Rock 'n' roll

Datum: 2008-12-31 Klockan: 18:23:17

Gott nytt år

Datum: 2008-12-31 Klockan: 15:27:46


Heaven is a place on earth

Datum: 2008-12-31 Klockan: 11:51:53


Sista dagen på året nu då, jag hoppas det blir är riktigt bra dag. Nästa år vill jag göra bääst det bara går.
Gäster vid tre nångång, innan dess är planerna dusch och hänga kläder på galgar och in i garderoben, låter ju sjukt roligt haha!
Men har ni haft en känsla i magen nångång. Ni längtar, men ni vet inte efter vad. Jag har det, har haft det ett tag. Nytt år, börja på nytt, jag vet inte hur, men jag hoppas, jag vet nästan, att det kommer bli bra. För jag har mina vänner, min familj och min kusin som jag har kommit så nära under bara ett år. Sjukt egentligen, men jag gillar det! Mycket.
Men jag kan inte bli av med känslan.. jag vet vad jag vill, tror jag. Men den håller sig kvar, ihärdigt och bara väntar på att jag ska göra det jag inners inne vill.

Men nu ska jag duscha, woho, framtidsplaner- "alla mina tröjor hänger på galgar, jag är så lycklig" typ..
Jag uppar väl nåt mer, dagens kläder sen kasnke? när jag har bestämt vad det är såattsäga.
Ha en underbar dag alla!

helvete

Datum: 2008-12-31 Klockan: 00:12:21
Jag har gjort något klantigt..
Jag tål absolut inte choklad. Jag kan ha ont i dagar. Vem smäller inte då i sig chokladsås, som jag nog kan äta men sen tre ynka hemkåla. TRE! Det resulterar till att jag nu nästan gråter för att det svider i ryggen, magen bultar och det känns inte som jag kommer klara det. Supernatt det kommer bli. Jätterolig. Jag hatar att vara laktosintolerant.

Fick iallafall komma ut och fota innan med kusin, love ya



Yes man

Datum: 2008-12-29 Klockan: 13:26:41

Tjaba!
Kusin sov över, och upptäckte nu att vi har lite brådis för vi ska först till Joh och sen till bussen som går sju över två. Vi hinner! Tidsoptimist till max!
Det blir biotittande och lite shopping, seya

http://seat42f.com/site/images/stories/Movies/Posters/yes-man-movie-poster.jpg

flashlight

Datum: 2008-12-27 Klockan: 23:58:49










Jag och joh denna kväll

Polka.

Datum: 2008-12-27 Klockan: 16:04:12

Halv tolv

Datum: 2008-12-27 Klockan: 11:33:42


Jag hade lite sällis av mosen igårnatt när jag låg och skissade kläder, han är min finis!
Idag ska det gås till bibblan, jag måste verkligen lämna tillbaka dendär boken nu.. och kanske låna nån, om det finns nån som faller mig i smaken. Måste städa undan massa julklappar och inslagningspapper som har tagit befälet över mitt rum.
Ska även rasta kameran tror jag, ute. Seya!

Riktiga grejer!

Datum: 2008-12-26 Klockan: 22:54:54
Maffigt eller vad?
Måste bara lära mig lite ehe..



otroligt vacker bild.. men en litet titt på hur de ser ut, fast jag ska flytta de till mitt fotorum sen som sandra tagit, där får man lite mer plats..

Nytt format

Datum: 2008-12-26 Klockan: 22:15:03
Tjatja!
Håller på å fixar storleken på bloggen, nu är den större iallafall, men bara 100 pixar. Ska nog göra om allt till procent istället, men det får bli imorn.. Man ska inte hålla på för mycket med koder på kvällen har jag lärt mig.
Men en liten testbild i nya formatet tycker jag att det ska vara!



700 px

SB-400

Datum: 2008-12-26 Klockan: 21:31:32
Fick blixten i julklapp. Nikons enklaste, men ack så jag älskar den. Den är guld värd för mig. Var somsagt hos Johanna idag, och jag kunde fota människor, inomhus, på kvällen, med blixt, och bra resultat. Jag älskar det.
Fick även skolfotografsblixtar, inte värstingmodellerna men stora. Så ropa om du vill bli fotad, för jag har STUDIO! Stackars bloggen, stackars er. Ni kommer bli bombade på bilder på en viss Stina Skog..

