken toa.. aja, det var lite oroligt där ett tag för vi skulle med bussen men vi missade den men det  gjorde inget. VI tog en annan buss istället. En sightsingbuss. Man sitter och lyssnar på nån radiogrej.. En egen. Man kunde välja mellan tio språk men tyvärr inte svenska... men norska så nu kan jag de :P och itne så blurrig norska som man inte hör nåt av, utan tydlig. Nu har vi iallafall ätit lunch och jag har spanat in blggarna jag följer. vi ska gå å bada snart när vår välförtjänta vilpaus är över. Det blir gött ;) lite snorkling och så.
Hmm.. på tisdag åker vi hem. Skönt att komma hem men det är så fint här.. men faktiskt så är det FÖR varmt ibland. Och det är inte kul. Och solen brukar ju finnas hemma. Fick mejl från brodern och han skrev att det var rätt varmt i sweden oxå. Iallafall fuktigt så att man blev lite svettysvetty.

Medans jag varit här så jag läst mina två böcker. Efter typ tre dagar så jag fick låna mammas bok haha.
Första var Linas Kvällsbok 1. Inte min smak. Tyckte att den var riktigt tråkig och så. Men den är ju bra om man vill få tiden att gå..
Och så läste jag Anne på Grönkulla. Den var mycket mer min smak. Alltid nya grejer, mycket tankar och filosofi eller vad man ska säga så det kändes som om man verkligen lärde känna Anne...
Nu läser jag nån bok som heter Mig ägen ingen. Har inte kommit så långt men de är typ en ensamstående pappa som lägger alla pengar på sprit. Berättar mer när den är slut. Kommer nog läsa den på flyget. Tre timmar eller nåt.

Nu kommer en fråga här angående PS, eller det jag ska göra. Träna mig i ps.
såå, frågan lyder:
Vad ska jag göra för bild som förstabild?
Redigera ett foto på nåt speciellt sett eller göra nått speciellt collage eller en headerliknande bild där man börjar från grunden?

Och ett meddelande till Flisan:
Säg hur du vill ha den gröna headern i ett mejl men infot:
- Vad bloggnamnet ska vara.
-Storlek. (antal px. bredden och så som du hittar i stilmallen).
-Om du vill ha annan färg oc blommbild.
- Om du vill ha info och vad som ska stå där.'
- Om du vill ha en extrabild och form + storlek på en. Bifoga bilden / bilderna.

Du har min mejladess så det är bara att mejla. Ska blir kul att fixa den bara så att du vet:P

Jag har även kommit på en idé! Jag tänkte faktiskt på den häromdan och så nämnde mamma den för nån timme sen.
Jo, jag tar en Dagens Bildfråga. Jag tar en bild som jag antingen beskär, fotar konsigt eller mojsar till den på nåt sett. Så får ni läsare gissa vad det är för motiv. Har inte nåt pris utan skriver bara rätta svaret i bloggen och vem som gissaded rätt först! Detta tror jag kan bli jätteskojj. Vi ger väl det ett försök?

Hejdå för stunden eller dagen kära vänner och svara gärna på de olika frågorna som jag skrivit så hörs vi.
Många varma (och tyvärr lite svettiga) kramar från
Stina Skog



Vaaaaaaarmt

Datum: 2008-06-28 Klockan: 14:38:13
Ååh, herre min gud. Nää. men alllså det är stekhett här, idag är det den varmaste hittils, 37grader i skuggan! Och strålande solsken. Och vi har gått upp och ner i trappor för att komma till ett nytt badställe, himla skönt att bada efter den svettiga turen.
Och så har jag sett tre små kattungar, ni får straffa mig för att jag inte hade kameran med mig.. Såg dem på väg ner till badet.
Ikväll när det är lite svalare så ska vi gå på nån mur här i Dubrovnik. Stadsmuren. Då har jag med mig min sötnos, såklart ;)

Jag har gjort en lista med olika mål som jag vill genomföra, har redan gjort ett av dem, men de är hemliga. Eller inte alla men just de var iallafall hemligt så lite tråkigt för er iallafall. Men jag tänkte säga att det känns bra, iallafall för mig, att skriva ner vad man vill lyckas med. Vad man har att kämpa för lite grann. Vissa kanske tar hela livet, vad vet jag men det känns mycket bättre efteråt, iallafall för mig och dehär målet.

Jag har även planerat lite för bloggen. Om jag ska skriva om något speciellt. Ska ju fortsätta med dagens tanke men de blir när jag är hemma igen. Hade även tänkt lägga upp lite mer "vardagsbilder" eller vad man ska säga. Förstår ni vad jag menar? det tror jag kan liva upp bloggen lite. Som jag nämnt så kanske lite designändring, men headern ska vara kvar där den är. Punkt slut. Jag gillar den så mycket. Så Stinig.
Men jag ska börja jobba mer med photoshop. Inte bara bildredigering utan även lite annat. Det blir nog kul. Fast det fåfr bli när det regnar. Så kan jag lägga in en sån så ofta jag blir klar, en redigerad bild allså, så kan man följa framstegen i bloggen. Ett mål får det bli.

Bloggen för mig är inte bara att andra ska läsa den, även fast det är kul, skulle nog blogga iallafall, fast kanske inte lika  mycket men jag gillar att få ut mig lite i skrift eller vad man säger. Även om jag inte berättar så mycket om mitt privatliv så invecklat eftersom man inte ska skriva vad som helst offentligt men allt sånt känner ni ju säkert redan till. Nej, men jag tycker att jag har utvecklats genom bloggen, mitt sätt att skriva och formulera mig och även annat. Det betyder mycket för mig.

Fick en kommentar från Nicole att det skulle regna i sverige i helgen. Inte kul för er men jag drabbas ju inte, hihi. Men de skulle bli sol igen på onsdagen, kommer hem på tisdag sena kväll eller natten till onsdagen. Vilken tajming allså!

Jag skrev ju om kattungar förrut, jag kanske har nämnt att vi ska skaffa katt nu när vi kommer hem. I slutet på juli nångång. Hittat ett fint par kissar som det kanske blir en hane av, lägger in länk här
http://www.blocket.se/vi/16884701.htm?ca=11_s
vilka sötnosar.. En hane som ska heta Boris, hihi (a), om de finns kvar en hane när vi kommer hem! Det finns iallfall en nu, eller för nån dag sen. Mejlade nämligen.

Aja, nu ska jag kolla lite annat på datorn så vi får se när det bli igen. Var ute och åkte båt och badade igår i 7 timmar och när vi kom hem duschade vi och sen åt vi. Det började blixtra och det verkligen blinkade på himlen. Inte som sverige. Helt annat åskväder.. huhu. Men iallafall, då var jag så trött och ville inte sitta ute med dator i blixrande dunderväder så det blev ett rätt långt inlägg  nu istället. Kanske blir mer ikväll eller så imorn eller nåt. Hadebra så hörs vi. PUSS♥

Kroatien

Datum: 2008-06-26 Klockan: 22:33:26
Heeeeeeeeeeej! Här sitter jag på en veranda och bloggar, pappas dator - hotellets nätverk. Super.
Får se hur mycket bloggade det blir men några till bli det nog.
Jag ska lägga in nån bild från pappas kamera, mina bilder är inte på datorn än.
Har snorklat varje dag, alldeles turkost vatten.. och sett en sjöstjärna!! ojojoj, jag har alltid varit lite rädd för havsgrejsimojser men det är lite bättre nu.. Men skulle de komma en bläckis så skulle jag nog svimma. Usch.. vet inte vad det är med dem men jag klarar bara inte av dem.
Ni kanske inte vill veta allt vad jag gjort direkt, kan bli träligt. Mycket lättare att lyssna på det tycker jag. Men jag får se när jag kommer hem om det överhuvudtaget är nån som vill läsa det. Man vet ju aldig.
Kan bara berätta lite om en lite rolig grej som hände, mitt lokalsinne är ju inte det bästa så när vi kom med flyget på landningsbanan tyckte jag att den var vit.. Jag sa typ: Är det snö här? men det är väl varmt här?
Då sa mamma och pappa att vi hade åkt till Island och att Dubrovnic ligger där. Och jag som aldrig vet var saker ligger trodde ju på detta till de erkände att vi faktiskt var i Kroatien. Jag trodde verkligen på att det var Island..

