Höst?

Datum: 2008-09-30 Klockan: 19:30:02


Hej! Danspasset var suuuperskojj! Jag och johanna flummade, vi gick catwalk! ;D that's cool!
Jo, jag känner för att göra min blogg lite höstigare på nåt sett, men jag gillar ju fortfarande min header, mycket. Men jag har en liten idé till en header. Jag måste bara ha lite hjälp med den, och en MASSA löv.. men jag ska fundera lite.
Nu ska jag skriva det sista för idag i NO, sen top model, engelska och matte. sen är jag finisch för idag skulle jag tro :)

Hur ska jag göra med bloggdesignen!?

Danspass

Datum: 2008-09-30 Klockan: 15:54:12



Hejsan! Vet ni, jag har upptäckt att jag har blivit starkare, inte i muskler, utan psykiskt. Och det känns tokbra!
Så det kommer nog bli mera blogg nu förhoppningsvis, om tiden tillåter. Och det inte händer nåt väldigt drastiskt. Men det räknar vi inte med! ;D
Och det kommer bli flera bilder. Det är typ som meditation, att gå ut och fota. Men det är typ peståpina för min dator.. segar ihop! usch.. måste rädda den. pappa och jag ska operera den idag typ. Men innan dess ska jag på friskis och svettis - Danspass med kusinen. Skojjskojj!
Men ska försöka att ladda upp lite fina bilder, för det gillar jag nämligen.. tihi.
Men i första hand - LÄXOR, har en del att göra förstår ni. tyvärr. så.. det är väl lika bra att sätta igång.

Rally.

Datum: 2008-09-29 Klockan: 21:39:22
Jag tränar på att fota rally, jag vill ha skarp bild men rörelseoskarp bakgrund. Jag lyckades rätt bra tycker jag :)
Just nu kommer jag inte på vad det heter bara..


Minimoppe

Datum: 2008-09-29 Klockan: 19:51:49


Jag åker på minimoppe. That's cool!

Light!

Datum: 2008-09-29 Klockan: 19:27:56




Jag fortsätter läxorna, om en halvtimme, topmodell. Jiho

PLUGG!

Datum: 2008-09-29 Klockan: 17:48:19
har massa plugg att göra nu, så det är bara att sätta igång. Har nyss varit ute med vickan, siri, alva och mig själv, haha :P
Mysigt och vi pratade som vanligt, skojjskojj.
Har lite bilder att visa under kvällens gång. skojjskojj. Ska kika lite på objektiv oxå.. :P haha, jag ska sedan göra en sammanställning av vilka jag vill ha just nu, men jag vill verkligen ha ett 50mm f/1.4 som nyss har kommit ut. tänk att kunna blända ner så lågt! :D aja, nu måste jag börja med läxorna!



Orientering

Datum: 2008-09-29 Klockan: 08:29:36
Jahapp, då var det skola igen.. fast bara klassinfo och matte för sen är det orientering. Jag ska springa själv skulle jag tro. Men kanske möter upp nån inne i skogen haha, mitt lokalsinne är inte bra om vi säger så men jag kan iallafall läsa en karta, problemet är bara att jag brukar ha kartan åt fel håll.. men aja. Let's try!

Har kelat med mosesgubben hela morgonen, kan lägga upp en bild på grabben när han sträcker ut sig. Den sötnosen.





Är han inte söööt?? :)
Men han har blivit stooor!

Träd

Datum: 2008-09-28 Klockan: 21:00:40
Rör lite på kameran när man fotar, blir riktigt tjusigt!
Jag mår bättre nu, men är orolig att det ska komma tillbaka, usch.. jag hatar det!



Blänk

Datum: 2008-09-28 Klockan: 18:53:56
Kom nyligen in, KORT runda, ca 800 meter eller nåt. Men, jag måste ju börja försiktigt. Right?
Mamma har dessutom köpt en ny yoghurt till moi, laktosfri, Vanilj och passionsfrukt. Mumma vad god! :D



Jag älskar blänket på min nagel.. köpte karameller idag, me lika muchu!
Jag hoppas att springturen kommer ge resultat på mitt psyke, jag är bara orolig att det ska bli värre..

OUT

Datum: 2008-09-28 Klockan: 18:11:24
jag ska ut och springa, det sägs ju att det är bra, såå.. jag ger det en chans. Jag ska inte springa långt. Men de spelar kanske inte så stor roll.
Har en massa fina bilder, så det kommer väl mest vara bild ikväll och dagarna framöver. Nej, nu ska jag inte börja snacka om hur jag mår osv. här får ni en bild och jag ska ta och pallra mig ut..


Shopping.. NOT

Datum: 2008-09-27 Klockan: 17:48:47
Hej, dagen har bestått av träffa bror, hoppa på nån studsmatta med rep, åka minimoppe, stan, shoppa utan resultat.. och ikväll blir det middag och film med syrran och hennes pojkvän :) Vi ska se Harry Potter, gillar inte filmerna, de tar nnju bort typ allt! :O Men aja, jag har fortfarande inte min dator, så inga bilder. Och så ska jag börja må bättre innan jag börjar bloggar ordentligt.. jag känner ingen insperation och allmänt livlös.. såå.. jag kanske hör av mig senare!

Kommer bli lite blogg

Datum: 2008-09-26 Klockan: 19:06:54
Nu och några dagar, framförallt till söndag, kommer det bli lite blogg, för jag är hos syrran i linköping, in bror bor oxå här, men jag är i hennes och hennes killes lägenhet ;)
Men sen när jag kommer hem så kommer det kanske bara bli bilder, inte mycket text för jag mår inge bra alls av flera anledningar och jag vill att min blogg ska vara så mycket posetiv som möjligt! Ska försöka få igång min dator här senare så att jag kanske kan få upp nån glad bild.. Då kommer ni iallafall veta varför jag inte bloggar så mycket.
Massa kramar och pussar, Stina

Först och Sist

Datum: 2008-09-25 Klockan: 19:55:25
Detta blir första och sista inlägget för dagen. Har mått och mår riktigt piss.. men jag går inte in på saken. Kan bara säga att min självkänsla nu är på ca -2000000 känns det som.
Aja, jag hoppas att det är bättre imorgon när jag far till Linköping :) Men nu är det Top Model. Hoppas det muntrar upp mig..

Be stong

Datum: 2008-09-24 Klockan: 22:05:59




God natt.
"Glöm alla problem, imorgon kommer nya" , klokt.

Så dumt!

Datum: 2008-09-24 Klockan: 21:22:15
jag som hade tänkt ladda upp massa nya, har tagit massa coola bilder på mosen min, men nehej, datorn ville strejka! Allt segade, det gick inte att titta på bilderna och höll på! Ååh, jag behöver en dator som klarar av tyngre programvaror..
Men jag ska väl få detta inlägg och ett till innan dagen är slut!
Jag har bestämt mig för att skriva ganska men genomtänkta inlägg!  Jag tycker det är bättre. Så, jag ska försöka blogga två gånger per dag iallafall! Och då med bilder.
Nu blir det en skarp bild på Moses! :D



Någonting

Datum: 2008-09-24 Klockan: 16:46:41
Skrivet ett hastigt inlägg nu, så att det finns nåt som fyller upp bloggen! Hade tänkt bildbomba ikväll, för jag har inga läxor eller nåt sånt.
Skoldagen har bestått av matte och ca 5h snack med "kamratstödjargruppen" BLB! Värlsbäst! Men har tystnadsplikt, muhahahah!
Ska gå och fortsätta kolla på top model nu, och mysa med M, ska bara hämta lite smaskig frukt!pussar

Ps. har ni något önskemål om bilder? :) DS

Min fyndiga rubrik

Datum: 2008-09-23 Klockan: 21:20:52
kom verkligen inte på nån rubrik just nu.