Har även berstämmt, det kommer väl bli nåt slags nyårslöfte. Jag ska rensa bilder, jag ska bara ha de bästa kvar. Jag vill se att jag har snygga bilder, och inte bara massa bilder. Började idag, tidskrävande som bara den. Men det blir bra.
Har somsagt bilder från dagen, tjoho!



Jag har umgåtts med denna charmiga prick som jag får träffa på tisdag igen, jubel!



Smarrig efterrätt satt bra i magen.



Våran farfar är ytterst pratsam, man kan inte ta ett kort på honom utan att han pratar..

Juste! måste komma på namn till kära blixten, kameran heter ju Majsan.. detta tål att tänkas på.

Puss och kram!

Min räddning

Datum: 2008-12-26 Klockan: 12:07:31
God morgon för er som vaknade som jag och god förmiddag till er andra!
Nu har jag sovit, det är bra. En sak som är mindre bra är att vakna upp och ha förbannat ont i nacken, när man vred på den kändes det som om den blödde i skelettet. Men de gick över när jag reste mig. Sjukt.
Jag hade en lååång bra dröm inatt, men jag ska berätta ett utdrag ur den, som är ganska flummigt. Det hände nåt mer flummigt men inte ens med all min tankekraft kan jag komma på, det är surt. Men jag ska testa metoden att inte tänka på det så kanske den poppar upp i huvudet på mig.
Aja, åter till drömmen..

Det är på en butik, vet inte riktigt var men saksamma. Jag var iallafall där och shoppade, köpte nåt och en glasfigur. De hade roliga böjbara tandborstar minns jag så det är nåt prylställe. När jag ska gå ut så kommer jag på att jag glömt att betala, fyfy tänker jag och vänder för att kika efter kassorna som är brevid dörren typ.
Jag tänker inte på dörren, som är megasupertung. Jag släpper den och sekunden efter kommer den farande mot mig och ger mig värsta slaget så jag flyger bakåt, ca 4-5 meter, och såååklart så står det några där. Från skolan, och jag landar rakt på dem. Inte pinsamt ett dugg.

Jag gillar sånna drömmar, för jag ser mig själv sedan stå utanför med Linnéa som var med när jag shoppade, vi står och asgarvar. Och jag ska bannemig komma på vad de andra flummiga var! Stör mig på det, riktigtriktigt mycket.
Men nu är det dusch, frukost, och sen drar jag till denna..

Mår btw bättre idag! Fast det kanske jag sa, aja. Nu ska jag duscha så jag blir någorlunda pigg. Förhoppningsvis kommer jag på nåt mer ur drömmen ifall nån vill höra.

En bild! Det var ju några inlägg sen haha



Gillar den, på nåt sett. Mysig.



Japp..

Datum: 2008-12-25 Klockan: 18:53:37
Idag har jag haft vääärldens roligaste juldag! Tillbringad i soffan med feber och huvudvärk. Kan det bli bättre va?
Dessutom är jag smått stressad över en bok som är kraftigt försenad till biblioteket. Inte bra.. Undra om nån vänlig själ i min familj vill lämna tillbaka den om jag inte mår bättre imorn. Förhoppningsvis. Och nu när det är megareor överallt! Bra läge att bli sjuk på.
Fick iallafall många fina klappar och mucho money så ska införskaffa lite nya kläder och en iPoddare. Som jag längtat.. Tänkte åkt och skaffat den idag, men min pappa tyckte inte det var så bra idé när man har feber. Har nyss läst lite blogglovin, och nu ska jag nog förflytta mig till soffan igen.Ska fota julklapparna jag fick oxå. Men imorn..

Julen hittils

Datum: 2008-12-24 Klockan: 12:33:25
Jag älskar julen. Den har bara börjat och det är mycket kvar! Feel najs huh!?
Har fotat lite oxå, me love ljus..