Men här finns det inte en gnutta snö och har nog inte funnits på många år om vi säger så. Det är stekhett... man kokar av fuktigheten och man steks av solen. Phuphu. Men brun blir man, det kan jag lova. Iam a pepparcake now..
Men jag skulle ju inte berätta allt än, haha. Fast det har jag väl. Nee, inte riktigt men iallafall.
Vi kan säga såhär, hittils har jag: Fotat, badat, snorklat, ätit, sovit, läst, gått. Jaa, typ de och så lite mer säkert som jag inte kommer på just nu.
Ni får ta och berätta hur det är i sverige så ska jag ladda upp en bild och svara på någon kommentar och spana in nån blogg innan jag går in igen för jag sitter här och svettas även fast det inte är sol..

jag med min älskade lilla Majkan. Ser inte så glad ut med man är ju lite koncentrerad, haha:P

en till blir det, jag dyker.


Arlanda

Datum: 2008-06-24 Klockan: 17:56:18
Ska snart åka. Platet var försenat några timmar. Snark. Min kusin, eljs.blogg.se har gjort en skitsnygg header på sin blogg som hon måste berätta för mig hur hon gjorde bakgrunden. Om de var en bild som hon hade eller nåt mönster som hon hittade i ps eller nåt eller om hon satt opch ritade på fri hand.
Berätta så läser jag kommentaren så fort jag har möjlighet.
Vi ska gå på om typ tio min eller fem kanske, mamma kommer och hämtar mig snart. Har ätit en macka och godis. mumma.
Jag har inte fotat nåt från flygplatsen men pappa har ett kort på mackan min ifall ni vill se sen. Ska gå nu så att vi kommer med till Kroatien!
Ha det bäst!!!
 Kram till er och kommer sakna alla, pusspusspusspusspuss♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Åker snart

Datum: 2008-06-24 Klockan: 12:49:23
Åker snart. Eller om typ 45 min. Men jag ska packa ner de sista (mitt handbagage) och tömma papperskorgen och lite så. Men om jag hinner kanske jag bloggar lite till men det är inte säkert. Ojsan, en halvtimme bara. Inge mer blogg, om inte från Arlanda men nu måste jag gå och bombar med bilder sen!
Ha det super nu så hörs vi sen!! ♥

Kroatien idag!!

Datum: 2008-06-24 Klockan: 10:54:03
Japp, så sant som det är sagt. Idag åker jag iväg och kommer inte hem förrns den första juli. Men jag kanske bloggar därifrån ibland om det finns möjlighet.
Men nu måste jag klä på mig och äta frulle för jag kom nyss ut ur min morgondusch :P
Ser att min kusse, den här johanna, har kommenterat mitt inlägg. Men hon har inte skrivit i sin egen blogg. Skulle vara kul att veta vad hon har gjort när vi inte setts på typ... 12-13 dagar.
Jag lovar att det kommer flera inlägg innan jag åker men nu skriker min mage.. Men ni kanske vill kommentera min bilder? Eller tipsa lite bloggar och böcker skulle oxå vara kul! Ha de fint såläng. Om in ens vaknat än.

Osis+ Dust it

Datum: 2008-06-23 Klockan: 21:28:40
Har nu fått min osis, men har inte testat än. Men recention kommer om kanske två veckor. Men den är så söt och fin och allt detdär. Och bra oxå ;)
ååååh.. lääängtar till imorn! Men jag kommer blogga på morgonen för jag åker inte hemifrån förrns halv två nån gång. Och så kanske det kommer ett blogginlägg från Arlanda. Det är tydligen ganska billigt att koppla upp sig på deras datorer sa pappa. 19 öre/h. Billigt.

Sitter nu och kollar på en kattsi, vi ska ju köpa en när vi kommer hem.. längar efter det om vi säger så... GHA vill ha nu! när man ser alla söta kattungar på blocket så vill jag ha den. och den. och den. och den..

Jag vill fixa min blogg nu men jag vill att Sandra ska hjälpa mig.. men aja. Jag tänker nog inte på de när jag simmar omkring i kroatiens varma vatten med mina nya simfötter. WOHO
Ska jag ta med mobilen eller inte? Jag gillar att ha koll på tiden.. men jag ska ju inte ringa eller smsa eftersom det kostar några kronor.. haha.

Bloggdesign

Datum: 2008-06-23 Klockan: 21:07:31
Ska kanske göra om min header. Ändra plats på meny och så.
Jag ska Inte ta bort min header, jag älskar den. Men Sandra sa att hon kunde hjälpa mig med HTML-koder.
Det ska bli kul. Gillar att greja med sånt.
 Men det blir inte innan Croatia för jag åker imorn och Sandra är inte hemma just nu.
Men jag ska planera min blogg så det är inte bråttom.
Ska även låna en bok om koder på HTML på bibblan så att det blir lite lättare.
intressant va?

Männskor

Datum: 2008-06-23 Klockan: 20:51:11
Här kommer det några av de tio utvalda bilderna från midsommar. Har även andra. Men mycket blommor om vi säger så och det finns det redan så mycket kvar. Men nu serni kommer det människor!
Och två av bilderna ligger ju redan i några inlägg längre ner. Exakt här ligger de.

fotbollsmatch, Sågbacken Vann! woohoo ser ni bollen? Hade lite svårt att hänga med men den fastnade på en bild iallafall.. :)

en av potatisarna som jag och Johanna skulle skala. Fast vi skalade inte denna söta lilla potatis. Vad tycker du den ser ut som?

jag spionerar på de vuxna.. mohahah. hihi

suddiga pilar jag vet. Men det är inte så lätt att fousera på dem när de kommer i typ 1/2000 sekund.. but anyway, jag gillar bilden iallafall.

smal beskärning. Blått och rosa.. mmm

en blomma, vanlig blomma men jag gillar vinkeln.

min kära mor utan huvudknopp. kram på dig

Och nuuu mina läsare kommer min favoritbild.. så underbar. Om ni bara kände denna människa. Hon har nåt speciellt.. Kan inte riktigt förklara men ni vet nog hur jag känner. Kan inte riktigt förklara med ord.. men Underbar är väl ett litet ord när man pratar om henne..




det blev visst alla bilder. Jag tror detta är åtta. Aja, vad gillar ni min signatur?? haha, lite hastig. Mina initsialer.
Hoppas ni gillade dem..

nu

Datum: 2008-06-23 Klockan: 16:21:00
Jag packar nu istället för bilder för nu har jag kommit in i rytmen.

Packlista

Datum: 2008-06-23 Klockan: 15:13:44
Ska göra min packlista. Kom nyss hem. Men jag måste se till att jag har allting med mig som ni säkert förstår.
  1. Packlista
  2. Bilder + frisyrbilden
  3. Packa
  4. Friskis utegympa?
Det är det som står på shemat, kanske lika bra att börja med en gång då om jag ska hinna göra allt som jag vill utan stress.
Ni kan väl ge mig lite boktips och sånt undertiden?
Gärna pasianser oxå... tell me..

Bibliotek

Datum: 2008-06-23 Klockan: 13:20:41
Hej igen, var tvungen att springa iväg för att äta så här kommer bara en liten bild på min midsommarkjol och en nalle som jag vann i nallelotteriet.
Påminn mig om att jag ska berätta om Skinnjackan. Påminnpåminnpåminn för de var sannerligen en annorlunda upplevelse..
Det kommer bara två bilder nu pga att jag ska med pappa till bibblan för att låna bok, lämna böcker och kanske låna en ljudbok till morgondagen! Ha det super sålänge! Förresten, vad har ni för väder? Här är det mulet just nu men för fem minuter sen var det gassade sol.. ojämt väder om vi säger så.




Bilder och så

Datum: 2008-06-23 Klockan: 12:33:40
Ska ta ett inlägg snart med massa bilder. Hoppas ni orkar titta på dem..
Men först ska jag titta på dem och välja och kanske beskära bort onödiga grejer. Juste! Jag ska ju fixa en före-efterbild till min frilla. Det kommer oxå. Hmm.. är det nåt mer speciellt i bildväg som ska fixas tro?
Nej, annars kommer jag väl på det sen. Har även beställt hem en Osis - Dust It, det är nån hårprudukt. Jättebra! Testade den hos frisören när jag klippte m ig. Det är ett pulver som man gnuggar in i hårbotten och vilken volym sen! Recention kommer sen! Kanske får den idag :D
Så väntar jag oxå på en ny färsk HM-katalog. Jag gillar att sitta och titta i dem och bestämma vad man vill ha osv. Jag har faktiskt köpt en ny bikini ny. Fast bara en överdel. Men kan lägga bild i detta inlägg.
Nu ska jag nog ta och börja med min "kollaigenombildergrej" och sen göra packlista och packa ner allt till morgondagen. Och när jag kommer hem igen kommer jag bomba med bilder! Förbered er på det.