Inlägget handlar om Top Model
Hur många av er som läser detta kollar på top model? Jag hejjar på Stacy Ann, men har hört rykten om att hon inte vinner så då hejja nummer två är Katarzyna! Jag gillar inte Dominique, vet inte varför, men hon är så.. ja, rätt egoistikt. Fast det kanske är bra, men man ska ju inte vara elak! :O
Nej, usch på det!

Jag tycker iallafall att det är super nu när det är tre avsnitt i veckan. Synd bara att det är reklam, men aja. Vad kan jag göra åt det? Finalen är iallafall nästa.. onsdag blir det väl..? Så då ska jag minsann sitta och följa varje steg på tv! haha, nää, kanske inte. men titta ska jag ju! Massa Top Modelsnack nu, hihi. Nu måste jag skriva hemkunskapen klart och sen sukta lite mer på objektivet, duscha och sova för jag är redan trött! Pussar

Top Model

Datum: 2008-09-23 Klockan: 19:57:26
Åååh, så trött så trött, ikväll ska jag minnsan gå och lägga mig och försöka somna tidigt.. Hoppas hoppas. Men nu ska jag göra hemkunskapsläxan och kolla på mitt favvoprogram.. TOP MODEL! ska även sitta och sukta efter objektivet jag skrev om tidigare.. Bloggar en gång till ikväll tror jag.

Lägger upp en rolig bild som min vän Elisa tog på hennes collie Pike och Vickans golden Siri!


Kärlek..

Datum: 2008-09-23 Klockan: 17:31:12
Jag vill ha en AF-S Nikkor 50mm f/1,4

Den finns, för ca 3000, fast den säljs inte än. Men den har kommit i USA, och finns på Nikon.se.. jag är kär. Jag typ halvt skakar när jag tänker på det. Blir så full av objektivlängtan som aldrig förr!

Skoldagen var helt okej, ett prov, en diagnos och orientering.. Hoppas provet gick bra.. aja, det märker jag väl!
Ska nu iväg på saxofon, men ska möta Linnéa om en kvart, jag ska snart göra mig iordning. Jag kommer typ alltid för sent.. SNARK på mig. Stackars Linnéa, haha!

I svenskan så ska man redovisa om nåt ämne, tills idag hade jag planerat att berätta om Jugoslavien och kriget där. Men vet ni? Jag har kommit på Bästa grejen. Hippies! Kommer bli toppen! haha, jag gillar hippies och de, snälla och som ser posetivt på det mesta. En negativ sak är att de ser posetivt på droger oxå.. och det gör inte jag direkt! xP

Nej, nu ska jag nog ta och göra mig klar, men lägger in en bild på min kära barndomsvän Linnéa! Bilden är från i söndags ;)




SO

Datum: 2008-09-22 Klockan: 22:05:57
Usch, jag försöker att gilla SO, men det går inge vidare. Det är så svårt att förklara.. då gillar jag NO bättre. Eller, jag gillar att lyssna på histora å religion å så, men jag kan inte förklara! Aja, jag hoppas på det bästa imorgon. Och lär mig vad jag hur jag ska träna då. För det är svårt tycker jag..
Nu ska jag duscha och spola ner alla jobbiga tankar i avloppet! Börjar åtta imorgon. SNARK säger jag bara. Jag som är så morgontrött ^^
Blir ingen bild nu, och jag har inte fotat min outfit heller. Fy på mig. Men jag kan ju säga såhär, jag kommer att ha på mig detta igen! I love it!
God natt på er!

Paus.

Datum: 2008-09-22 Klockan: 17:43:51
nej, inte paus från bloggen. Men jag har tagit paus från orkestern.. jag tycker inte det är roligt längre och jag vill ha mera fritid. Såå, jag tar helt enkelt en paus. Och om jag känner för det är det ju bara att börja :) och jag kanske kan få vara med på någon konsert ifall de behöver nån saxofon ;)

Nu ska jag städa lite, eller, ploca undan. Det skedde ju inte i morse somsagt.. hehe. Ska sen repetera inför provet imorgon, SO. och sen datorn. Kolla igenom alla nya bilder ;) Ska visa nån nu oxå :P

Nej, nu ska jag börja med städningen! Och busa med moses.. hihi. då tar det alltid lägre tid..


Fotomässa!

Datum: 2008-09-22 Klockan: 08:20:43
Hejhej! Kom inte in på blogg.se igår så jag kunde inte blogga när jag kom hem från mina vänner som hade födelsedagsgrej. Om ni läst min blogg i typ minst en vecka så vet ni vilka det är :P

Det var iallafall jätteskojj, har bilder därifrån men tror inte jag laddar in dem i datorn nu.. steg upp tidigare idag för jag tänkte att jag skulle hinna städa lite för jag blir så trött på att varje kväll flytta alla grejer i sängen till nåt annat stället, vanligtvis skrivbordsstolen. och varje morgon/dag flytta tillbaka det till sängen. SNARK!

Haha, nu på morgonen frågade jag min Tokio Hotel-beroende kusin om hon ville åka till tyskland med mig imorgon.. hon
kan gå å kolla på TH eller nåt för det är en stoooor fotomässa, fem dagars, där! 23-28. Där ska de tillkännage alla nya objektiv. jag har sett att det tydligen ska komma ut ett 50mm f/1.4.. jag kan nöja mig med 1.8 för 1.4 är dyrare. och man kan ju alltid hoppas..
Objektivet finns redan men med detta objektiv kan jag ha AF till min kamera..
Men vi får nog inte åka till tyskland själva.. Eller, jag frågade pappa. och han sa: Ni kan ju alltid ta cykeln.
Det tog jag som ett nej..

Nu  ska jag äta klart och sen göra mig klar!
Lägger in dagens mysiga outfit sen! pussar


Kreativ.

Datum: 2008-09-21 Klockan: 16:00:58
Hejhej!
Nu mår jag bättre. Och jag har varit lite kreativ med mina nya älskade benvärmare från HM - 49,50.



snyggt med knapp va?? :) tycker ajg iallfall.
Ska be någon fota min nya tröja sen oxå :)

Mischa Barton

Datum: 2008-09-21 Klockan: 14:05:22
Före


(bild: google.se)

Efter



Sådärja, har nu suttit och pillat med denna. Mår lite bättre. Lyssnar på harry potter, ettan. Blir så lugnt då.
Ska nu gå och äta, ska kanske göra en till redigering sen.
Kramar

Make me feel better?

Datum: 2008-09-21 Klockan: 11:32:24
uuuusch. Jag mår verkligen inte bra idag. Jag är ju frisk och så men.. jag är deppig. USCH! jag hatar dethär. Att bara ramla ner i tankar.. och idag orkar jag verkligen inte ta mig upp.. inte nu iallafall..
Jag har gjort hemuppgiften. Tror jag fick den bra. Och sen har jag repetera och lite så kvar. Inte så mycket..
Men just nu vill jag bara lägga mig ner på golvet och försvinna för en stund.
Gör så att jag mår bättre, snälla?