1. Mina söta mobilsmycken klättrade i granen igårkväll. Vilka busfrön!
2. Lite självporträtt i julgranskulorna som inte alls förvränger ansiktsdragen..
3. Erkänn att våran afrikanska pepparkaksby är snyggast!
4. En grön gran i all sin charm.
5. Anventsljusstake och lite gran, i härlig rund oskärpa.
6. Granen igen, dock inte lika grön..

God jul igen!

Julkalendern

Datum: 2008-12-24 Klockan: 08:52:39
God jul allesammans!
Jag har hela december föjt den fenomenalt bra julkalendern. Fast då på svt.se, men idag ska jag se den på televinken.
Jag kommer ihåg när jag var på åhlens i november och såg kalendern som man öppnar luckor i, Skägget i Brevlådan. Det låter ju sjuuukt spännande?! Haha, då tyckte jag det lät omöjligt att kolla på den. Barnslig och tråkig säker, trodde jag..
Nu vet jag annat, okej, jag är kanske barnslig men iallafall, jag tycker den både har varit rolig, spännande och riktigt bra!
Så om tio minuter får man reda på om de hinner rädda julen.. spännande!

Massa god jul till alla!

fem timmar..

Datum: 2008-12-23 Klockan: 20:00:19
nedräkningen har börjat.. när jag startar med att skriva detta inlägg är klockan 18.53, fem timmar och sju minuter kvar. Sen är det julafton. Nemen tjoho tjohej!
Imorn på den stora dagen ska även jag och joh vara tomtar hos vickan, verkar sjukt roligt haha! Får se imorn ehe..
Även fått lite julisklappisar idag! Av Nicolen, två suuuupercoola mobilsmycket som måste visas, några coola nyckelgrejer och tee! Mumma! Är glad just nu, kanske är det julkänslor?
Och nu har jag varit och ätit mitt i inlägget.. Så detta inlägg har tagit mer än en timme att få publicerat. Och jag är lite smått irriterad på min lugg som av mamma idag blev klippt, för kort..
Nu är det iallafall bara fyra timmar kvar till julafton..

Gingerbread

Datum: 2008-12-21 Klockan: 18:12:26
Tjabba!
Nu är jag helt ärligt trött på pepparkakor. Jag, joh och Vickan har bakat i typ två timmar. Äta deg, och provsmaka pepparkakor, med eller utan kristyr. Min mage vill inte ha mer.. men det var skoj iallafall!
Vi har även köpt en supersexig gran. Det är najsbajs!

Just nu har jag nada att skriva, så jag slänger upp en bild istället. Jag kan inte ens fota idag, då är det illa. Insperation! Kom till mig! Du är behövlig denna dag.. Jag vill gå och köpa tidning.. Undra när vi ska äta och om nån vill hänga på hehe. Om det går ska jag nog dra med joh
Fast bror kommer hem ikväll, och det är massa bra med det!



iih! mitt picasa muppar sig, filen är skadad eller nåt sånt. Bajs på det..

I don't know.

Datum: 2008-12-20 Klockan: 19:04:58


Jag är bara tvungen att uttrycka min sorg i att det som hände nyss inte sågs av någon och att det inte är filmat.
Men jag kan ju försöka få händelsen i ord, även och det är lite svårare.

Jag var iallafall trött och huvudvärk så min hjärna fungerade inte riktigt som den ska, lite segare osv. Jag gick upp för trappan med en öppnad loka i ena handen och massa minisalamisar i den andra, när jag nästan är uppe snubblar jag till och lyckas på något sett skaka lokan så massa loka far upp. Rakt upp i ansiktet på mig. Jag kände mig inte klantig vid det tillfället..

Renovering size small

Datum: 2008-12-20 Klockan: 12:46:40
Tjooobreee!
Jag storstädar mitt rum. Det är verkligen inte vanlig städning, som typ behövs göras varannan dag för mitt rum stökar ner sig själv av nån konstig anledning. Men detta gör typ en gång om året. Jag rensar ut skit, jag tar bort allt damm, jag får massa idéer till prylar som jag måste ha osv. Nu står det påsar och kartonger i hela rummet. Men jag tycker ändå det är mer städat. Skumt, kanske bara inbillning. Men snyggt ska det bli, kanske blir klar i helgen. Eller jag är i behov av att bli klar i helgen!
Men jag ska dra med nån till ikea för att köpa ramar, färg och penslar. Johanna har köpt det, man blir ju suktad!
Men det kommer bli såååååå fint! Mitt rum kommer att vara foto/tavel-invaderat. Det kommer bli snyggvarning på det!

