vill tillbaka

Datum: 2008-02-28 Klockan: 18:34:15
Vill inte vara hemma, vill tillbaks till idre, till johanna.
allt var toppen, efter ca 3 timmar bröt jag armen och sitter nu gipsad.. orkar inte skriva mer, vi ses.

Hejdå!

Datum: 2008-02-22 Klockan: 23:21:20
Hej allesammans. Imorn bitti drar jag och Johanna till Idre!!! wooho!
Så då ses vi inte förrän nästa lördag. Men då är jag här igen :)
Jag ska berätta allt när jag kommer tillbaka, i promise!

Hej då å ha det så bra, megamånga hälsingar från Stina och Johanna!

IDRE! HERE WE COME!

packat å klart

Datum: 2008-02-22 Klockan: 21:02:44
Hej, nu är allt packat å klart. Kanske nån liten detalj kvar. Aja, inte som jag känner till ;P

Idag vid middan (kebab) satt jag å papsen å diskuternade, om oändligheten och allt såndär. Vad finns utanför rymden? Hur stort är de största talet? å så vidare. Väldigt förvirrande frågar om du frågar mig. Och jag tycker dem är MYCKET lättare att förstå (även fast det är typ omöjligt) om man diskuterar dem med nån. Inte bara tänka själv. Pappa sa att utanför universum finns "ingenting", och när de inte finns nån materia kallas det vakum, men där ute finns det ingen tid, och inge rum. Alldeles tomt. Men det är så tomt att det inte ens finns vakum. Konstigt va?!
Och universom och tiden startade ju vid Big Bang, (eller som vissa tror på; att gud skapade den), och att den växte till sig. universum allså, och fortfarande gör. Universum blir bara större å större. Och formen är som en boll, som en ända stor jätteplanet med massa stjärnor å planeter i.
Då kom jag på att då kanske det finns andra stora "universumsplaneter" ute i rymde, mitt i "ingenting". Och eftersom de växter kanske de blir så stora att allt flyter samman. Men då är frågan. Vad finns utanför den stora jättemegaplaneten?
Jag tror inte vi någonsin att vi kommer få svar på den frågan. Men den är väldigt intressant att tänka på. Men samtidigt konstig. Eller kanske helt naturlig...

Jag ska tänka på saken när jag är i Idre-
NU KOMMER JOHANNA. SES!

SPORTLOV! YEAH!

Datum: 2008-02-22 Klockan: 15:09:15
Hej allesammans!! Nu är det spooortlooov!!
Ikväll komm Johannisen och imorn åker vi till Idre!! Kan knappt tro att det är sant. Det är så underbart...

Idag hade vi bara tre lektioner (vissa två) men på sista, musiken, fick jag lära mig att spela The Rose på gitarr. Jag kan inte riktigt flytta fingrarna från G till D.. prutt! Men annars går det bra :)

Har nyss vart å sagt hejdå till Alva å Gunnar. Vi var ute på en långpromenad, alltid lika roligt :D

Ska gå å spela lite gitarr :P svantes (min storebror) har tagit hem en av sina när han kom hem i julas, han och min storasyster sandra bor nere i Linköping.

Vi hörs senare

morgon, fredag

Datum: 2008-02-22 Klockan: 07:26:47
Morsning korsning på er!

Nu har jag nästan packat allt, har en del saker som ska ner i neccisären kvar, å lite prylar. Som mobilen :P
Idag kommer Johanna!!! vet inte riktigt vilken tid än men endåå..

Imorse hade jag massa tidoch det har jag fortfarande. Fattar inte vart den kommer ifrån. Men det är ju inge negativt med de så jag är bara glad.

Idag slutar jag 11:10, då hade jag tänk gå hem till Alva (en hund, berättar mer om henne nån annan gång) så kanske de blir en promenad med henne och hennes husse Gunnar. Han fyller år på sportlovet så då måste jag skaffa en födelsedagspresent. Men eftersom han kan läsa min blogg så ska jag nog inte skriva mina idéer här.

Johanna är frisk idag, men har inte hört nåt från Linnéa så hon är antagligen fortfarande sjuk - den stackarn.. KRYA PÅ DIG LINNEA!

Nu måste jag gå å fixa mig färdigt. Jag skriver senare, jag kommer nog inte att skriva i Idre för jag tror inte att vi har nåt inernet där. Men om vi har det så skriver jag. Annars får ni veta allt när jag kommer hem igen. Då kan jag nog lägga upp lite bilder och så. Så ikväll blir nog sista gången då. Jag kommer hem på söndag och då skriver jag ett långt inlägg. haha.

Se u later

packar

Datum: 2008-02-21 Klockan: 21:10:17
Hej igen!

Nu har jag gjort min spanskaläxa. Tråkig och jobbig. Man ska kunna massa meningar å uttryck, från svenska till spanska och spanska till svenska (vi har en text). Jag tycker att vi inte borde ha fått nån så jobbig... snart är det ju lov, och idre för min del. woho! längtar galet mycke!

Nu ska mamsen hjälpa mig med min packning. så att jag har fått med mig allt å så. Väldigt bra tycker jag.

Ciao

våga

Datum: 2008-02-21 Klockan: 15:09:28
Heej!
Idag hade vi en våga-övning i skolan. Det kom en präst och pratade lite. iallafall, han ville att några skulle spela upp en pjäs. Och då blev jag en av de som var med, och jag skulle spela en glad och posetiv tjej.
Aja, där stod jag och och vinkade till andra. Det va väldigt kul om vi säger så för jag stod å skrattade hela tiden.
Sen kom två tuffingar (elevassistenten å en kille i klassen) och skulle slå ner mig. Och jag tyckte det va så kul så jag höll på att skratta ihjäl mig när jag skulle lägga mig på golvet så jag började typ gråta av skratt..
Sen kom Göran Persson och tittade på mig (en annan kille) och sen kungen (oxå en annan kille) kan snubblade typ på mig. Sen kom vickan som skulle föreställa Britney Spears. Fast hon skulle bara hjälpa mig upp och visa att hon förstod typ xP

Det var iallafall sjuuukt kul!!