Midsommar

Datum: 2008-06-21 Klockan: 16:46:05
Glad Midsommar! i efterskott men iallafall!
Jag har haft bland de roligaste dagarna i hela mitt liv. Jag och Johanna skrattade nästan ihjäl oss åt mina stavfel.. hahahhahha.. ursäkta att jag skriver de utan att förklara men den förklaringen får ni höra antingen ikväll eller nån annan dag. Har inte haft tillfälle eller lust att sitta vid datorn de senaste dagarna men nu har jag tid men vi ska upp till några grannar att äta.
Jag har fotat oxå. Ska kanske köpa nytt objektiv.. hihi(a) ska bara kolla min ekonomi.
Trivs fortfarande med min nya frilla :D Foto kommer. Har så mycket att skriva med jag hinner inte mer just nu. Men sen kommer det massa bilder! med text.

24/6-1/7 är jag i Croatien så mindre bloggning. Men de kanske finns internet på hotellet. Pappas dator hänger med.

Johanna är här

Datum: 2008-06-18 Klockan: 16:59:27
Johanna är här! Vi har jätteshoppat på HM så ni anar inte. Det var länge sen jag shoppade så pass mycket. På samma butik...

JAG HAR KLIPPT MIG! Före-efterbilder kommer nån dag. Har tagit före (såklart) men inga efter än. Får be Johanna fota mig.
Vill du det? frågar jag
Javisst, svarar Johanna.

Jag är själv Mycket nöjd med resultatet. För typ första gången, haha.
Nu ska jag packa ner till Landet. Sen är det midsommar. Sen Croatia.
Vi har skaffat "snabbt" bredband till landet. Det funkar på min dator så de blir väl lite somriga bilder om vädret tillåter.
Nej, ni får läsa alla inlägg från igår om ni inte gjort det. Annars får ni läsa nåt annat eller göra vad som helst. Ha en superbra fortsatt dag så hörs vi. Kram från Vi.

Städ och lappar

Datum: 2008-06-17 Klockan: 20:55:39
Har delat ut lite lappar åt mamma. Men nu måste jag städa för imorn kommer Johanna!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

vattenflaska

Bloggkollsfilm

Datum: 2008-06-17 Klockan: 18:07:01

Jag testar

Datum: 2008-06-17 Klockan: 18:05:12
Här kommer en Jag testar! Och denna gång.... trummor... FINNMEDEL! hahahah, spännande, huh?
Men detta är nåt jag vill visa, för alla känner inte till detta. Och det är ju inte bara jag som har drabbats av finnsjukan.


Basiron
Bensoylperoxid som ingår i Basiron AC och Basiron AC Wash har en bakteriedödande effekt på acnebakterien Propionibacterium acnes. Bensoylperoxid ger även avfjällning av huden och därmed avlägsnas det överskott av hornämne som täpper till talgsäckarna. (fakta apoteket)
Min åsikt: Basiron finns i två styrkor 5% och 10%, ena svagare (5%) och den andra starkare (10%). Jag tycker att basiron har funkat för mig, det finns en gel till men jag föredrar motsvarigheten till den som heter Stioxyl (se nedan). Den fungerar ganska snabbt. Speciellt i början tycker jag. Sen slappar den lite och kommer sen tillbaka med kraft igen eller vad man ska köpta.
OBS! Bleker tyger och annat (har jag för mig)!

Stioxyl
Medel mot akne (finnar, pormaskar och kvisslor). Stioxyl angriper aknen genom att åstadkomma avfjällning av hudytan samt har en bakteriedödande effekt nere i talgkörteln. (fakta apoteket)
Min åsikt: Detta medel är bra! Och det finns oxå i samma styrkhetsskalor som Basironen, det vill säga 5% och 10%.
Jag vet inte om denna bleker annat. Men de märker man eller så står det nånstans.
Jag tar på denna på kvällar efter Basironen och har den på natten för att sedan tvätta bort den på morgonen. Men jag har inte så tjockt lager. Man känner nog när det är lagom. haha.
Jag vet inte vad som mer finns att säga förutom att dessa tog bort Alla mina finnar, fast man får ju nya, men vissa dagar har jag faktiskt varit helt finnfri.

Finns att köpa på apoteket.
Basiron: 129:-
Stioxyl: 47:-

Jag vill gärna ha tips från andra om finnmedel! Jag använder andra finnmedel ibland. eller inget alls. bra och låta ansiktet vila för det kan bli ganska torrt..
Hoppas att nån får nytta av detta, om ni orkade läsa. hadebra

Bloggtime!

Datum: 2008-06-17 Klockan: 17:15:35
Nu ska jag nog ta och intensivblogga. Ingen hemma. Ingen som stör men att man ska duka eller äta.
Jag ska nog ta och starta med bilder.. järnvägen!






gillar mystiken på denna när man ser tunneln längst bort.



som ni kanske märkt så är jag förtjust i svartvitt oxå.. men om ni tröttnar på det. tell me. fast blommor gillar jag mest som färggranna..

Skogens vs Stina Skog

Datum: 2008-06-17 Klockan: 16:15:18
Här kommer de två headerna!






Men ingen tycker att jag bara ska ha Stina eller bara Skog? Men säg vilken jag ska ha av denna!

Bloggkoll

Datum: 2008-06-17 Klockan: 15:47:45
Lägg till mig på bloggkoll. Superbra sida!

Regn och rusk

Datum: 2008-06-17 Klockan: 15:41:54
Hej! Är nu hemma från en trevlig dag i stan tillsammans med Gunnar. Sorterade lite papper på Varenne och sen gick vi och åt lunch. Hittade en tjuga på marken. Woho! :P Köpte även två block och ett batteri till min fjärris, haha. Intressant?

Jag ska nog ägna lite tid till bloggen nu, ska fixa lite inställning osv. Och nåt inlägg då och då. Det är lite ostabilt väder just nu tycker jag. När vi åkte hem så spöregnade det och åskade och lite så.. sen blev det sol och så regnade det igen.. suck.
Men nu ska jag fortsätta med bloggrejen. Svara även på förra inlägget. Nu är det två som vill att jag ska ha kvar Skogens och en som vill att jag ska ha Stina Skog.
Ha det bäst

Ändring?

Datum: 2008-06-17 Klockan: 08:26:35
Hej igen.
Ska jag ändra min header så att det står STINA SKOG eller STINA eller SKOG istället för SKOGENS?

Sååå, här kommer svarsalternativen.

  1. Ha kvar SKOGENS!
  2. Byt till Stina Skog!
  3. Ha bara Stina.
  4. Ha bara Skog.
Jag ska ha kvar undertexten där det står FOTO ' PRAT

Varenne

Datum: 2008-06-17 Klockan: 08:16:37
Morgon på er! Sovit gott? och för er skull så tycker jag att ni ska sova just nu.. haha, själv är jag väldigt morgontrött men när jag vaknade (efter att jag snoozat) så gick jag och duscha, det är skönt att göra på morgonen.
Här kommer två bilder från helgen. Järnvägsbilder kommer nån annan gång, senare idag skulle jag tro. Jag tycker de borde de iallafall.
Jag kanske ska ta och fota min outfit idag, när det är bättre ljus, så att ni får se den! Min Jobboutfit eller vad man ska säga, Haha. Hoppas du har nåt kul att göra idag för vädret verkar bli bättre idag är igår. Men man vet aldrig. Skenet bedrar..

blomma underifrån. Va tycks?

just nu vet jag inte va de heter men en sak är säker. De är fina (a)

Ljus var är du?