Shopping..

Datum: 2008-09-21 Klockan: 09:28:23
Hejhej, blev inte mycket blogg igår men om jag ska berätta varför blir det typ långt.. haha. Dagen igår då, den var bra! Ska visa sen vad jag hittade :)
Idag är det massa läxor. Eller massa och massa är väl att överdriva men jag har att skriva utvärdering om hemkunskapen, SO-hemuppgift, plugga till SO-prov, eventuellt leta efter fakta till svenskredovisningen.

Men jag ska försöka blogga mycket iallafall! Men har man mycket att göra på dagarna så blir det inte så mycket blogg. Men jag ska försöka hinna med ca två om dagen iallafall. Skolan borde ju gå före, right?

usch, detta inlägg blev konstigt tycker jag. Men jag ska ladda in basketbilderna och visa sen! men nu ska jag äta och duscha, känner mig inte alls fräsch!

Basketmatch

Datum: 2008-09-20 Klockan: 12:10:20
Nu ska jag ta och pallra mig iväg till basketmatchen. Hoppas att de vinner! Mina vänner och deras lag allså.. haha! Nej, nu ska jag nog gå. Men lägger in en bild på min fina vän, har faktiskt kännt henne sen jag vara ca 3 år.
Basketspelare! :D och en bra sådan!



Dagens planer

Datum: 2008-09-20 Klockan: 10:42:09


Detta är min planering för dagen. Och jag längtar till shoppingen mycket! haha, min mamma och hennes mamma ska oxå med! Men det tog för stor plats att skriva. hahaa :P

Och fick nu reda på att basketmatchen som mina vänner ska spela börjar halv ett, jag trodde den började halv tolv så nu ska jag väl hinna! haha.
Men man kasnke ska gå in på simhallen innan och köpa mig en stor hotsnacks.. haha.. Men om jag ändå ska hinna måste jag nog sätta igång nu! hihi

Som det står, vad ska ni göra denna lördag? :)

Meee!

Datum: 2008-09-19 Klockan: 22:09:47
Kvällen har mest bestått av datortittande. jag älskar att tex leta roliga krämer osv på apoteket och kicks hemsida. Gillar ginas kläder problemet är bara att deras hemsida är korkad! Man kan ju inte backa! haha! har ni märkt det? :P
Blev inte så mycket faktahittade, eller jo, jag hittade MASSA fakta, men jag måste ju välja ut. Jag kan ju inte berätta om allt även om det var ytterst intressant. haha, professoraktigt dedär lät!



Dock mörk. Men skit it! Det är kärleken till min kamera som räknas!



Mmmmumma!

Datum: 2008-09-19 Klockan: 20:07:43


Denna mat uppskattades av hela familjen. eller, mig mamma och pappa, syskonen är ju in Linkan och pluggar. Jag kan ju inte skicka mat till dem! Hur skulle de se ut? Haha, brevbäraren får två flottiga kuvert med en crêpe i varje. Haha!

Vet ni en sak? Det är fredag, och jag har ett jättesug efter ett skolarbete, johanna suktade mig.. haha! ska nog ta och leta reda på lite fakta och bilder till min svenskredovisning om krigsutbrottsgrejen i Dubrovnik! Hoppas det bli bra, har ju faktiskt varit där. Men inte under kriget förstås. Så kanske det dyker upp en och annan egopic under kvällen. Men det är väl bara trevligt? :)

Vad gör ni en fredagkväll som denna?

Mat

Datum: 2008-09-19 Klockan: 17:07:25
Hejsan! Känns verkligen som om skolan flyter på fint för mig! Känns toppen!
Ska nu göra hemkunskapsläxan, nämligen att laga mat. Och för min del blir det Crêpes med ost och skinksås
Crêpes är typ som fyllda pannkakor. Ska bli yummieyummie! Kan visa bild sen! :D men nu ska jag nog ta och börja laga lite mat så att jag blir klar. det tar ju ett tag att steka pannkakorna.. haha :P

Piano.

Datum: 2008-09-18 Klockan: 21:12:36



Starka konstraster, me like! Denna bild kommer nog redigeras på flera sett, men visas då :)

ååh, i love top model. Haha, jag får alltid en massa idéer. Och vet ni vad det bästa är? Jag har världens bästa kompisar som vill bli fotade! :D:D
Vill man bli nåt är det ju bara att träna träna träna. Right?
Men tyvärr är ju inte fotograf det mest välbetalda jobbet. men tänk, som i top model. Där har det världsberömda fotografer med, som är svinrika säkert! Jag vill vara!!..
Haha, jag får se vart ödet för mig, haha :P

Ska ta och hoppa in i duschen nu, jag läser fototidningar samtidigt.. :O haha

Juste! Har glömt att berätta om vad Moses gjorde igår! Berättas imorn!

kyssar!


Redigerande

Datum: 2008-09-18 Klockan: 19:57:28
Nu är det top model. och det missar jag ju förstås inte! :) mitt favvoprogram ju! Men jag tar med datorn och redigerar så många bilder jag hinner! Men har en färdiredigerad nu, usch vad lite text det är nu för tiden, eller de senaste dagarna. Bara bilder, men vad vet jag. Ni kanske gillar't!

jag älskar denna photoshot! massa pangbra bilder! :D

Big questions!

Datum: 2008-09-18 Klockan: 16:33:05
Ska jag börja fota i RAW-format?
Tar mer plats, men blir betydligt snyggare om man redigerar osv.

Ska jag skriva många tråkiga små inlägg eller få och väl planerade?
Allså, massa små inlägg, som typ handlar om min vardag. Eller ganska få men med bilder och lite så, men såklart kommer jag inte kunna låta bli att prata om min vardag heller! That's me.. hehe

Svara gärna!!  ;D


(bilden har inget med texten att göra, men den är en redigerad RAW-bild..)

Fotmos!

Datum: 2008-09-18 Klockan: 15:58:16
Mina fötter är reeealy mosiga! Men det var ganska trevligt ändå.
Hoppas jag har lite tid för blogg idag, ska gå och hämta en Billys pizza, orginal. Mmmmm! haha. Kolla bilder, lyssna på Harry Potter. För det är nåt konstigt när man lyssnar på Amy Macdonald. allt blir så segt. Och så kan man ju inte ha det när man håller på i ps å picasa (googles bildsorterare, super)
Nej, nu svälter jag! Återkommer. Men en bild på kära Louises ögon.. hihi



Viksjöjoggen..

Datum: 2008-09-18 Klockan: 08:28:13
Hejhej!
Idag ska vi "springa" viksjöjoggen i skolan. Åtta kilometer! Men jag ska vara en Lunkare.. haha, har inte bästa kondisen, fast den är bättre än förr. Och så är jag förskyld så jag får egentligen inte överanstränga mig.. Aja, dagen har iallafall börjat bra! Får se när jag kommer hem, men då bloggar jag väl och fixar ännu fler bilder. Jihu!
Visar en till nu, haha. Varje gång jag har nya bilder så är det bara VisaVisaVisa. Men det är väl sån jag är, hihi.