Nu måste jag städa (tyvärr), gjorde inte det igår.. glömde det *host*

Hörs senare!

god morgon, torsdag

Datum: 2008-02-21 Klockan: 08:02:20
God morgon allihop!

Idag ska jag ha gympa å lite andra ämnen. Sen ska jag hem och göra läxor, engelska o spanska.
Jag orkade inte packa igår. Eller, jag vet vart allt är typ. Men jag ska bara lägga ner det i en väska och kolla om det är nåt mer jag kan behöva, skriver nämligen packlista.
Och så ska jag och mamma åka en sväng till jakan.

Nu måste jag gå å göra mig iordning.
Vi hörs senare

tv

Datum: 2008-02-20 Klockan: 19:54:47
Juste, ikväll är det Top Model. Det får jag ju inte missa :P
Har satt larm på mobilen för säkerhets skull.

Hejdå

bok

Datum: 2008-02-20 Klockan: 19:21:50
Hej igen.

Min bok som jag nämnde förrut är så spännande. Man kan inte sluta läsa. Men nu måste jag städa lite. å så packa. Sen ska jag nog läsa lite till (:

Ha de bra

snart

Datum: 2008-02-20 Klockan: 16:50:07
PÅ LÖRDAG ÅKER JAG OCH GULLUNGEN JOHANNA TILL IDRE!

onsdag

Datum: 2008-02-20 Klockan: 15:27:17
Hejsan!
Idag har jag vart i skolan som vanligt.
Både Linnéa och Johanna var sjuka idag, tråkigt. Krya på er tjejer!

Jag brukar gå med Linnéa på morgonen (varannan vecka med Johanna o Nicole oxå). Men just denhär veckan skulle jag bara ha gått med Linnéa. Men jag fick gå själv idag, det är roligare med sällskap om man säger så..

Jag har börjat läsa en jättebra bok, "Om jag kunde drömma" av Stephenie Meyer. Har inte kommit så långt än men den handlar typ om en tjej som blir kär i en vampyr... spännande är den iallafall!

Ikväll ska jag börja packa till idre å städa lite. Men jag skriver igen. Men nu ska jag gå å hämta en macka och läsa lite till. Och chatta lite oxå  :P


bloggen krongla

Datum: 2008-02-20 Klockan: 08:36:09
God morgon!
Igår hade jag tänkt skriva men bloggen började krongla.. Aja, nu funkar det iallafall.

Igår var jag som sagt i jakobsbergs centrum med Johanna o Nicole. Hittade en skjorta på gina tricot å så köpte jag nån ansiktsåterfuktningskräm.

Vi hade tänk gå till friskis källan direkt efter men Johanna upptäckte att jag hade glömt mina gympaskor. Så jag fick låna hennes busskort och ta bussen hem. Fast jag va typ hemma kl fyra så jag behövde inte gå hemmifrån förräns tjugo i fem så jag satt hemma å slappa lite :P

Sen gick jag och Johanna hem till henne å fixa, mamma å pappa kom oxå. Jag och johanna är kusiner på min mammas sida å på hennes pappas sida.

Idag har jag sovmorgon till kvart i tio! woho!

Så jag håller på att fixa mig och ska snart gå å äta frulle.

Skoldan ska kommer väl att vara som vanligt tror jag.. berättar mer när jag kommer hem.

Idag när jag är hemma ska jag packa till idre, åker på lördag morgon. På fredag kommer min andra gulliga kusin johanna, (pappas sida). Vi åker dit tillsammans. Hennes familj oxå. Men de åker i sin bil.

Nu måste jag gå å äta. Ha en bra dag allihop!

god morgon

Datum: 2008-02-19 Klockan: 08:08:18
Hej!
Nu sitter jag här och äter frukost, rostad macka å mjölk, lite tråkig frukost tycker jag. Men jaja, idag börjar jag 09:05, det är sköönt.
Och idag är det en extra kort dag för vi 12:50 istället för 13:55. För sista lektionen är inställd, spanska.

Jag ska äta klart nu och göra mig iordning. Men jag skriver senare. Johanna sa att hon kunde hjälpa mig att fixa lite, ska ju hem till henne å fika efter att jag vart på spinning.

Ses!

:)

Datum: 2008-02-18 Klockan: 21:33:37
Hejdå, har inte fixat nåt än. Johanna sa att hon kunde hjälpa mig imorn. Ska hem till henne och fika först. Men innan det ska jag, Nicole och Johanna till jakan och sen ska vi gå å spinncykla. Det är faktiskt roligare än det låter.. haha.
Jag berättar mer imorn.

ska stänga av datorn nu. Bajj!

förstagångare

Datum: 2008-02-18 Klockan: 20:56:15
Hej! Nu har jag äntligen skaffat en blogg! Ett stort tack till min kära kusin Johanna. En envis en..
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om, men det löser sig nog, eller vad tror ni? Om det är någon som har nåt litet tips hur man kan göra bloggen bättre kan ni gärna säga det till mig ;)
Jag hade nog tänkt skriva om mina vänner å mitt liv å så..
Jaja, jag ska fixa lite till med bloggen tror jag, skriver kanske sen.

Ciao!

RSS 2.0