Syster med pojkvän är hemma nu, och de bor i min fotostudio! Så jag får inte flytta in alla mina lampor, stolar, megapapper osv.. men jag ska göra det sen iallafall höhö. Men först rummet!
Mamma hjälper mig att städa, blir lite mer effektiv då. Men nu äter hon, så då gäller det att koppla av ordentligt. Det är najs..

Har inte ny studiobild så jag sökte upp en gammal. Juste, datorn ska städas oxå. snark. men det blir efter jul, och tänk om jag får ett objektiv.. då dör min dator, den kommer helt ärligt sprängas av bilder! Nej, jag måste börja rensa tror jag.. för vissa bilder som jag har gillar jag inte alls! NONO på dem! Så varför ha dem kvar?



Systeryster

Datum: 2008-12-19 Klockan: 23:17:16


Syster är här. Det är jullov. Dock utan snö. Men ändå, ledigt, soft, najs, superbra, hoppa runt, glad, tjoho och massa annat.
Jag gillar det, och snart är det jul, julklappar..
Men innan dess får jag nöja mig med mysiga kvällar, popcorn och vänner. Och det är ju verkligen inte fel det heller!
kyssar

Chock.

Datum: 2008-12-17 Klockan: 21:13:39
Hej!

Jag måste nog säga att jag har världens turvecka!

Först vinner jag en ansiktsmask i Lindas julkalender, superkul och blev så glad! Tusen tack!
MEN, det kan inte slå detta! Inte på långa vägar.
Jag är fortfarande i lite chock sådär.. att min bild, min bild, skulle bli en av tio i finalen. Det är ju bara för otroligt!
När jag upptäckte det så först, meddela så många som möjligt. För mig är det omöjligt att inte berätta detta för personer. När jag även rusat upp för trappan råkade jag riva ner lite i farten, men aja.

Men nu, snääälla RÖSTA RÖSTA RÖSTA, skriv bara en enkel nia i kommentarsfältet och jag blir om möjligt ännu gladare!
Jag har ju redan blivit utvald av jag vet inte hur många, men ändå! Det känns otroligt skumt! Men så väldans roligt!
Och nu är det bara två skoldagar kvar! Och här missbrukar vi inte utropstecknet, hehe.

Min bild i finalen..



Smssak

Datum: 2008-12-16 Klockan: 20:55:16

Gör såhär:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän/flickvän var otrogen mot dig?
Aa herregud, tänk å va där!!

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Så du berättar inte för mamma och pappa?  :P

3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Ojojoj! Ett livsprojekt? ;)

4. Vilket sms blev du mest berörd av? 
 Vet du? Tom och Bill hatar zoo och cirkusar

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Aa. Han tycker nog det är ganska skumt hahah

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Ohh bra!! :D

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Har det :O

8. Vad vill du höra mest av allt?
Aa de är vi

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Tror inte de du

10. Din romantiska replik?
Den ska jag se ;)

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Japp :P rosenroten kanske gör susen :P

Pröva du me! :)


Pingis

Datum: 2008-12-16 Klockan: 18:42:42


Morsning!
Har ni fått en bula på benet eller så nån gång?
Det har jag, idag senast. Det är idrott och vi kör rundpingis. Tänkte inte riktigt på att svänga och smart som jag är kör jag låter raaakt in i bordskanten. Fick ju inte gå och kyla ner heller för läraren! Dålig stil, så det har resulterat till en bula som jag satans ont så fort man nuddar.. Ska inte klaga men jag vill bara tipsa om att man inte ska springa in i pingisbord mer än nödvändigt om man inte vill ha lite blåa ben osv.