ÖNSKA MIG LYCKA TILL PÅ VIKSJÖJOGGEN.. hoppas jag överlever.



Dusch!

Datum: 2008-09-17 Klockan: 22:19:44
En sista bild sen hoppar jag in i duschen, har sovmorgon imorn! NAJS!
Nej, nu orkar jag inte sitta här längre!



Modell?!? JAA!

Tvungen.. hihi

Datum: 2008-09-17 Klockan: 21:19:08
Älskar denna bild! Måste bara visa den, annars kan jag inte städa!



Vänta tills ni får se hennes ögon bara ;o)

Tjuvtitt!

Datum: 2008-09-17 Klockan: 21:13:46


Jag kommer att börja med bilderna på den vänstra.. om ca en halvtimme kommer det! ;)

alva

Datum: 2008-09-17 Klockan: 19:59:32
Har nyss redigerat min första RAW-bild. Det är coolt! Den är på alva från i somras. Ska kolla på Top model nu men redigerar några av dagens bilder under tiden! ;)

Det blir nog inte alla tyvärr, för jag måste städa, annars vill inte mamma åka och shoppa med mig.. ^^



Fotande

Datum: 2008-09-17 Klockan: 16:54:06
Hej! Har fotat tre av mina vänner, har massa sjuukt fina bilder! Visar senare, för ikväll blir bilder! Woho! Har inte haft nåt att skriva förrut idag, och nu är det bara en liten förvarning så ni har nåt att se fram emot! ;)
Ojojoj, kvällen kommer gå åt till att kolla bilder, göra svartvita eller annan redigering.. ååh, längtar!
Men nu ska jag gå på Friskis och Svettis med Nicole, ska bli skönt! Seuu!. många kramar

Pop up

Datum: 2008-09-16 Klockan: 22:10:53
Har gjort en egen pop up nu. Tack dbd!
Håll musen över Läs mer och klicka (blir fetstil vid mouse over), då funkar't!



Matte

Datum: 2008-09-16 Klockan: 21:46:43
Nu är jag klar med matteläxan, bara massa tråkiga "räkna ut", jag vill ju ha lite problem! Inte bara skriva och skriva. Haha! :P
Jag har en känsla av att min blogg har blivit drastigt tråkigare sen jag började skolan.. haha, jag skyller på skolan! Haha :P
Menmen, det är väl bara att acceptera det, tyvärr. Jag skulle vilja ut och fota, blogga massa bilder osv. Men hur ska jag göra,
skriva mina små och tråkiga inlägg eller färre men med bilder och vettig text?

Svara gärna!
Jag älskar ju att blogga, gillar att skriva. Men ibland känns det så onödigt.. får se hur det blir.

Saxofoon

Datum: 2008-09-16 Klockan: 17:25:20
Hejsan! Har nyss tittat lite på tv. Top Model 4, har inte följt den och den var inte så jättebra tycker jag, men alltid något. Ska om några minuter, ca tio, gåhem iväg till saxofonen med Linnéa, skojjsigt! Och vi får stjutts av moma! Naajs!

Skoldagen har varit rätt bra, fast vi körde intervall på gympan och den var det tråkigaste, jag får ont i öronen av att springa, skitskummt! jaja, det gör inte ont nu, så!
Och en annan konstig sak med skolan, obs! posetiv, är att NO typ har blivit mitt favvoämne! :S Innan var det totaly Hate it! men nu har jag bytt till en annan grupp som kallas "fördjupningsgruppen" och det är skitskojj! Jag kan koncentrera mig, och jag FATTAR! Det gjorde jag aldrig förr. Men detta är iallafall konstigt..
Vad är ditt favvo/hatämne?
Nu ska jag nog gå och göra mig iordning, men tänkte visa en hastig bild (dock tagen idag) på mina nya favvojeans! Ni får nog se dem fler gånger i Dagens Outfit! :D
kramkalas



ps, jag brukar inte ha linne instoppat, men man ser jeansen bätte då ;)

Kall

Datum: 2008-09-15 Klockan: 19:36:27
Usch! Jag fryser så! Jag ska nog försöka hinna med att bada ikväll. Har engelskaprov imorgon så jag ska repetera oxå, men jag tror att jag kan det mesta!  Hehe, jag började skriva detta inlägg för över en timme sen men sen gick jag ner å åt.. haha!

Har iallafall varit hur glad och skrattig/flummig idag som helst! Vurpade twice på gympan. Och har låtit helt sjukt.. haha, det är roligt när det är så. Fast nu känner jag mig inte lika glad längre. Men aja, ska nog ta och bada så att jag lugnar nerverna och inte tänker på skolan för ett ögonblick!



Hos födelsedagsbarnet

Datum: 2008-09-15 Klockan: 17:38:18
hejsan! Jag gick aldrig på orkestern idag, orkade inte, är inte helt frisk, har en aning ont i halsen och ville inte. Såå.. det blir till att jag och johanna pallrade oss iväg till Viktoria, som förövrigt fyller år idag. och här sitter jag nu och skriver. :)

Hon har fått photoshop elements 6.0 som vi har hjälpt henne att installera osv. skojjskojj! Jag bloggar mer ikväll när jag är hemma, hejdåå! pussar

GRATTIS

Datum: 2008-09-15 Klockan: 08:44:17



Grattis Vickan och Elisa

Ja, nu ska jag göra mig klar, Johanna är redan här.. haha :P
Vad ska ni göra idag då?

Bed!

Datum: 2008-09-14 Klockan: 21:49:06
Ska nog ta och hoppa in i duschen. och sen sängen. så jag är utvilad och glad imorn, för då fyller Vickan och Elisa år! Har en bild på vickan som jag ska visa nu men photoshop segade så så jag orkade inte fixa nån på elisa, sorry! Men det kommer imorn! ;)

God natt alla! Sweet dreams are made of cheese!



Texturer

Datum: 2008-09-14 Klockan: 19:14:26


Första gången jag har testat på texturer. Och en sak kan jag säga. Jag kommer använda det igen! Helt klart.  Om man nu bara kollar på bilden, den har ju lite urblekt himmel, men jag tror jag gillar det så. Fast jag är inte säker.. haha. Vad tror ni blir snyggast? Blå eller vit himmel..

Fotokursen

Datum: 2008-09-14 Klockan: 19:00:46
Jahapp, då är man hemma nu då. Jag kan berätta lite långsamt för vägen dit var ett äventyr..

Jag åker iväg, i sumpan kommer jag på att jag har glömt kamerabatteriet i laddaren. Pappa som var med mig och jag åker tillbaka, tåget förenat, mamma kommer med batteriet, får vänta på nästa tåg. Pratar lite med nån trevlig människa, han hade alkoholproblem och tyckte att jag ABSOLUT inte skulle börja dricka osv. Han var snäll och så men man vet ju vad alkohol kan göra med folk, tyvärr.

Tåget kommer, vi åker dit. Kommer fram ca tjugo minuter försent. Och sen visar det sig att det bara var en föreläsning, intressant och så men man skulle ju inte behövt fota nåt. Bara kollar vart saker låg i kameran.. yey..