Datum: 2008-06-16 Klockan: 21:35:55
Här sitter jag och klagar på ljuset när vi fotar. Stackars Nicole som får sitta och lyssna på mig. Men vad gör man när man har dåligt ljus och hatar bilder med blixt? Tell me.. fixar lampa såklart. men då blir det massa fula skuggor och så har jag inge ljustält eller såntdär silvrigt paraply. nej, nu ska vi fota mer. och nu ska jag fota och sluta klaga!

Smygare

Datum: 2008-06-16 Klockan: 20:40:10
Här kommer ett litet inlägg iallafall, även fast jag ska städa.
Jo, jag har kommit fram till att jag vill ha
  1. Kameramobil som man kan blogga från
  2. Trådlöst internet och bra batteri på datorn. Så jag kan gå ut och blogga!
Japp, jag tycker det är så tråkigt att sitta inne och blogga hela tiden! Jag älskar att blogga!

bild D40

Datum: 2008-06-16 Klockan: 20:28:07
hej! Har lagt in en bild långt ner i menyn på en nikon D40. Kolla den! ;)
Har förövrigt ätit god middag. Pasta med köttbullar. Yummie. Ska nog röja lite på golvet så att jag och Nicole får plats här inne! Det skulle nog vara bra. Vi säger så. Nästa punkt på schemat är allså Städning av golv och säng.
Jahapp, då är det väl bra om jag gör det oxå. Jag är så lat när det gäller städning.. suck.. men aja. Man ska ägna sig åt de man tycker är kul! Och lite annat oxå, men de tänker vi inte på nu! Men jag tar och städar. Jag kanske kan tänka att de är För den goda sakens skull. Ni som har läst harry potter och dödsrelikerna (bok nr. 7, sista) minns kanske att de nämns, men då som något negativt. Men de menas inte här för nu ska vi vara Miss Positive!
Nu kanske jag förvirrade lite för er icke-Harry Potterfans men aja. Bry er inte om det! Det var bara nåt som föll mig in att nämna.

Nicole

Datum: 2008-06-16 Klockan: 18:47:03
Här är en bild som jag redigerat på Nicole i helgen. Både hon och jag är nöjda med resultatet ;)


lägger in fler bilder sen.

hemma!

Datum: 2008-06-16 Klockan: 17:54:27
Nu är jag hemma! Kom hem imorse, gick upp tjugo i sju. på sommarlovet! snark.
Men jag har haft en jättemysig dag i Vällingby tillsammans med sötnosen Nicole! Tack för en underbar dag gumman! ♥
Hittade en grå kjol! Använder typ inte kjol, men de kan ju bero på att jag inte har haft nån men nu har jag en och jag tror att den kommer att användas flitigt. bild kommer. Sen har jag köpt en tubkjol, blå, som jag nog ska ha på mig imorn när jag ska med Gunnar till hans jobb, varenne AB, och hjälpa till. Köpte även ett halternecklinne, lila (!), jag älskar lila men detta är typ mitt första lila plagg :O
Jag stod i provhytten och testade och så gick Nicole och valde lite kläder åt mig och då tog hon den och den satt som en smäck!
Nu ska jag sluta prata kläder.. men Nicole kommer kanske hit sen så ska vi ha lite catwalk, haha. nja, inte direkt kanske men vi ska testa lite kläder å så. kulkul.

På landet har jag fotat, och rensat bort bilder från hårdisken, inga förlorade för jag har alla på backupen. Men jag vill kunna ladda in nya bilder men då måste man ju ta bort från datorn.. eller köpa ny hårdisk men de gjorde jag nyligen.
Jag lägger upp bilder senare när jag har kollat igenom de ordentligt och kanske gjort lite mystiska bilder på järnvägen som jag fotade.. thihihihi.
Jag hoppas ni har haft en bra helg! Jag åker ut dit på onsdag kväll igen för jag ska klippa mig på morgonen. Före - efter bilder kommer! Fast jag vet inte Hur jag ska klippa mig.. hmmhm.. nu ska jag nog testa lite kläder till midsommar. Kanske min nya kjol?

SEGT

Datum: 2008-06-15 Klockan: 16:50:42

segtsegtsegt! Modemet här på landet är segare än en snigen i öknen... kommer hem imorn till på tisdag. Ska väl släänga upp nåt inl'gg då. fotat idag. Inte gjort mycket mer. Hadebra. hoppas att detta går att ladda upp.. om vi tänker på segheten. jag vill blogga från mobilen..


Landet

Datum: 2008-06-13 Klockan: 18:04:26
Nu drar jag till landet. Jag kanske kan blogga därifrån. Har med mig datorn iallafall. Annars hörs vi nog på söndag eller måndag! Ha en bra helg. ♥.

sjuan leder på copyrightgrejen. Vem vinner? Din åsikt räknas.
haha, det är ingen dödsavgörande grej. Men kul att veta.

Packning

Datum: 2008-06-13 Klockan: 17:17:46
Nu håller jag på å packar till landet. Kommer hem på måndag igen för jag ska hjälpa min vän Gunnar på hans jobb, varenne. Det blir kul! Men som ni märker nu så smiter jag till datorn. Aja, jag ska inte packa allt idag så de är lungt.
En sak som jag lagt märke till är att jag fått många kommentarer på sistonde! KUL! Jag gillar små snälla kommentarer. Stora oxå för den delen.
Och så fick jag en kommentar från fotagrafen Eva, hon är jätteduktig! Kolla in henne.

Copyright

Datum: 2008-06-13 Klockan: 15:45:42
Här är lite copyrightmärken. Vilken är finast? På mina adresser kan det ju stå http:// innan om man känner för det. Personligen gillar jag sjuan riktigt mycket! Har ni upptäckt att jag inte skriver en hälsningsfras i varje inlägg? haha.


skolavslutning

Datum: 2008-06-13 Klockan: 14:48:47
Det bidde inga blomsteraktiga saker på bilden men lite text och fyra bilder. enjoy


Header

Datum: 2008-06-13 Klockan: 14:18:21
Här kommer en till header som nån kan få om den vil. Man kan självklart ändra färger till lite somrigare. Men jag tyckte denna blev cool iallafall.
Denna får du oxå Heeelt gratis!



snart laddar jag upp dagens bilder (ni ser två i ramarna). Jag ska bara greja lite med de. Lägga in blommiga ramar kanske?

Fjärris

Datum: 2008-06-13 Klockan: 13:04:50
Hej! Min fjärris vill inte funka som den ska! buhu! Så jag ska be pappa fota mig lite snabbt så att det blir en bra bild. Testade att ta i spegeln men de blev icke lyckat. be right back

SOMMARLOOOOOV

Datum: 2008-06-13 Klockan: 11:44:16
sommarlov. glass. landet. värme. sol. bad. vännerna. semester. ledig. underbara tider!
lyckliglyckliglyckliglycklig. Sommarlov. Ååh, så härligt.

I skolan hände inte så mycket. Jag får ju inga betyg än heller, nästa år får jag.. undra hur de blir...
aja, vi var i aulan och lyssnade på en kör, elever från skolan. riktigt fint! sen lite i klassrummet. bla. piggelin, bulle och jos. mums. haha
Fina kläder fanns det mycket av idag! Jag gillar att klä upp mig. haha. Det är så kul att vara lite extra fin ibland.

Jag har kommit fram till att jag måste börja skriva mer utåt eller vad man ska säga. Jag känner i kroppen suget efter att bara få knappa in allt, finns det ingen praktisk usb-sladd så att man kan överföra känslorna i ord.. hmm.. aja, det är kanske bara lite träning. Jag har ju inte haft min blogg så jättelänge.. sen februari nån gång.. hur uppfattas min blogg? är den kul och läsa eller är det bara lite.. jaa. aja. Jag ska träna, mycket!

Grönan, juste.. igår. Härligt. Jag åkte frittfall!! Med vickan, otroligt kul! första gången.. fast man hinner inte reagera så mycket. men släppet. man sitter där uppe och är en aningens närvös om vi säger så och sen bara floff så är man nere typ :P
Jag gjorde en HEMSK grimas och såg ut som en apa. Vill helst glömma..
Åkte tekopparna och vi höll på att skratta ihjäl oss. kanske kan visa film. Linnéa filmade. Det ska jag nog göra. Det är kul.
Extream var oxå en höjdare och såklart; bergodalbanan
Det var även en tjej som åkte ur en kanon! ca 40 meter. Hon har ju tränat på de väldigt länge men ändå. Hon har typ krymt 20cm pga det! Hon åker ur kanonen med 9g, jag vet inte riktigt hur mycket det är men bergodalbanan är 4g så kan kanske kan tänka sig att det är snabbt.. och hårt.. kroppen klarar det ca 2 ggr per dag.
Klantig som jag är glömde jag kameran i morgonstressen men de andra kunde fota med sina mobiler.
Jag vill oxå ha kameramobil. Vill fota "ögonblicksbilder"... Jag ska skaffa mig en kameramobil. Till hösten tror jag.