Och usch! Vi ser på en film om koncentrationsläger i skolan. Det är så otroligt hemskt! Alla som sägs få gå till duschen går egentligen till gaskammare osv. Detta är ju tillpåköpet sant! Att människor har haft denna imbillningen om att människor är mindre värda. Bara för att det är rätt att döda får man tydligen göra vadsomhelst med personen! Döda den och alla denns nära och kära.
Detta var ju för ca 60 år sen, men inträffar ju fortfarande på olika ställen i världen. Kanske inte just judar då men andra folkslag och grupper.
Jag förstår verkligen inte hur man kan göra så mot andra människor. Sägs ju att alla har samma värde i kristendomen blandannat. Men var inte Hitler kristen, har precis för mig det. Men judar, homosexuella och andra människor som han inte ville skulle finnas gick hur bra som helst att döda och tortera.

Egopics!

Datum: 2008-12-15 Klockan: 21:51:17




nio

Datum: 2008-12-15 Klockan: 21:36:19


Bara nio dagar kvar nu. Sen julafton.. spritter i kroppen efter att gå på julklappsjakt. Men icke, jag ska låta bli iår..
Tränat lite engelska nu ikväll, lite slappt eftersom jag kollar bloggkoll och fixar bilder samtidigt. Men det går bra iallafall!

Penispolisen anropar

Datum: 2008-12-14 Klockan: 19:47:47




Hittades igår på två olika busshållsplatser..

julehelg

Datum: 2008-12-14 Klockan: 19:30:41
Hallådär!
Jag hade häromdagen en väldigt stark anledning till att baka lussebullar. Den att jag ätit upp nästan alla mammas bullar så hon blev inte så glad på mig. Men jag tog mig an att baka egna. Dock med hjälp av en cooling som tror att ägg kommer från kon. Blev superdupergoda lussebulls! Jag har bara ätit en ynka, men otroligt sexig bulle idag.



Bokstavsbullar, gott!

Sen idag så har det varit fem timmar i stan med Vickan. Roligtroligt. Det som är negativt är att fötterna typ mörbultas, svimmar och dör. Men man har bara en "tillbaka-till-livet-sten" som i harrypotter och nu lever de igen. Fast min "tillbaka-till-livet-sten" är lite ringrostig så jag tror mina fötter behöver massage och ett bad.. Men de får nog tyvärr bara nöja sig med de sistnämnda.
Köpte ett par mysiga bralls och nån kofta höhö, kanske en liten pic imorn?
Pyss å Kjam!

Lucia

Datum: 2008-12-13 Klockan: 12:21:14
Börjar denna dagen med lite julstämmning



Dagen började egentligen med att mamma och pappa kommer in i mitt rum.. Sjunger Santa Lucia för full hals iklädda vita luciakläder och ljuskrona/strut. Lite roligt, dock är jag halvt död på mornarna så.. Men det var trevligt!
Idag ska det bakas lussebullar.
Är även på fotohumör, som vanligt. Har byggt en "studio". Inte nån proffsig men det går iallafall att få någorlunda bra ljus.
Högt prioriterat på önskelistan står även en extern blixt som jag känner att jag är i behov av.
Höres!


Spillerill

Datum: 2008-12-11 Klockan: 19:48:08


Hej!
Spillde nyss loka på datorn... Alla tangenter fungerar inte helt bra. Men jag tror det löser sig!
Loka fjoppade ut på datorn. En toapappersrulle fick uppdraget att torka upp det mesta. Och sen kom min käre vän Mr HairTorkel och blåste de onda dit pepparn växer!
Dagen har flytit på bra, imorn är det Luciafirande i skolan. Ska bli skönt. Lite sovmorgon oxå! Kan det bli bättre? Skulle dock önska längre sovmorgon men aja. Hellre nånting än ingenting!
Nu tror jag att nästan alla tangenter funkar oxå! Fast när jag ska skriva dethär så ska ju förstås R klångla. Men nu går det bra. Jippie!
Gjorde ju backup häromdagen, PUEH på det! Tänk om datorn koolappsat. Vågar knappt tänka det!

Four.

Datum: 2008-12-10 Klockan: 20:42:26


Först och främst vill jag gratulera min söta kusin Johanna! Femton år idag, och hela Sverige flaggar för henne. Kan det bli bättre?
Har byggt en ljusstake idag, och en skarvsladd. Hur coolt är det på en skala? Men helt ärligt, man är ju liiiite hulken om man kan böja ett kopparrör. Inte för att resultatet blev finast kanske menne.. Den är ju unik, det är bara ganska många till som gjort en likadan men om man går på detaljer. Vilka har en metallklump på den lixom? inte så värst många kanske.