Jag kände mig som en riktig idiot som glömmer batteriet. Men som pappa sa Vi kommer skratta åt detta senare.
Så sant som det är sagt!
Fotokursen var intressant men det bästa var på slutet när man fick gå och kolla lite på olika objektiv och blixtar. Vill ha ett 50mm f/1.8. Finns inte med AF till min kamera än men han som ledde det hela sa att det ryktas om att det ska komma ett! Ååååååh, jag längtar så mycket.. funderar på att köpa en begagnad SB-400-blixt oxå..


Fotokurs

Datum: 2008-09-14 Klockan: 11:36:11
Ska in på fotokurs i stan idag. Jag tror jag kan det mesta som det ska handla om med det är ju gratis. Man kanske kan kika in i nån affär oxå.. haha. Behöver koftor.

Har förresten hittat mina leggings. Och de låg på ett konstigt ställe.. i min datorväska! Ringen i garderoben och leggingsarna i datorväskan. hur lyckas jag? haha

jag hinner förhoppningsvis blogga en gång till innan vi åker. men ikväll har jag nog lite stadsbilder att visa :) förhoppningsvis.
Har inte bloggat så mycket nu på sista tiden. Men denna vecka har jag inte varit hemma många timmar känns det som. Kommer hem vid fyra och sen är det ju middag och så kanske jag ska till friskis eller saxofon, så jag kommer inte vara lika aktiv som jag brukar, tyvärr.. men man hinner inte alltid det man vill. Och det är väl bara att acceptera!
Jag ska visa bilderna som jag tog på min vän Viktoria häromdagen. Ska bara kolla igenom dem lite bättre.

Ska nu till ica med Nicole, ska lämna tillbaka en film som mamma och pappa hyrde igår. Solong!

Svensson Svensson

Datum: 2008-09-13 Klockan: 20:00:23
Hejhej! Nu ska jag och nicole gå och kolla på roliga svennson svensson. Usch, jag måste ha en bloggdag! Dan har iallafall varit rolig tycker jag. Men det är så svårt att förklara i efterhand! Ni kanske oxå har märkt det.
Lägger in en liten vacker bild på mig som jag tog imorse när jag städade.. ehhe..



Nina Ricci - Nina

Datum: 2008-09-13 Klockan: 14:56:44
Min favvoparfym.
Nina Ricci - Nina

En ny fruktigt blomstrande doft från Nina Ricci.
 Röda äpplen blandad med citrus noter gör doften gnistrande och lekfull.
 Doften är mycket elegant och med förförande femininet charmerar hela omgivningen.

(källa, kicks.se)




Vilken är din favoritparfym?

Stacy Ann

Datum: 2008-09-13 Klockan: 13:49:06
haha, jag och johanna har skrattat mycket åt hennes "sexy music". Vi sjöng den mycket igår. hahaha



Tjejmässa

Datum: 2008-09-12 Klockan: 23:11:06
Varit på en supertrevlig tjejmessa. Ska blogga igen massor imorn! Har ju typ inte varit hemma idag :O:O Har införskaffat ett par nya jeans. Bildbevis imorn. Ja, jag berättar massor imorn om allt och lite till för nu är jag trött! :P Natti

onödigt inlägg, jag vet. Men jag tyckte bloggen blev så tom..

Håltimme! :D

Datum: 2008-09-12 Klockan: 13:07:49
Har håltimme, men ska snart tillbaka till skolan, haha. Har nyss fotat vickan, älskar ljuset! vickan gillar att bli fotad, så vi är varandras försökskaniner har jag kommit på. Jag fotar henne, hon tränar modellgrej och jag tränar foto. två flugor i en smäll! ;D

Fast vi måste nog ta och ge oss iväg till skolan nu, man vill ju inte komma för sent! Har NO och sen ska jag hem och iväg till huvudstaden. Jag hoppas jag hittar massor, har nog pengar så det räcker. haha :P
Solong! pussar

Lööööv!

Datum: 2008-09-11 Klockan: 21:12:14


Jahapp, nu ska jag nog ta och stänga av datorn tror jag. Ska fixa lite, i min säng ligger massa prylar! Som vanligt.. hehe
Imorn blir det nog inte mycket blogg, vill lära min att mobilblogga, men jag har inte lyckats hittils. Men jag ska in till stan imorn. Det kommer bli orsaken till mindre blogg. Jag hoppas jag hittar nåt. Och inte går vilse. mitt lokalsinne.. det finns typ inget.. jo, tillräckligt för att hitta till ställen som jag har gått till ca 50 gånger.. Men det tar sin tid. Och det måste upprepas med jämna mellanrum.

Aja, nattinattipusspusspuss! hihi (a)
//Stina

Plommon

Datum: 2008-09-11 Klockan: 19:55:07


Känns jättekonstigt att skriva inlägg utan text. Bara bild. Men det är ju bilder som jag älskar, och jag har min blogg blandannat för att få visa upp dem så.. det är väl inget konstigt..
Nu ska jag iallafall gå och glo på top model. Bloggar nog i reklamen, orkar inte fixa med alla sladdar.. haha. lat?

Skarpt

Datum: 2008-09-11 Klockan: 19:17:46

Man lär sig av sina misstag.

Datum: 2008-09-11 Klockan: 19:04:31



Har haft en fullstpäckad dag. Skola, kändes seg.. hehe. Sen har jag delat ut papper åt mamma, tog typ en timme.. och så kom systern hem. Men nu har jag tid för datorn! Men det kommer nog bli mest bilder.. ska se på top model sen oxå. Men jag känner att jag vill sitta med datorn där.. får se hur det blir med

(varken rubriken eller bilden har inget med inlägget att göra)

:)

Datum: 2008-09-10 Klockan: 21:26:21




Dagens sista bilder. Har just suttit och glott på top model, missade första halvtimmen. Intressant? :P


Medel

Datum: 2008-09-10 Klockan: 20:08:58
medelgympan var rolig men jobbig. Tycker jag allså, haha :P Kommer nog droppa in bilder på bloggen under kvällens gång skulle jag tro. Men inte alla, typ alla minus två, haha :P Nej, jag älskar de fotona jag har tagit idag..






Vad tycks? (:

Fem

Datum: 2008-09-10 Klockan: 16:55:39
Det var visst klockan fem jag skulle möta Nicole för friskis. Jag som stressade så! Och mina skor är i skolan, gympaskor allså, så jag får ta mina gamla pumisar. Det är inte gympadojjor, men vad ska jag göra? Ingen annan i familjen har min strl..
Men jag bjuder på en av dagens favvosar, oredigerad.



Bildbomb y friskisa

Datum: 2008-09-10 Klockan: 16:26:45
Nu ska jag dra iväg till friskis. Men jag har fotat massa bilder nu, och jag älskar massor av dem, så nu har jag massa bilder att visa när jag kommer hem! Kul va! Ska jag visa många ikväll eller ska jag dra ut på det? :)
BLB-mötet var rätt skojj :) men har tystnadsplikt så i don't tell you something! Men nu måste jag skynda mig! Pussar

Bort

Datum: 2008-09-10 Klockan: 14:37:12
Hejhej! :D
Nu har Nicole tagit bort sin tandställning! :D :D Det är jättefint! Kan lägga upp bild sen :) om jag får, haha :P
Ska snart tillbaka till skolan igen.. nåt BLB-möte. Typ som kamratstödjare.. jaja, hoppas det inte är så länge.
Man kanske ska ta med kameran så man kan fota på hemvägen.. ja, det gör jag. Nu måste jag gå iallafall, have a nice day!