Nu ska jag nog gå å göra pannkakor till mig och dadi (pappa) så hörs vi sen så att ni får se mina avlutningskläder! ;)

från förra sommaren när jag och pappa var i stan

Grönan

Datum: 2008-06-12 Klockan: 08:20:27
Idag bär de av till grönan! åååh, jag längtar! Men vi blir bara fyra som åker av vårt stora gäng på åtta pers. de andar fyra kan inte hänga med av lite olika anledningar. Tyvärr.. aja, de kommer nog nya chanser att åka allihop!
Jag har med mig min S1kamera skulle jag tro men jag får se om det blir några bilder. Nu är det iallafall klart väder och jag hoppas verkligen att de fortsätter så resten av dagen. '

I skolan idag så ska vi städa klassrummet.. inte världens roligaste men aja. De måste kanske göras. och de får ju tiden att gå till den stoorastoora dagen som är imorn. hiihihihiihihihi. Fjärilar i maaagen! hahaha. Jag hoppas de kommer bli en underbar dag! Jätteglad och allt sånt. Och gärna lite varm oxå.. Vill gå barbent.

Vet du om de tar kort (bankkort) på grönan? När man ska in.. för annars behöver nog jag ta ut lite stålar.. aja, de löser sig nog. Vi hörs imorgon, om inte ikväll, och då får ni se min fullständiga skolavslutningsklädnad.. WOHO!

Gjorde även en lite header till Nicole igår, kolla den ;) inte så speciell kanske men jag gillar stilen på den.
Hennes blogg: http://nicooes.blogg.se

Ögonbryn

Datum: 2008-06-11 Klockan: 21:12:49
Godkväll! Nu ska jag noppa mina ögonbryn för de hinner jag ej imorn efter grönan. Sen ska jag duscha och kolla hm-kataloger och skissa lite kanske.
Men vi hörs imorn men de blir inte förns på kvällen. Om jag orkar! För jag åker direkt från skolan till grönan! Ni får ha de bäst. Haha, de känns lite sorgligt att inte kunna blogga imorn. Aja, jag kanske inte tänker så mycket på de imorn.

säg till om ni vill ha headern nedan.

Headern

Datum: 2008-06-11 Klockan: 17:59:46
här kommer den.

med bild

utan bild

Man kan ändra lite. Som vilken sida man vill ha de olika sakerna. Men detta är grunden. Eller om man har en idé själv kan jag försöka sätta in den som en ersättare för bild eller faktaruta.

Header på G

Datum: 2008-06-11 Klockan: 17:25:28
Tjo! Håller på med en ny header. inte till mig. Jag älskar mig.. hihi. Men det är kul att sitta och sysselsätta sig med. Nicole är mitt smakråd. Haha. Men nån kan få den sen om den vill. Bara säg till. Men den kommer upp så att ni får se den ikväll. Så säg till om ni vill ha den.

Bloggskriv nu

Datum: 2008-06-11 Klockan: 14:27:57
Idag är det ju dåligt väder, mulet å så. Så då kanske jag ska ta å "megablogga". Vad tror ni? Man måste ju passa på medans man har chansen, allså, på rätt humör å så! Ska vi ta oss an en riktig bloggdag? Det tycker jag vi gör. Gärna med mycket bilder oxå, eftersom vill blogg faktiskt heter Foto ' Prat

Okej, då börjar vi. Ska nog sätta på en Harry Potter ljudbok. Jag älskar att sitta och lyssna. De kanske jag kan skriva om.. inte harry potter allså utan att lyssna, på allt och alla. Jo, så blir det nog. Blandannat.


Dagens tanke elfte juni år 2008
Att lyssna, det är viktigt att kunna lyssna och förstå varandra.. Vissa har lättare att kunna lyssna på varann, andra inte. Tänk, om alla stora härskare lyssnade och diskuterade mer om saker istället för att slåss om det så att en massa, miljarder, oskyldiga människors får sina liv förstörda. Död, sjukdomar, fattigdom, svält, dåliga förhållanden. Tex. inget hus, inga pengar till mat. Detta går kanske att lösa. Inte så att alla lever som kungar men iallafall kan hålla sig mätt och varm! Jag hoppas att man kan göra livet bättre för många människor så snart som möjligt. Jag vet inte hur de ska gå till. Man kan ju inte bara gå och säga stopp till ett krig. Men de borde få ett slut! Alla borde kunna göra nånting... men vad för nåt? Vad kan en fjortonåring som jag göra?

Jag vet inte! Jag vet inte vad jag kan göra. Och jag vet inte hur man ska göra, vem som helst, hur ska man göra för att få "krigarna" att lyssna på varann istället så att vissa kan leva i ett bättre förhållande här i världen. Vi bor alla här tillsammans. Alla har lika värde, de sägs ju så, men alla följer inte det. Tyvärr.

Det där va ju ganska mycket negativt med att folk inte lyssnar, ska vi istället prata om de som lyssnar?
Det finns ju sånna oxå såklart! Jag själv, jag är inte världsabäst på de men jag lyssnar. Jag gillar att lyssna. Ända sen jag var liten, jag har ofta kunnat koncentrera mig när jag lyssnar, jag har alltid lyssnat på ljudböcker, gärna många gånger om och om igen. haha.
Jag gillar oftast att lyssna på andra. Allså, om de har nåt att berätta, händelser osv. Åsikter, tankar. men jag gillar INTE skitsnack! Va ska de vara bra för? Förrut pratade jag så, eller vad man säger. Hittade massa fel på folk. Men jag har ändrat mig, jag tänker inte göra så längre. Folk får ju se ut som de vill, klä sig hur de vill, göra vad de vill sålänge som det inte är stötade eller förtrycker någon annan människa eller grupp.
Jag har insett att när jag inte pratar skit och inte heller lyssnar på det, gör som jag tycker är bäst och är mig själv til 110 procent så mår jag absolut bäst. Jag pratade/lyssnade inte på skit igår, de va inte därför jag var nere.
Allt blir bara så tråkigt men skitsnack, jag hatar att behöva lyssna på det. Nu syftar jag inte på några speciella personer för detta händer hela tiden, dygnet runt. Det är de som är så tråkigt. Visst, man kan aldrig få en massa människor att tycka samma sak, gilla samma saker, alltid komma överrens. Det är inte det jag menar. Jag menar att det skulle bli så mycket enklare om alla, eller iallafall många, accepterade att alla människor inte är som en själv, att alla är olika. Och att de är bra! Visst, det finns hemska saker som händer oxå, mord och misshandel, varför göra så? Alla människor är inte änglar, det vet jag mycket väl. Men man är inte farlig bara för att man ser lite annorlunda ut. Skenet bedrar, döm inte hunden efter håren. Nu bytte detta ämne, men de har faktiskt lite med varandra att göra.

man lyssnar på varandra - förstår kanske varandra bättre - har lättare att acceptera andra

Ser ni att de hänger ihop på sätt och vis? Men själv tror jag inte att alla människor på detta klot kan fungera på detta sätt! Att kunna förstå och acceptera. Jag vet inte vad ni tycker, och jag har kanske skrivit konstigt på något ställe så att de kan bli missförstånd. De jag vill få fram är att om man lär sig att förstå människor så kan man lättare acceptera andra! Man bör ju även vara trygg i sig själv. Men jag tror att man blir det när man lär sig att acceptera.. vad tror du?
Jag själv har blivit mycket bättre på detta, men jag vill bli riktigt riktigt bra på att vara den jag är.

/Stina Annea Skog

Städ

Datum: 2008-06-11 Klockan: 13:11:30
Hejsan! Hade jättekul på brännbollen även fast mitt lag kom sist. Aja, sånt bryr inte jag mig om men de va nästan bara jag som tyckte att de var kul över huve taget. aja, sån brukar jag vara. Jag halkade, vilket resulterade till att jag höll på att skratta ihjäl mig och så tog jag lyra, händer inte ofta, och så kom jag i mål! fast jag blev bränd nån gång oxå.. hehe. Men sånt får man ta.