Modern min är bänkad framför tv ikväll, nobelmiddagen ni vet. Tänk om man skulle få gå på den, fina klänningar, god mat, kungafamiljen osv. Jag brukar inte prata med proffesorer men det är nog smarta. Kanske är lite tråkiga att prata med? Men det finns nog dem med humor oxå! Men klänningarna är fina.. iallafall en del av dem! Men tänk vad tråkigt att vara kille på nobelmiddagen. Alla har ju typ samma kläder. Trist!
Men man kanske ska ta och glutta lite på tvn iallafall.. med en skål popcorn är inget fel!

Lego

Datum: 2008-12-09 Klockan: 20:40:53
Tjabba folket!

Teknikkurs idag då, riktigt roligt! Byggde lego, man kände hur barnsligheten kom fram. Och så programerade man den. Jag och Emma som jag jobbade med fick våran att spela musik samtidigt som den shakade lite! Coolt huh!?
Även spelat sista saxofonlektionen med Linnéa, känns ganska skönt. Spelade lite jullåtar, man känner att julen är på väg.
Myysigt! Julen är så mysig, alla ljus, julklappar, julmusik, julgodis, julmat.. tiiiihiii!
Fast snö! hallå? Det behövs snö! Nu är det grått och mörkt! Vad är det för jul! Nej, vädergudar! Hit med snö!

Bildrensning och rumrensning står på shemat förresten! Överstigit tjugofemtusen bilder och fyrtiosju gigabyte.. Min dator bör rensat. Alla bilder ligger dessutom på en backup. Hur skulle jag kunna sova om nätterna om det inte gjorde det?!
Men rensa somsagt. Rummet oxå fördendelen! Måste ju göra plats åt alla julklappar *blinkblink*

Ska nog chatta vidare med en superfin vän!



Varför måste färgerna dämpas?!


IKEAshopping

Datum: 2008-12-08 Klockan: 20:57:01
Mörker.. Jag blir så trött av att inte kunna fota det jag vill! Men det önskas en externblixt till jul så det är bara att hoppas!
Men dagen har som vanligt varit spenderad i skolan. Ganska slappt! Najs!

Men efter! IKEA för hela slanten.. iallafall för Johannas del! Vi tillsammans köpte för 370kr. Johanna stod för dryga 80% av det. Höhö! Ni får ju ta och räkna lite om ni vill veta!
Och när det nu blivit ljust (!) så ska jag fota.. ååh! FotaFotaNU! Men imorn kanske..
Ska gå på nån tekniksak i tre dagar. Ska bli spännande och verkar roligt! Får se vad vi gör, man kan ju hoppas på nåt roligt.

Köpt tofflor oxå! Supernajsa! Två olika färger, joh har oxå två. Vi köpte två par och mixade lite och poff så har vi coolaste!
Lila och underbart fin blå som jag är kär i. Typ min bloggblå!

Ska fixa mina naglar nu. Lacket börjar lostna. uschusch! Jag avskyr att inte ha fräsha naglar. Fåfäng, nejdå!



Från augusti. Har haft färgen sen dess, me like!

Promenix

Datum: 2008-12-07 Klockan: 18:31:31
Hejsan!
Skulle träffat lite kompisar nu, men så blev det inte hehe. Men vi är några som ska ut på en kvällspromenix. Najsigt. Jag ska bara äta först.. haha. Men maten är nog klar snart! Onödigt och vet inte varför jag skriver detta men kanske för att visa en bild?


Johaaanna!

Datum: 2008-12-07 Klockan: 17:14:34




Denna helg har jag, frisk och kry, umgåtts med denna krabat.
Skrattat, hundar, shopping, skrattat, sovit, ätit, pratat, skrattat.

Det var väl i stortsett överlag småttochgott helgen..
Rysligt najs! Önskar bara att det hände oftare, snälla tomten...