Bättrad

Datum: 2008-09-09 Klockan: 21:17:56

lite bättre tror jag.. eller tror jag fel?

Har kollat på Top Model nu, jag tyckte det var super. As always. Lite för kort bara.. hehe :P Det borde vara typ två timmar! Och för mycket reklam. Men innehållet! Tummenupp!

Lägger in en bild på kusinens th-logga!



GHAA! Vill ut och fota! Men då ska det inte regna för jag vill inte dränka kameran.. :/

Kram!

Datum: 2008-09-09 Klockan: 19:48:53


Modell: Viktoria
Fotograf: Jag

Blev inte så lyckad redigering, måste lätta upp ljuset lite, men den förra bilden vart det bättre resultat!
Ska nu bänka mig framför soffan och kolla på nya säsongen av top model! :D (säsong 10 för dig som inte är insatt). Ska bli kul, älskar top model, jaa, mest fotandet, sminkningen, vinklarna men även modellerna, oftast. Lite tjejigt program skulle jag tro, haha. Hur många killar tittar på top model?

Laddar senare upp en bild på kusses th-logga! För jag hinner inte nu skulle jag tro. Ha det bäst! kramar

ps. visst har mina två senaste rubriker varit fyndiga.. xD. ds

Blev lite konstig redigering, men försöker fixa det senare. Men ni får se bilden iallafall!  :D, snällt va?? :)

Puss!

Datum: 2008-09-09 Klockan: 17:13:10


Hej! Har idag fotat min vän Viktora. Cool va? Haha, den sötnosen, hon sitter bakom mig och ser vad jag skriver så jag ska inte skriva nåt elakt. Fast varför skulle jag göra det? Haha, hon är ju så bäst! :D

Dagens har varit lång men rätt okej, har spelat nån sorts rugby och ska snart gå och möta Linnea, vi ska spela saxofon, fast lektion. Och det är MYCKET bättre än orkestern ska jag säga er.
Jag ska ladda upp lite bilder sen men nu ska jag vara social, kyssar

Pluggat + musik

Datum: 2008-09-08 Klockan: 21:42:15
Nu har jag pluggat klart. Och fått in låtarna på min lilla mp3a :) Ska ta med den imorn. Nu ska jag ta och förbereda mig tidigt idag. Är så trött i kroppen så att jag kan falla ihop när som helst. Ska bli skönt att gå och lägga sig. men är lite hungring, typiskt! fast jag är typ alltid hungrig på kvällen, haha. Aja. Nu ska datorn av! Godnatt söton!

Something wrong

Datum: 2008-09-08 Klockan: 19:45:35
Jag kan inte kommentera andras bloggar. eller det går typ i ett fall av tio vilket är irriterande..
Orkestern idag var inte rolig. Det har blivit mycket sämre. Och det är  en person där som jag inte klara av, och så var jag väl trött oxå och det gör inte saken bättre. Nej, jag gillar inte att klaga på folk, eller snacka skit för den delen. Så, han får vara som han är, han är bara inte min typ. Och jag får se hur jag ska göra med orkestern..

Kvällen ska spenderas med läxläsning. Och så ska jag ladda in lite mjusic på min lilla mp3a så ska jag ha med mig den to school imorn. Det blir en härlig blandning av Vapnet och Amy Macdonald och lite annat smått och gott :) Om jag får det att funka vill säga.. hehe. Vilket det inte vill nu! Att det aldrig ska gå..
Jag är inte den som ger mig så snart blir det synd om min mp3, haha, skojja bara :P

Nej, nu ska jag fixa det jag ska! Bloggar nog en gång till sen ;)


Ok-varvet

Datum: 2008-09-08 Klockan: 16:32:11
Jag har gjort det. Jag orkade springa. jag sprang faktiskt nästan hela vägen, nästan 4 km. sprang kanske lite mer en två innan jag stannade. gick en bit och sen sprang, stannade och sen sprang imål! Det är mycket svårare att komma igång igen när man väl stannat.

Idag har jag det lite lugnare än förra veckan. Ska gå om tio minuter. Och tar bussen. Min kropp är DÖD efter att jag sprungit..
Vill ni veta tiden, den va 23,15 minuter. Okej, vissa sprang på ca 15 men jag tränar inte på fritiden så jag är väldans nöjs med mig själv!

Hmm. jag ska nog gå ut och fota lite imorn om vädret tillåter. Jag har massa bra ideér! men nu måste jag göra mig klar. Har inte druckit upp mitt te, man blir ju piggare av det. men det har inte börjat hjälpa än.. :/ aja, kyssar!

Fel!

Datum: 2008-09-08 Klockan: 08:41:24
Jag har råkat dra dendär kanten längst ner på nåt konstigt sett. Och nu vill den inte tillbaka. Det ser för närvarande ut såhär



Hur gör jag för att få tillbaka den där nere?? :S JAG LYCKADES!! :D



Dagen har börjat bra, ingen stress, hittils.. ska snart göra mig klar. ska inte gå förrns om 25 min, det kallar jag NAAAJS! Slutar sent idag, tjugo i fyra, och då ska jag hem och äta, och sen ta bussen som går 16.50 från närmaste hållplats så jag ska gå ca 20 i, så jag Kanske hinner med ett inlägg. Jag hoppas det iallafall.

Usch, vi ska springa, eller jogga, på idrotten idag. Jag är inte så förtjust i att jogga om vi säger så.. ehhe.. Ni får ta och önska mig lycka till! :D

Och angående domännamnet så är det att typ så att alla säger att jag ska iallafall vänta, och ha kvar. Såå, jag väntar :)
Nej, nu måste jag gå för att hinna. Och usch, ikväll måste jag måla på nytt nagellack. Har inget nu, och jag gillar det inte. Händerna ser så bleka ut på mig då, nej, jag älskar mitt nagellack. Nummer 003 i depens serie.
Ha en bäst dag!! Kram! /Stina

Problemas

Datum: 2008-09-07 Klockan: 20:06:02


Jag vill byta domännamn. Till sajno.blogg.se
Problemet är att jag vill få med min blogg! men det går inte, blogg.se ska kanske fixa det, om ett tag sa de. Och jag vill ju ha nu! och det är ju inte ens säkert.
Så, därför tänker jag rådfråga er!

  • Ha kvar skogens.blogg.se
  • Vänta och se ifall det går om ett tag (vet ej hur långt tag, månader, år??)
  • Skaffa ny blogg, och länka tillbaka till denhär
  • Eller om du har nån idé, tell me!

Säg hur ni tycker! Jag vet inte hur jag ska göra! :S

(läs om sajno här!, sajno betyder mycket för mig, när jag tycker mig att jag är sajno, då mår jag som bäst!)

Today was a good day!

Datum: 2008-09-07 Klockan: 18:10:48

Kortlek

Datum: 2008-09-07 Klockan: 18:05:24
Fick en kortlek av mamsen idag. Söta hundar. Har förresten hittat min ring, yeeah!



Sötnosens bror

Datum: 2008-09-07 Klockan: 17:45:56
Min andra söta granne



Annan redigering

Datum: 2008-09-07 Klockan: 13:55:54

Sötnos

Datum: 2008-09-07 Klockan: 13:26:06


Gudomlig.. min söta lilla granne på landet.

LET'S GOOO!