Sen städade vi ur skåpen så att det blev fint och imorn så ska vi städa klassrummet och så.. sen bär de av till grönan! Hoppas att det är lite upphåll då iallafall..
Idag, som ni kanske märker, så mår jag mycket bättre. Skönt! Hoppas de håller i sig!
De kanske blir en DT senare men nu ska jag visa bild på den bikinin som är ny som stinafavorit. Den förra kändes lite för Hawaii.. Och jag är inte sån.
Här är bild. Från HM

överdel
underdel

Brända bollar

Datum: 2008-06-11 Klockan: 09:12:12
Hejsan! Idag ska vi spela brännboll i skolan. Hoppas det går bra för mig! Jag såg inte matchen igår, men jag sprang ner de två gånger jag hörde jublet från tv. Sverige vann ju med 2-0 WOHO
Aja, har hittat en fin bikini på hm.se som jag vill ha tror jag.. hihi
Måste gå snart för johanna kommer, vi måste hem till Nicole och hjälpa henne lite granna. Hon går på kryckisar den stackarn.
Aja. Vad ska du göra idag? Och vet ni vad! Det är bara idag och imorn kvar till skolavslutningen! Jag skulle nog säga att det är två dagar, speciellt om man tänker på tiden. Men min nedräknare säger att det är en dag. Den räknar nog inte med idag..
Aja, jag vet iallafall att det är på fredag! jippu

Mår lite bättre nu och jag hoppas att det varar..
Mina kameragrejs är superbra tycker jag.
NU KOMMER JOHANNA!

Uppsvälld

Datum: 2008-06-10 Klockan: 21:24:38
Här sitter jag och känner mig uppsvälld och spänd över magen. Laktos. Alltid samma sak. Lite, pyttelite, med laktos och min mage spänner och värker, när jag tar tabeletter, lactasin, så gör det inte så värst ont. Men sväller.. uhu

Fútbol

Datum: 2008-06-10 Klockan: 20:50:33
Nu sitter nog många och kollar på matchen sverige-grekland. Jag hade inte planerat att kolla, är ej intersserad av fotboll ett dugg. Men jag kanske gluttar lite i slutet och hejar lite på de blågula landet!
Var i jakan förrut. Köpte bara några t-shirts. Kollade på bikinis, men kunde inte bestämma mig. Var inte på bra humör, kände mig väldigt deppig så då blev det bara ännu värre. Köpte lakrits somsagt så att blodtrycket höjdes men de blev ingen nämnvärd skillnad tycker jag. Gick sen och delade ut papper, tråkigt men man får 150:- så de är det väl värt..

Nu ska jag kolla lite på olika outfits tror jag och sen plocka upp lite grejer från golvet.. seya
Ska du se matchen förresten?

Skansen

Datum: 2008-06-10 Klockan: 15:38:29
Tjolahopp! Idag var jag på skansen med klassen, fast Nicole kunde tyvärr inte hänga på pga hennes fot.. aja, det var några riktigt söta djurbebisar om vi säger så. Älg å björn bla. Stekhett på bussen och med min dåliga balans så blev det mycket svajjande hit och dit.. haha
Köpte även karamellisar och en "stor" popcorn med Elisa. Smarrigt..
Hade lite lågt blodtryck, har fortfarande. Så karamellerna hjälpte lite men jag bör att lakrits så snart som möjligt. det höjer blodtrycket nämligen! Ska till jakan snart för att shoppa lite, mamma kommer dit sen och vi ska åka och dela ut lite papper. Men då ska jag köpa lakrits! mums!

Mina fotogrejer har kommit oxå! Woho! Riktigt snabbt de går allså.. När beställde jag de.. i söndags kanske det var.. jo, i söndags. och skickades igår morse från malmö, och i min brevlåda idag. Allt funkar som de ska, måste bara lära mig lite hur man ska använda macrogrejsen på rätt sätt. Men pappa ska visa mig ikväll. Nu måste jag gå så att jag hinner köpa nånting! hadebra

nej

Datum: 2008-06-09 Klockan: 19:42:38
skrev en dagens tanke nyss. men jag tog bort den igen. den blev inte bra. just nu mår jag inge vidare heller, psykiskt. därför skriver jag inte om.

Skrivlust

Datum: 2008-06-09 Klockan: 18:21:19
Kära nån allså. Idag har jag haft en skrivlust som jag inte haft på länge. Ska nog skriva en dagens åsikt.. men BU! nu ropar pappa att jag måste gå ner å hjälpa till i köket. Men sen så. Hoppas att skrivlusten hänger kvar! Annars får ni uppmuntra mig!!

Nytt

Datum: 2008-06-09 Klockan: 17:53:47
Här kommer lite nytt till kameran! Hoppas det kommer på posten imorn eller på onsdag. Jag måste mejsla lite med min väska så att jag kan skydda grejerna bra!


Bild

Datum: 2008-06-09 Klockan: 15:16:04
Här kommer en ny bild från helgen! Som ni kanske ser så har jag ändrat bakgrund. även några andra så färgändringar är fixade men de är inte så tydliga. Men va tycks om bakgrunden?

vatten, lade upp den igår oxå men den syns inte.. :S

här är studentoutfiten som jag oxå la upp igår men inte heller den syntes..

Nicole♥

Datum: 2008-06-09 Klockan: 14:16:20
Hejsan, idag på friluftsgrejen så gick allt bra till stackars Nicole knäckte till foten när hon sprang :( vi ringde en lärare (man fick en lapp med nummer) och han sa att nån skulle stanna och resten fortsätta. Jag stannade och så gick vi långsamt fram till vägen. Jag vet inte vad det är med foten men det verkade göra ont.. USCH. stor kram till dig!

Jag hälde även vatten på henne, fast innan. De andra hälde på varann, eller N å Linnéa men jag bara kände för att hälla vatten på henne.. haha, inte nåt negativt menat allså! Hoppas att du inte tog illa upp om vi säger så :P haha, men man fick ju lite skuldkänslor där när du skadade dig..

Aja. nog pratat om det. Det var inte så jättekul idag, mest jobbigt.. haha. Men mina mackor var goda så alltid nånting posetivt!
Just nu sitter jag här och kollar lite på kläder, hm sida speciellt, ska även kika in på andra, som halens och så. Letar efter lite fina kjolar och badshorts, och andra shorts så att jag kan täcka mina ärr. De ska inte solas för mycket och så tycker jag att det är obehagligt att se dem, men tanke på vad som hände, chocken å allt sånt.
Och så ska jag ha lite linnen och annat som man alltid behöver.
Ska nog även gå å hämta lite mellis.

Och juste! På vägen hem från skolan så möter jag brodern min sittandes på sin fina moped haha. Han skulle till träffen, fritidsgården, för att hälsa på så då hängde jag med honom tillbaka. Trevligt.

Vill ni ha en dagens tanke idag? och vill ni veta nåt speciellt från helgen?
Kom på en jättebra DT förrut men nu är den glömd.. suck, vi hörs, mer inlägg idag blir det ju, klockan är ju bara kvart över två eller så.. tjingeling så ses vi!

Bästabästa

Datum: 2008-06-08 Klockan: 21:38:25
Hejhej! Denna helg har varit Bäst med stor B!

Orkar inte förklara allt nu, men det kommer bilder.. men om ni vill kan ni få en ordentlig beskrivning av helgen imorn, eller så kan ni få en ordbeskrivning nu.. vi kanske kör båda. en ordbeskrivning blir det nu ivilketfallsomhelst.

Helgen: fredag: burkpasta, bad vid klippor, fotande, läsa gamla kp, umgås, skratta. lördag: tvätta bil, vattenkrig, vattenspridebad, baka, fota, båtfest, bad, god mat, kamerachock, popcorn, hundar. söndag: sola, vattenspridare, släktgrej, bad, klipphopp, presenter, mat, mackgörare, trött!