MEN! Allt roliga försvann när vi skilldes åt. Nu ska jag städa.. och röja. Lycka till med det! Som om jag nånsin städar klart!..
Kommit på sjuuukt smart grej (dock för typ många år sen). Typ en slajm eller nåt som man kastar in i rummet och som plockar bort damm och som ställer allt snyggt. Kan det bli bättre?! Sen är det typ bara att duscha den, eller självrengörande slajm kanske?
Nu äger ju jag tyvärr inte denna smarta slajm så jag får ta i från tårna för att städa.

Det är ju dessutom mörkt som absolut ingen har märkt. Men det är tråkigtbråkigt när det är mörkt. Har massa fotoidéer som jag vill fota.. Men jag vill ju gärna att det ska vara ljust! Snark..

Torra skämt

Datum: 2008-12-06 Klockan: 22:34:58

Johanna är torr mellan fingrarna. Av luften eller nåt.. (?)

S: Vill du ha handkräm?

J: Näe, det behövs inte. I can handle it.

Flum!

Bullterrier

Datum: 2008-12-06 Klockan: 21:10:16


" in sweden we call them 'bullar' "

Hund2008

Datum: 2008-12-06 Klockan: 09:22:16
Tjabba!
Mår bra idag! Speciellt om man jämför med de senaste dagarna, höhöh.
Idag (och hela helgen) är det HUND2008 i älvsjö. TjohoTjohej! Ska dit somvanligt med kusinen, eller en av mina kusiner tihi!
Tåget går 46 med det är bara bra för jag måste packa ner lite och så.. Jag bör nog börja ganska nu då. Effektiviteten på morgonen är inget att skryta med direkt!



Detta är en såndär bild jag inte vet om jag gillar, men som ändå säger något till mig..

Vit

Datum: 2008-12-05 Klockan: 20:37:29
Försökte få vit bakgrund med inte så urfrätt Moses. Vet inte om jag lyckades direkt..


Rätt oki?? :)

MosenGosen

Datum: 2008-12-05 Klockan: 19:56:26
Längesen jag visade en update från Moses va??
Hittade några supersöta bilder på honom. Från hans första veckor typ. Tänkte ta och visa ett litet collage på tre bilder. Har även lite andra nyupptäckta bilder som jag glömt att visa!


Älskade Katt ♥

Sjuk..

Datum: 2008-12-04 Klockan: 17:37:18
Jag har gått och dragit på mig min klassiska sjuka. Matt, huvudvärk, trött, yr, och typ öm i kroppen. Som nästan alltid när jag är sjuk. Fast det var längesen jag var sjuk. Men ganska bra tajming för nu är det inte så mycket i skolan.. Måste bara få hem skolböcker för man måste göra lite i matten. Men jag kan nog ta igen det nästa vecka för i helgen är det HUND2008 och då ska jag vara där. Och vara frisk. Sådeså!

Har inte så mycket att skriva. Ska vila igen och lyssna på harry potter. Kramar

Indiana

Datum: 2008-12-02 Klockan: 19:50:59


Åter till pluggandet! Eller jag skriver på texten, och det går lika segt som förrut. Kommer ju inte på några argument!

Humörsvängningar till Buger king!

Datum: 2008-12-02 Klockan: 18:02:06
Hihi, fattar ni skämtet?? Man brukar ju säga t.ex. humörsvängningar till max. MEN bugerking blir ju mycket mer flum då! Och så är ju bk bäst. Och de har loka, upptäckte jag för inte långt tag sen. Jag unlikar läsk ganska mycket, men loka - for the win! Ööh, vet inte riktigt vad det blev där.. men skit it. Mår bra, och det är bra!
Haha, fast som rubriken säger.. jaja. Tonåring, hormonbomb, humörsvängningstango.. oki, liiite långsökt! Men lite roligt.. tihi!

Har lite plugg, jag är en såndär människa som inte kan göra skolarbete om jag inte har kniven mot strupen. Och ibland känns den som om den går igenom strupen men jag har bra läkförmåga! Det är bra det! Men ska typ skriva på en svenskatext som går segare än sega råttor som inte ens har ben. Och så har vi hemkunskapsläxa.. svara på typ 12 frågor om fisk! Jippe jublar och oj vad roligt.


detta är kärlek, att fota olika sorters ljus..

RSS 2.0