Datum: 2008-09-07 Klockan: 11:42:33
Okej, nu ska jag städa. haha :P hoppas det går bra, haha, det gör nämligen inte alltid det. Kan vara väldigt seg, och då går det inte alls bra, haha :P

Jag ska blogga lite idag hade jag tänkt, och jag hoppas att jag gör det oxå! Vi hööörs!


tidigare

Datum: 2008-09-07 Klockan: 09:25:36
Idag gick jag upp tidigare än igår. Det är nog bra. För jag somnade inte förrns ett igår tror jag och då är det så jobbigt att gå upp sen.. iallafall för mig. Men jag är typ alltid trött på mornarna, haha :P
Jag ska snart gå och äta frullebulle, och sen ska jag börja storstäda mitt rum. Bortbort med onödiga saker som bara samlar damm! Och in med nytt fräsht! haha. Men, jag har lite att rensa bort.. och jag måste ju få det gjort! Det ska regna lite idag oxå, man märker verkligen att hösten är påväg!
BUT, i like it. Jag gillar hösten, och med min älskling Majsan (min kamera) så ska vi fotafotafota allt fint på hösten! tihi..

Gillar du hösten? Motivera ditt svar lite :P

Typ som: Nej jag gillar inte hösten för då är det kallare och mörkare :P

Idag är det allså städning på schemat, men jag ska ändå försöka blogga. Jag kan ju typ städa en del, blogga, städa en annan del, blogga osv. Vad tros om det? ;)
Nej, nu är det frukosttaaajm! :D



(bilden har inget med texten att göra)




mys!

Datum: 2008-09-06 Klockan: 22:56:37




(gillar den nedre väldans mycket, skulle bara haft stativ så jag kunde tagit längre slutartid, men aja, den tiden kommer, haha)

Idag har jag somsagt varit hos Johanna. Vi hade skojj, väggen är inte klar än, men johanna sa att hon ska rita resten imorn. Är typ bara fläckarna kvar. Det jobbigaste som jag inte ska göra för då kommer fläckarna på fel ställe. haha.. hoppas johanna gillar min insats iallafall! :P

Äntligen har jag skaffat bilder iallafall, känns skönt med färska. ska ladda upp nån mer imorn, men gha! jag vill bara vara ute och fota HELA tiden! måste ringa Johanna för en ny fotodag, hihi!

Nu ska jag snart stänga av datorn, hoppas jag somnar bra ikväll. råkade sova till kvart över elva. För vissa spelar det ingen roll, men jag får svårt att somna, och det avskyr jag. När man bara ligger där och tiden går och går...
God natt alla! pussar till  er!

Väggen

Datum: 2008-09-06 Klockan: 16:43:22
Hej! Vi har kommit en bit. Men att måla smått och noggrant är inte min starka sida. Och usch, jag kan inte skriva på Johannas tangentbord.. :P
Jag ska fota lite så visar jag sen. för nu blir jag irriterad på tangentbordet!

Fullt upp

Datum: 2008-09-06 Klockan: 12:57:32
Idag har jag fyllt upp! Först ut med Alva, vickan och Siri! (alva och siri är hundar, vickan är en jättego tjej) Sen till kusin johanna (som oxå är jättego) och vi ska måla hennes Tokio Hotel- logga på väggen. Hon har ritat konturerna med blyetsch (stavning, haha) och så ska hon fotas av moi!
Men allså, jag måste ta mig tid till bloggen nån dag! Det är ju så tråkigt med bara massa text! Och nu måste jag gå till på köpet för att hinna till Vickan!
Massa kramar!

Mamma mia

Datum: 2008-09-05 Klockan: 23:23:14
Filmen var bra, är en aning trött nu, så jag bloggar imorn innan jag drar till Johanna för att hjälpa henne med hennes vägg. Kan säga mer om filmen imorn ;)
Usch va dåligt med inlägg idag. uschabuscha!

Gooday!

Datum: 2008-09-05 Klockan: 15:56:38
Haft en riktigt bra dag! Har ni? :)
Jag hinner inte skriva så mycket, för jag ska se top model finalen. Jag älskar verkligen det programmet. Detta är gamla avsnitt men jag har inte sett dem.. haha! Den nionde börjar nya. Spääännade! Nån annan som gillar top model.

Ska även se Mamma Mia med mami y papi idag. Har inte gjort det men har hört att den är riktigt bra. Ska försöka hinna med ett inlägg till innan men min mamma tycker att jag borde städa. Eller, kräver. Haha, så det blir nästa punkt. Gjorde bara matte igår. men tillslut flöt det på! jiiiiha!
Har en riktigt bra dag. Vill verkligen bara ututut och fota, men vädret och tiden tillåter mig inte, tyvärr.

Nej, nu ska jag kila. Du får gärna berätta vad du gjort idag. Ska svara på några trevliga kommentarer sen oxå, och kolla min bloggkoll. But it is no time for that now! (blev det rätt?)

VILL INTE

Datum: 2008-09-04 Klockan: 20:16:11
Jag orkar inte göra mer matte, men jag ska gå och kämpa vidare! Nu kommer mamma hem oxå tror jag! Eller, kasnke inte.


Alone

Datum: 2008-09-04 Klockan: 18:18:58
Ensam hemma idag. Rätt skönt. Har en massa matte att göra. suck! D: så det kommer troligen inte bli så mycket blogg som jag trodde.. tyvärr.

Idag i skolan blev jag helt, vad säger man, inte deprimerad direkt. Men på väg. jag kände mig passiv, om jag har förstått ordet rätt. Det var nångång på bilden, usch. Inte roligt! Men jag är ganska van. Men det lättade sen som tur var. Så nu är det bra igen :P haha

Men ska ta och fota lite vardagsbilder idag. Det är ju inte så ofta, tyvärr. Jag gillar sånna bilder. men jag gillar inte mig själv på bild. hehe. Aja! Jag får träna! Så, det är dagens uppgift. EN av dagens uppgifter..

Att göra idag..

  • Matte! typ 20 tal..
  • Lite NO, matspjälkningen
  • Fota
  • Leka med moses
  • STÄDA!
Ja, kommer nog på mer sen, juste - ska ta bort nagellacket idag.. :(
Nej, om jag ska få nåt gjort är det bäst att jag börjar NUNUNU!

Älskling.

Datum: 2008-09-04 Klockan: 08:21:34


Jag har tidigare nämt hur mycket jag älskar bilden..
och så hade Alva namnsdag igår så då säger vi Grattis till henne.
Puss på dig!

Like yesterday

Datum: 2008-09-04 Klockan: 08:14:53
Mår som igår ungefär. är ju inte sämre så det är ju bra :)
Minns inte när jag slutar idag, men det är inte för tidigt om vi säger så. Skulle gärna sluta nån timme innan.. hehe. Men men, sånt är livet. har iallafall lite sovmorgon. och det värdesätter jag mycket, haha :P
Ska bara dricka upp min oboy, fixa mig lite, ladda upp en grej till alva på bloggen och sen kommer väl johanna :P men därför slutar jag nu för insåg att det var ganska mycket att göra. haha ;P


Förhoppningsvis.

Datum: 2008-09-03 Klockan: 21:21:30
Hoppas på mer (och intressant) bloggning imorn. Orkar inte sitta vid datorn längre. ska gå och duscha. puss

Gnägg!