Sådär, har säkert glömt nåt men aja, det kan jag ta imorn för nu har jag haft fullt upp hela helgen så jag är dödstrött, höll på att somna förrut men blev lite piggare men nu är jag rätt trött igen.. haha, aja, imorn är det nån grej utomhus i skolan så jag får se hur det är. slutar runt tolv skulle jag tro.. då bloggar jag nog.. hihi. ska köpa en till bikini så de kanske blir ett litet jakanbesök oxå.. iallafall nån gång i veckan. har hittat en fin som jag visar här. ha de bra!


min älskadeälskadeälskade underbara kusin johanna!!! i love u

min milkshake.. gottgottigottgott

älskar denna bild! ser ni den lite skrumpnade blomman? den kanske inte passar in men jag gillar den ändå!

det liknar en harpa, eller hur??ingen bra bildkvalite men aja, såhär ser den ut. hittad på HM. i like blommigt

Student

Datum: 2008-06-05 Klockan: 21:26:05
Tjaa! Haha, allså, jag börjar alltid med en hälsningsfras, men ibland tvingar jag mig själv att inte göra det för det blir så konstigt i vissa sammanhang å texter.. men aja.
Studenten var superskoj, massa mat och så jag jag fått i mig en aningens för mycket laktos så min mage är inte på sitt bästa humör direkt *host*.
Men jag å J och hennes andra kussar har tagit lite hoppbilder och lekt i i en lekpark, skoj.
Men  det va jättetrevligt men vi missade presentöppningen men aja. Och nu är broderna hemma! Fast han ska typ dra snart, buhu. Men aja. jag ska nog gå å köra lite wii. det är kul..
Jag har även införskaffat ett busskort att ha över sommarn så jag kan åka lite komunalt :P great.
nee, nu ska jag gå ner. Jag ska nog ta och planera en dagens tanke i helgen om jag kommer ihåg det. haha

Slut

Datum: 2008-06-05 Klockan: 13:45:30
Nu är sista skoldagen men schemat SLUT!! Nästa vecka är det temavecka och då gör vi andra saker. sköönt..
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag till Johanna, vi ska fixa oss tillsammans å så. Kul!
Hon får ta kort på mig så kan jag visa det sen, om jag bloggar när jag kommit hem annars blir det väl imorn eller nån annan dag. Ni får se de iallafall. Bra va?

Jag har med mig kameran till festen så får se om de blir några foton, de hoppas jag iallafall.
Jag hade tänk ha med mig min gamla Nikon när jag går omkring, på stan och liknande. För det är så kul att få lite ögonblicksbilder, och jag kan inte gå å släpa runt på min kära D40 om jag är i stan. Det blir för jobbigt. I sinomtid ska jag väl ta å skaffa en mobil med kamera, just nu har jag denna, den funkar, oftast, men om man smsar mycket eller spelar spel ibland eller vill titta på de olika bilderna som finns i mobilen så startar den om sig ibland. Lite irriterade men aja. Den är iaf väldigt bekväm i handen.
Nu måste jag nog kila men vad tror ni om att jag har med mig en kamera så ofta jag kan??
Kram!

Header hittat hem

Datum: 2008-06-05 Klockan: 08:08:48
Goood morgon
Idag tar ju somsagt kusinen studenten OCH min käre bror kommer hem! Jippi!! Han ska lära mig att åka rullbräda.. hihi. Hoppas jag inte slår ihjäl mig lagom till skolavslutningen.. men de gör jag nog inte. jag åker inte speciellt snabbt.

Och de bästa av allt, jag har fått tillbaka min header! Jag la in adressen till den igen bara för att testa, jag tror att den ändrades i flytten för den va lite annorlunda men skit sammma, huvudsaken är att den är tillbaka!
Ska ggå om tjugo minuter, börjar kvart i med gympa men jag måste ju hinna byta om ;) Idag har vi en skön dag igen, slutar kvart i ett för svenskan (sista lektionen egentligen) är flyttad till engelskan som är innan lunch för våran engelskalärare är inte här idag.. så då bytte de plats. Tjoho för att får sluta tidigare. Men sen måste jag hem för att göra mig iordning, ska nog våffla håret eller nåt.
Ne, nu ska jag nog ta å fota lite grann. Men ni får ha en underbarich dag! Läste i tidningen att de kommer bli 28 grader idag! och sol! Jag kommer stekas och bli en liten.. ja vad blir man?? vet du?

Söööt

Datum: 2008-06-04 Klockan: 20:48:34
Denna film är så söt så att jag smääälter...
Och jag har mejlat publishme idag och hoppas de kan hitta min header för jag ska banne mig ha tillbaka den! och de kvickt.


Sommrig dag

Datum: 2008-06-04 Klockan: 17:16:20
Hej, är nu hemma från härlig sommrig och varm dag.. NAJS
Dagens gjort: skola 9.45, fylla i ett papper, BLB-träff, glassätande, hem kl 12.30, läsa bok i solen, köpa skor, äta dounat på donken, hem igen, läsa ut bok, sitter här.

Skönt, slappt.. precis min smak.. haha. Är jag lat tro?
Har inget att skriva men lägger upp en bild på mina nya skor. Ska nu testa lite kläder som jag ev. ska ha imorn och min skolavslutningsklännig. Kul. Men ni får inte se mig förrn det är den dagen. Vilket är snart! :D
It's will be so fun!
Och tänk att kusinen tar studenten imorn, han är nog lite spänd och förväntansfull nu skulle jag tro, brukar man inte vara det? Jag skulle spricka av längtan typ.. haha
Men nu ska jag ta å testa kläderna innan vi ska äta. Hoppas ni har haft en bra dag idag!♥


19.19.19

Datum: 2008-06-03 Klockan: 21:25:43
Haha, tur att jag upptäckte detta!

studio

Datum: 2008-06-03 Klockan: 19:30:25
Min nybyggda och snabbt ordnade fotostudio. Här kommer ett smakprov. lite snett men jag har inte fotat såhär förrut :P haha
lite sne, och inte så stabil. det är lättare med stativ men jag låg i sängen och fotade, då är man ju stabil, eller hur? haha

liten studio av två lådlock..


Borta

Datum: 2008-06-03 Klockan: 19:19:19
HJÄLP! Min header är borta, både i Explorer och Mozilla,men den ligger i stilmallen. Är min header borta för dig med??
Är det publishme som spökar med mig? såhär ser det ut.


Sår

Datum: 2008-06-03 Klockan: 17:55:02
Tjo! Nu har jag spelat sista saxofonlektionen för terminen. Allt gick bra. Men det blir tyvärr inge skoshoppande idag för vi hinner inte dig.. Men imorn så!

Men när jag o Linnéa gick hem så slog jag i min fot i hennes cykelpedal så nu har jag ett sår, Snyft..
Jag har verkligen otur med cyklar eller vad tycker n??

Här är bild.

här är det en från början och en tvättad.. de är olika färg men på ena bilden (den med såret) så är jag även rätt dammig.. och den andra blöt.

Publishme.se

Datum: 2008-06-03 Klockan: 15:12:37
Nu är min blogg flyttad till publishme.sem gick supersnabbt... mycket snabbare än jag trodde det skulle gå. Ska ladda upp en bild och kolla hur den blir och sen så ska jag nog göra mig iordning. Jag ska svara på nån ankät oxå.. om hur spelåret har varit osv..

ett får som var på landet häromveckan

Smstisdag

Datum: 2008-06-03 Klockan: 14:48:51
Morsning! Här kommer en dagens gjort eller vad man ska säga. och en dagens göra.. haha
Dagens gjort: cykel, skola, fyra lektioner, nit på so, Mr Bean.
Dagens göra: Saxofon, köpa blommor, köpa kort, outlet, leta skor, förhoppningsvis hitta skor, dusch.


Här kommer en dagens grattis oxå!
Dagen grattis går till min kusse Johanna Skog som fått en Canon EOS400D!!! GRATTIS! Nu kan vi bli riktiga fotografer ;)

Kul där, fick sms i skolan och har smsat gaaanska mycket sen jag fick reda på det. Min bror är även villig att lära mig att åka skateboard. Tjoho!
Hmm... men vad ska J döpa sin kamera till.. förslag.
Gärna kille, min är ju tjej (majsan)
Ett namn som passar bra till Majsan.. :)

Måste gå å äta nu för att hinna till saxen.. det är 45 min till jag ska gå men ändååå.. äta tar faktiskt en stund för mig.. ska börja läsa en ny bok. Säger vilken det blir när jag har bestämt miig!

Blomsterinköp

Datum: 2008-06-03 Klockan: 08:31:04
God morgon, jag hoppar VERKLIGEN att denna morgon blir bättre än den föregående.. usch va hemsk den va. Har aldrig varit med om nåt liknande..

Idag är den en ganska skön dag. Fyra lektioner, varav vi ska se film på två(?). Det finns inte så mycket mer att göra längre. Typ alla är klara med allt redan. Rätt skönt.
På SOn ska vi kolla på filmen som jag och några kompisar + hundar spelat in. Hoppas det funkar. Den har vart lite konstig... suckåsnark på den.

Jag tror jag ska gå å fixa mig nu så att jag har gått om tid att hämta saker sen.. hehe. Fast jag ska inte ha med nåt speciellt idag så det är nog lugnt..

Efter skolan så är det min och Linnéas sista saxofonlektion för terminen eller vad man ska säga så vi ska gå å köpa blommor till henne :)

Vi hörs senare!

Bilder Dusch + idé

Datum: 2008-06-02 Klockan: 21:13:37
Hej! Haha, verkligen skönt att kunna skriva i tjockstil igen. I like it. Eller kursiv för den delen
Här kommer tre-fyra olika bilder från helgen och dagen, hoppas ni gillar dem.

Här kommer en fråga som jag gärna vill ha svar på angående mitt skrivsätt. Har tänkt lite ett tag på det och har kommit fram till att jag kanske ska börja skriva om mig själv som tredjeperson som jag gjorde i förra inlägget. Jag gillar att skriva det och jag gillar att läsa det, bla den här bloggen.
Här kommer ett ex som 1:pers och en som 3:pers

1:pers. Jag köpte ett par strumpor.
3:pers. Stina köpte ett par strumpor.

Vad tror ni? Kommer nog inte alltid att skriva så men kanske ofta. Speciellt i köpt och gjort-sammanhang om ni fattar vad jag menar?
Så frågan är.. Ska jag, Stina Skog, börja skriva om mig själv i tredje person?

Nu är det dags för lilla mig att hoppa in i duschen, känner att jag är i behov av det.. ha det bäst! ♥

image149
dagens outfit.
Tunika - Gina Tricot
Tights - HM

image150
Stina och hennes nya peace-armband är nykära..


några fina syrener(?) på landet..


Ps. jag håller på att lära mig åka skateboard, började idag.. och så har jag å pappa fixat mitt cykelställ... Ds

Min hemska morgon

Datum: 2008-06-02 Klockan: 18:59:50
Här kommer en "snabb" version av morgonen, enjoy:

  • Stina glömmer allt på övervåningen, massa upp och ner.. hon har aldrig varit med om så mycket upp och ner och hit å dig. snark
  • Cyklar iväg med J o L, kommer på att hon inte har hjälmen på mig, man vill ju skydda knoppen.. så Stina får cykla tillbaka och hämta den.
  • Cyklar iväg igen. Gympapåsen ramlar av, tar upp den. trampar iväg.
  • Gympa påsen ramlar av IGEN, nu börjar Stina bli riktigt stressad. Hon får även ett jobbigt humör då. Hon ställer upp cyklen för att kunna hämta påsen. Ska börja cykla med de dumma-idiotiska-piss-stödet vill inte röra sig. Stina har bråttom.
  • Stina ringer Johanna för att säga att hon kan bli sen. Sen hade Stina tänkt ringa fadern och berätta om det dumma-idiotiska-piss-stödet som inte vill röra på sig. Hon är på väg att få upp det så hon stänger telen och tänker lägga ner den i fickan. SJÄLVKLART så tappar hon den och den ramlar på marken så batteriet och batteriluckan åker av och blir lite allmänt repigt. Den får skylla sig själv!
  • Stina får äntligen upp den satans stödet och trampar iväg i 110.
  • Stina svänger in på fotbollsplanen för att komma till skolan. Men i 110 bör man tydligen inte det får cykel börjar slira åt alla omöjliga och möjliga håll. Stina är väldigt tacksam att hon har hjälm och att hon återfår kontrollen. I den farten skulle Stina ha flygit långa vägar igår cyklen. HU
  • Stina parkerar, hinner till lektionen. Ska berätta för kompisarna och lixom inte har nån kontroll i huvudet..
  • Lov säger att hennes syrra har likadan tunika som Stina, då brukar man svara Okej, Stina säger: Tack så mycket. och ler. Stina är förvirrad.
  • Skiver flera fel på ord under resten av dagen.
  • Utvärdering: Stess skadar och jag är glad att jag sitter här välbehållen med förståndet noga inpetat i huvudet där Stina vet var hon har det!

Ja... nu vet ni min dag. Den blev bättre senare på dagen. Men jag var lite förvirrad i ordstavning och så under SOn. Pust och stön och jag hoppas innerligt att morgondagen är bättre.. Ska nog be pappa att kolla på cykelstödet som bidrog mest till min tidiga panik.

Men jag har även kollat på Mr Bean på svenskan och skrattade så jag grät. Så kul kan jag ha iallafall!!

Totaly hemsky morny

Datum: 2008-06-02 Klockan: 16:47:14
Kära nån! min morgon var HEEEMSK!! Vill ni veta alla problem sen så svara ja, för nu ser jag klockan och märker att jag måste till saxofonen! Ha det bra så hörs vi om nån timme eller så. KRAM

Glödlampa ovanför huvudet

Datum: 2008-06-02 Klockan: 07:34:13
Jag löste pproblemet.. det var jag som hade tryckt på "ändra textredigerare" när jag skulle göra Dagens Tanke senast. Och jag hade ju såklart glömt återställa, klatigt men igår när jag skulle somna så kom jag på det! :D (jag fick en glödlampa ovanför huvudet..)
Så det blir nog en del bilder sen, jag har ju faktiskt tänkt inrikta mig på Foto . Prat så då måste jag ju lägga in foton oxå.. och så ska jag lägga in en bild på skillnaden mellan Mozilla o Explorer, vet inte hur det ser ut nu men de får jag ta å kolla upp..

Nu måste jag gå å äta, men det blir en bild på dagen fina outfit, min nya tunika allså och så blir det lite andra bilder, förståss ;) ha det bra ♥

nu kan jag skriva olika sätt IGEN:D

A big question

Datum: 2008-06-01 Klockan: 20:56:25
Nu är det så att jag inte vet hur jag ska göra med mina kläder imorn. Det kommer bli lite varmare än 20 grader. Jag ska ha min nya blåa tunika, Paula tubetop heter den, ljusblå. www.ginatricot.se
Men ska jag vara Barbent, Nylonstrumbyxor, Mörka strumpbyxor eller piratlegging?
Vad tror ni blir finast? hmm.. kan inte bestämma mig!

Hehe

Datum: 2008-06-01 Klockan: 19:26:23
Hej! Jag har vart på landet i helgen, det är därför jag inte skrivit.
Men hörrni, det skulle jag nog inte iallafall, gud vilket härligt väder, på snäppet till för varmt men aja. Har burit lite plank hos Malte å Vilma. Och ÄNTLIGEN tagit årets första dopp, den 31 maj :) och mitt sår överlevde. haha. Kallt men uppfriskade, eller hur Vilma?
Idag blev jag tvungen att ta tåget hem för jag behöver ett par skor! Men jag hittade inga, jag och Johanna (hon kom å mötte mig på station) shoppade lite annat. En tunika och silkeskallingar till mig :P ska sova i dem. och lite annat till Johanna. Men jag blir så trött på detta konstiga blogg.se, det går ju inte att ändra nånting.. inte lägga in bilder, inte göra fet stil, INGET... :(

Nu ska jag hoppa in i duschen, eller badkaret, har inte bestämt mig än. Vad tycker ni?
Har även köpt ett gulligt armband med ett peacemärke (a), men nu ska jag nog gå. Men jag vill gärna läsa om ni har haft en bra helg när jag kommer tillbaka :) kram

PS. dagens ord är NetonNet.. jag la två nätstrumpepaket på varann (de står NET på dem) och frågade johanna vad det var för nåt.. haha, hon visste inte men jag kom på att det var NetOnNet, sjuuuukt kul om man var där... hhahahah.. DS

PS2. det blev dusch. DS

RSS 2.0