Datum: 2008-09-03 Klockan: 20:19:19

Bäääd.

Datum: 2008-09-03 Klockan: 19:47:54
Dålig uppdatering idag.. usch på mig! :( men jag ska blogga så mycket jag kan ikväll. Har lite bilder att ladda upp å så.. :) hoppas ni kommer gilla dem.
Min dag i små ord: tre lektioner, håltimme, spöregn, dyngsur, bauhaus, skratt, pasta, moses, skräck

Ganska mycket, detdär med skräck är att moses "kastade" (välte med flit) sig ner från ett träd, men jag lyckades fånga dåren.. haha, har umgåtts med Johanna hela dagen lång. och mycket med vickan oxå. skojjskojj! Nej, ska kolla igenom så jag har massa fina bilder till min älskade blogg! ska röja lite oxå i rummet enligt mamma.. buhu!

Jag har en bild på dåren men rund oskärpa. lovely. synd bara att grannhuset kom med. Inte proffsig bild i ljus och så, but i like it!


Bättre!

Datum: 2008-09-03 Klockan: 07:19:41
Mår mycket bättre idag, och det är så skönt!! :D Jag är inte täppt i näsan längre. Men snorig. Och jag har inte alls lika ont i huvudet, YES!
Men en sak jag blir trött på, som inte har med mig att göra är att BLOGGKOLL ligger nere, igår morse oxå! Jag vill ju läsa bloggar till frukost! xD
Jag har inte mycket att skriva idag. Jag kommer ju skriva när jag kommer hem, men jag vill ha BILDER men jag har inte all tid i världen på mornarna så jag hinner fixa det och jag hinner inte skriva mer heller ser ajg nu! puss alla

No good

Datum: 2008-09-02 Klockan: 18:30:02
Tv började funka och Självklart fastnade jag framför men Nu ska jag sätta igång med läxorna. Men de är ju inte till imorn så de är ju inte megakris direkt.. så jag ska inte stressa.. haha :P
Alvedonen hjälpte mycket förrut men nu börjar värken komma tillbaka. Inte bra, Inte bra. Men jag ska ta en till tabett snart..
Önska mig lycka till med Non och matten och allt vad det är. Fast jag har inte tagit hem allt så det är typ bara matte och No. Fast nu ska vi typ äta. Så jag får börja efter maten. men det är nog bara bra. Är effektivast på kvällarna..
kram på er!

Dum tv!

Datum: 2008-09-02 Klockan: 16:30:24
våran tv stängdes av, jag som satt och kollade! Nu är det myrornas krig på den. Får väl ta och vänta ett tag. Det är kanske nåt fel på Comhem som vi använder. Hur är det med eran tv?

Jag ska istället ta och göra lite läxor. Vi fick massor idag.. :( Inte roligt.. ska bara göra lite plats på skrivbordet.. ska göra matte och NO.. aja, det är bara att sätta igång! Vi hörs senare!

Väckarklocka.

Datum: 2008-09-02 Klockan: 15:57:44
Hej friskingar! Mår inte toppen direkt men jag överlevde dagen tack vare Alvedon. hehe
Jag orkar inte berätta om dagen, och jag tror inte ni vill höra heller.
Kan istället ta och berätta om min trasiga väckarklocka.. Jo, den far i golvet var och varannan dag. Den är ihoptejpad och den skramlar inte längre. Det dunsar i den. Helt ärligt.. Som en sten är där i och tumlar runt.. Kan berätta mer om den, men en sak är säker. Jag ska snart införskaffa en ny!
Ska lägga in en bild, av usel kvalité. Men det får ni tåla. Kan tyvärr inte få med ljudet från den på bilden, men det förstår ni nog.. haha.



Ska gå och titta på top model och äta lite mellis nu. Bloggar senare, som vanligt! Och nytt besöktsrekord igår oxå! Så roligt!! :D:D:DHoppas bara att nån kommer tillbaka till den. Kramar till er.

Sjuk?

Datum: 2008-09-02 Klockan: 07:14:26
Känner mig sjuk, har inte feber, men jättesnorig och ont i huvudet och kroppen. Ska försöka gå till skolan iallafall.. Hoppas jag.
Vill inte äta egentligen, men jag har ätit ett rostad macka och  håller på med en banan.

Kunde inte andas när jag vaknade imorse. SÅ jag tog näsdroppar. Det är inte så bra för mig för jag kan lätt bli så att istället för att "rensa" så packar den på, jag ska gå och köra nosebody idag.

På gympan idag hade vi egentligen nån springgrej men mamma sa att hon ska skriva en lapp till läraren om att jag inte ska vara med. jag vill få det överstökat.. men om jag springer idag kommer jag att bli jättejättesjuk, och det vill jag ju inte.

Jag bloggar om jag stannar hemma, annars får ni höra av mig senare.
ha det bäst, och hoppas ni är friska! kram

Fullt

Datum: 2008-09-01 Klockan: 20:16:43
jag har fullt med tankar som snurrar i mitt huvud. Men min själ känns så tom så tom.. :/
För att fylla bloggen lite så lägger jag upp en liten bild. Absolut inte min bästa, men vad gör man när man inte har några nya bilder?


Uppstressad..

Datum: 2008-09-01 Klockan: 18:13:33
Min momor fick en hjärnblödning för ca fyra veckor, jag har skrivit om det i bloggen. Hon är bättre nu men inte helt bra. Idag när jag skulle till orkesterna, jag var jättestressad, så ringde mamma och sa att min morfar fått en propp och blivit inlagd. Han mår ganska bra, han ringde nyss, och det känns bra. Men jag blev så uppstressad på vägen till orkestern så jag gick hem igen och vilade framför tvn med Moses. Mår fortfarande inte bra men det känns lite bättre. Allt kommer ju säkert bli bra. Men det är somsagt jobbigt just nu..

Jag bloggar snart igen. Ska bara fixa bilder och lyssna på Harry Potter, det har en kraftigt lugnande inverkan på mig.

Orkester

Datum: 2008-09-01 Klockan: 16:33:48
Vill egentligen inte gå. Men mamma och pappa vill att jag ska testa om det är roligare denna termin. Usch, villintevillinte.
Men jag har iallafall bråttom nu och bloggar mer när jag kommer hem. Skoldagen har varit rätt okej, gick ganska snabbt faktiskt så jag ska inte klaga på den.
Puss på er! ååh, jag vill lägga in massa fina bilder men jag hinner inte!

Hööst

Datum: 2008-09-01 Klockan: 08:47:36
Idag är det första september, och även första dagen på hösten! Vad passar då bättre än en mysig kofta? Jag hade tänkt ha mina leggings, men de är spårlöst försvunnna. Varför händer det mig!? Först ringen, och nu mina leggings.. aja, det blir att leta sen. Ska gå om en kvart men jag har inte så jättemycket att göra. Borsta tänderna typ :P

Fick nytt besöksrekord igår igen, jag kan inte fatta att så många besöker min blogg :) men roligt är det, hoppas att några stannar kvar. För att hålla koll på om jag skriver, klicka på denna:

<a href="http://www.bloggkoll.com/blogg/22243/skogens">Bloggkoll</a>
Nej, nu kom Johanna så jag ska gå och göra mig klar! Ha det bäst idag, puss

RSS 2.0